2009 Aralık Anneleri

sebze, et suyu iyi fikir kaydirigubbakcemile5
cevizli fındıklıda olabilir

canıııım :teselli:
susunca tartışma engelleniyo çoğu zaman ama aynı zamanda da için içini yiyo
benim tanıdığım bilge muhakkak uygun zamanda taşı gediğine koyar olumunekankayizsmile

çok çok geçmiş olsun, hemen iyileşsin
olacağı vardır ne kadar dikkat edersen et olacağı varsa oluyor işte

Uzun sac seven ben sacimi kestirdim bugun hemde kisacik
güle güle uzat

iyi cnm şimdilik bişey yok ama inş yarın eeg de temiz çıkarsa yarın çokdaha iyi olucam...siz nasılsınız?
iyi çıkacak canım, iyi düşün iyi olsun

hiç bişi olmaz bende kestirdim doğumdan sonra walla bi rahat bi rahat
rahatlığını görünce hiç pişman olmazsın

hayırlı olsun yeni dişiniz, bizimde yeni patladı 3. dişimiz
diğerlerini topikçe kolayca çıkarmak dileğiyle

hayırdır bacım ?????

bige ne oldu sana öyle
eşin ne yaptı sana cnm?

canıııım :teselli:
susunca tartışma engelleniyo çoğu zaman ama aynı zamanda da için içini yiyo
benim tanıdığım bilge muhakkak uygun zamanda taşı gediğine koyar olumunekankayizsmile

hayırdır bacım ?????

haber vermeden gecikti de kendileri. gece oğlanı emzirmeye bir kalktım yok, iki kalktım yok aradım işyerini su basmış su boşaltıyorlarmış netekim bir süre sonra arz-ı endam ettiler kendileri. eşek başı var ya evde... uyandırmak istememişmiş... sms diye bir şey yok ya... ben zaten kalkmıyorum ya... aaaaaaay yeminle ağzımı açıp sms var bile demedim
yasemincim tartışma olmasın diye susmuş değilim öyle bir kaygım yok hiç içimden gelmedi ağzımı açmak
iki gün sonra söylerim söyleyeceğimi olur biter diye şimdi sustum işte öyle geldi içimden

bu arada meyve suyu pişince tadı değişmiyor... meyve suyuyla çok güzel muhallebi oluyor

:teselli: CANIM BENDE KARŞILIK VEREN BİRİ DEĞİLİM KAVGA EDEMEM TARTIŞMA UZAMIYOR AMA HAKLIYKEN İÇİNE OTURUYOR İNSANIN BU EŞLER ZATEN İNSANI SİNİR ETMEK İÇİN ÖZEL OLARAK GÖNDERİLDİLER

ama bazı pudinglerı hazırlarken kullanılır m.suyu:uhm:neyse o da eksık olsun

BAK BU DOĞRU DENEMEK LAZIM

günaydın herkeseeee

herkese günaydın gecmişi okuyamadım yiğit sıpası bırakmıo umarım herkes iyidir...

GÜNAYDIIIIIIIIIIIIIIINNNNNNNNNNNNN opuyorumnanaktan

günaydınnnnnnn
hava kapalı ama gününüz aydın olsun :)))

GÜNAYDIN 2009 ARALIK ANNELERİ

Uzun sac seven ben sacimi kestirdim bugun hemde kisacik

BENDE UZUN SEVERİM AMA BİR FIRSAT BULSAM KESTİRECEĞİM ÇOK KISA YAPAMAM CESARET EDEMMEM AMA OMUZLARIMDA KESTİRMEK İSTİYORUM KURUMUYOR KOLAY KOLAY DİYE HAYIRLI OLSUN CANIM BİR ZAMAN GÖZÜN ALIŞANA KADAR YADIRGAYABİLİRSİN

:teselli: CANIM BENDE KARŞILIK VEREN BİRİ DEĞİLİM KAVGA EDEMEM TARTIŞMA UZAMIYOR AMA HAKLIYKEN İÇİNE OTURUYOR İNSANIN BU EŞLER ZATEN İNSANI SİNİR ETMEK İÇİN ÖZEL OLARAK GÖNDERİLDİLER

ha yok melike hani tatsızlık olmasın vs diye susmuş değilim sadece konuşmak içimden gelmedi :umursamaz:

zaten anlayan anlamıştır hatasını cnm
bende içimden gelmezse ses etmem ama uygun bir zamanda da lafı yediğine oturtutumsempatiksalakcinni

bazen susmak sen iyi sinir etme yoludur. karşındakine vicdanıyla başbaşa bıkarırsınız.. ben haklı olduğumda genelde susarım ama bakışlarım herşeyi anlatır. 2 gün geçtikten sonrada acısını katkat çıkartırım o ayrı . eşim her zaman der bişey söle yeterki söle ama bana öyle bakma diye .. guclubacismile

herkese günaydın gecmişi okuyamadım yiğit sıpası bırakmıo umarım herkes iyidir...

GÜNAYDIIIIIIIIIIIIIIINNNNNNNNNNNNN opuyorumnanaktan

günaydınnnnnnn
hava kapalı ama gününüz aydın olsun :)))

günaydın güzel anneler...

aynen canım susarım hemde baya susarım canım filan derse de neeeeeeeeeee diye cevap veririm konuşmam o da şikayetçi neden kızdı niye kızdın birşey söylesene der

zaten anlayan anlamıştır hatasını cnm
bende içimden gelmezse ses etmem ama uygun bir zamanda da lafı yediğine oturtutumsempatiksalakcinni

eh eninde sonunda ben bunu yediririm de ne vakit içimden gelir onu bilmiyorum... şu ana kadar resmen üşendim :bbo:

eh eninde sonunda ben bunu yediririm de ne vakit içimden gelir onu bilmiyorum... şu ana kadar resmen üşendim :bbo:

yedir canım yedir ben de geçenlerde merak ettim maça gitti annem bendeydi saat 12 oldu annem benim fenadır çok pimpirikli ben önemsememiştim aayyyyy neden gelmedi birşey mi oldu diye bir başladı bende merak etmeye başladım panikledim aradım cebi evde gelince neredesin dedim yatsaydın tatlım normal 11.30 da bitti dedi ben dedim cebinin evde olmasına kızdım ya birşey olsa nasıl ulaşacağız birbirimize dedim ama asıl beni korkutan annem oldu aşkolsun anne ben merak etsem senin bana destek olman lazım sen beni korkuttun dedim

aman maşallah canımm
nasıl yapıyorsun ona krep?

ne varsa katıyorum işte kafama göre yumurta yoğurt bazen süt kabak havuç rendeliyorum patates rendeliyorum öyle uyduruyorum işte boze kıvamında aolması yeterli güzel pişmesi için yaşını geçsin burda karakovan balları satılıyor meşhur onlardan alıcaz onlarla yapmayı düşünüyorum
pekmezde harnup pekmezini seviyor yağmur genelde çoçukşar severlermiş harnup pekmesi kansızlığada birebir diyorlar hnai pekmek yediremeyenler varsa deneyebilirler daha koyu kıvamlı daha tatlı diyerlkerine göre

öf yaaaa
ne yemek yapsam ki
lahana sarma yapsam üşeniyorum
biber dolma yapsam hiç canım istemiyo
patates tavuk dün fasulye bi önceki gün vardı
e ben ne edem şincik?

anneler işi beter ediyor zaten kimi zaman. sabah benimki soruyo kaçta geldi diye... sanki hani başka konunun içinde mevzu oraya gelmiş de sormuş gibi... değil oysa ki merakından biliyorum "geç geldi" dedim bitirdim konuyu... valla bizim ulaşılamama durumumuz çocuktan sonra bitti öncesinde de çok nadir olurdu zaten ama şimdi ulaşamıyorsam bile en geç 10 dakika içinde arıyor bir ihtiyaç mı var diye.
ya bi yandan kızdım bi yandan gecenin o saatine kadar su boşaltmakla uğraştı acıdım... amaaaaaaan ne bileyim işte... bakalım damarıma basarsa acısını çıkarırım yoksa belki de bu seferlik es geçerim bu vukuatı sositososito bir sonraki vukuata kadar tabii kötükedihüso

geçmiş olsun canım ya kıyamam bronşite çok dikkatli olman lazım buhar makinası iyi geliyor benm arkadşaımın kızıda bronşit başlangıcı demiştiş doktoru buhar makinası önermişti almışlardı hatta bnde ondan duyup aldım hamileyken buhar makinasını

öf yaaaa
ne yemek yapsam ki
lahana sarma yapsam üşeniyorum
biber dolma yapsam hiç canım istemiyo
patates tavuk dün fasulye bi önceki gün vardı
e ben ne edem şincik?

izmir köfte yap... hem tek yemekte köfte patates sunmuş oluyosun hem kolaycacık fırında pişiriyosun sositososito

Yasemin haktan nasıl oldu
daha iyi melike çok şükür
artık öksürünce ağlamıyo, azaldı epey öksürüğü
hırıltı devam ediyo ama((
gece hiç uyumadık yine
huzursuz bir sağa bir sola dönüp dönüp durdu ağladı
ayağımdaydı hep
çokta terledi kuzum su gibi oldu sürekli değiştim o terledikçe
ilaçlar fayda ediyo sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…