2009 Aralık Anneleri

sağol cananım, faranjit oldu kuzum yaf teyzesi
hafta sonu görümcemin eşi öptü onu hasta hasta,
eşim hooop dedi ama geç kaldı
ondan aldı büyük ihtimal klava:
oğluşum öksürdükçe babası sayıyo enişteye şimdi

zsa hoşgeldin canım
karşılaşamadık senle bi hoşgeldin desem
kuzunun adı ne?
çok tatlı görünüyo avatarında :)
tesekkur ederız..
ehlıkeyf oğlum agah emre ve ben hoşbuldumvereliniortak
aslında uzun suredır ara ara takıp ediyorum forumu.ortak annelık maceraları

çok isterim gelip senle nilgünle görüşmeyi cnm
bende gelirim siz ayarlayın:jeyyar:

meraaaaaaaaaal cumartesi hadi gelsene... kimse yan da çizemez sen taaaa oralardan gelmişken olumunekankayizsmile

ben de durup durup "sen benim arkadaşımsıııııın" dediğinde kopuyorum... geceleri onu kanepeye koyuyorum o orada oturuyor paşa paşa... geçen gece birden "hadi şarkı söyleyelim ve oyun oynayalım" dedi "aha bismillah köpek dile geldi" diye uyandım... neyse tam dalıyorum "seni seviyorummmm" dedi eyvahedigeldismile ulan noluyo bu ite diye bir baktım meğer eşim gelmiş kanepede yatmış bize yakın olabilmek için tabii iti tekmeledikçe kaydirigubbakcemile3

bende gitmek istiyorum Eskişehire

ben de nilgün... olmazsa 29 ekimde biz ikimiz eskişehire gidelim aklinialirimsmile

canım sen de iyi ki varsın opuyorumnanaktan
çok çok geçmiş olsun tatlım ya hay allah... ya aslında benim sıpa da öksürüyor ara ara ama daha önce böyle olduğunda reflüden dolayı demişti dr onun için götürmedim götürsem mi acaba CADIARZU

bilge hoşgeldin canım sen naısl oldun umut nasıl herşey yolundadır umarım

allaha bin şükür canancım... umut paşa iyi ben bugün pek bir halsiz ve hasta hissediyorum... ya çocuğumdan ayrıyım diye ya da çocuğun yanındayken bilinçaltımdan kendimi iyi olmaya programlıyordum şimdi fısladım artık hangisi doğrudur bilemiyorum :2:
siz de iyisiniz di mi?
bi de şu bizim karma foto içime dert oldu... usb'im bozuldu ohaoldumsmile onu yaptığım programı bu bilgisaya indiremiyorum... evde internet yok oradan fotoları alamıyorum :bbo: acilen usb almam gerek benim

gecmıs olsun bu arada.bol sıvı hemde cook bola.s

tesekkur ederız..

pozundan belli pek bir ehlikeyf :)))
adıda güzelmiş allah uzun hayırlı ömürler versin :Saruboceq:
şehirde diğer yazıyo, yurt dışı sanırım, nerdesin?

yasemin geçmiş olsun canım.. allahım acil şifa versin inşallah hemen iyileşsin oy kıyamam hiç biririne ALlahım sen dermansız dert verme yavrularımıza..

MERAL ÖNCEcokacimcoook
SONRA DA GİDER ŞEKERLER

YEMEKTEN SONRA TEKRAR GÖRÜŞMEK ÜZERE ÖPÜLDÜNÜZa.s.

sağol bilgem :1hug:
valla götür için rahatlasın
hiç ihmale gelmiyo keratalar

evet ama avm olmasın ya bu havada çok kalabalık oluyor, ya bize gelin ya fatmalara gidelim

alla alla bizim evin suyu mu çıktı :dilcikar: evde buluşmak daha mantıklı tabii en güzeli siz bize gelin hem ev müsait hem ben sana ayrıca söylerim sebebini burdan olmayacak yerimseniben

ohooooooooooo yaza peeeeeeeeee... nilgün kız iki dört 29 ekimde kaçsak mı? ereğli işi yalan oldu belli ki turkbayragi

ya ben anlamıyorum bu insanları :mymeka: hastasın işte el kadar bebeyi ne öpersin :mymeka:

tesekkur ederız..

hoşgeldiniz anacık oğulcuk... nerede yaşıyorsun? sağlık personeli misin? anlatış tarzın öyle gibi geldi

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

yuhhh diyesim geldi kusura bakma hasta hasta öpülürmü ya düşünmesi lazım lmaz:>lmaz:

bu arada ben paspası bitirdim gözleri yapılıp dikilcek sadece akşam yaparım artık arkadaşlar gelicek öğlen yarın eklerim inşallah :hulya::hulya::hulya:

Ay tam yazıcam yeni sayfa ekleniyor ne çok konuşuyorsunuz yaw:))
Bilgee hoş geldin Umut Paşa ya da sana da geçmiş olsun şu anki kırıklığında dediğin gibi kesin psikolojikmandır ee on günün üzerine zor tabii kuzudan ayrılmak.

Yasemin size de çok geçmiş olsun tekrardan ben o hasta hasta öpeni var yaaa hayret bir şey yaaa bırak öpmeyi aynı ortamda bile bulunmaması gerek tabii kimin umrunda.
Kıyamam yavruma iyileşir inşallah bir an önce.

MERAL ÖNCEcokacimcoook
SONRA DA GİDER ŞEKERLER

afiyet şeker olsun bacım

sağol bilgem :1hug:
valla götür için rahatlasın
hiç ihmale gelmiyo keratalar

ya götürmeye korkuyorum yasemin ne zaman hastaneye gitsek sağlam çocuk akşamına ateşleniyor hadi ondan sonra gece acilde sürünüyor yazık yavrum

tesekkur ederız..

hoşgeldin canım maşallh paşamıza belli resminden de.. bizimkiler adaş..
benim oğluşumun ismide emre burak delikafadulden

MERAL ÖNCEcokacimcoook
SONRA DA GİDER ŞEKERLER

afiyet bal şeker vee bool bool süt olsunnn canım benimm..

pozundan belli pek bir ehlikeyf :)))
adıda güzelmiş allah uzun hayırlı ömürler versin :Saruboceq:
şehirde diğer yazıyo, yurt dışı sanırım, nerdesin?

amın hepımızın evladına ınşallah.uzakdoğudayım.ama daha once ıstanbulda.çok ozledım ıstanbulu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…