süpürgenin suyunu koydum,fişe taktım canım istemedi geri bıraktım amaaannn....
Handeeee nbr cikarken grdum ozletme
Ne yazmışım ben kendim anlamadım demiştim değil ayol dedim ben dedim anneme dedim
tembel tembel tembel ben süpürdüm makinayı temizlemeye üşendim içinde pis suyla olduğu gibi duruyor
Sagol nevra peki o hamuru ballami yapistrdin birde onu acmaya ve ustunu duzeltmeye gerecler var aldinmi gerek yok mu cok sordum ama az kaldi d.gunune bu arada davetymiz ekte gormeyen varsa bakin bekliyrz d. Gunumuze
pelinnnn sana telden ulaşamıyorum ben
walla süs püs önemli ama, bence kolay kullanılabilen yıkanabilen kırışmayan ütü istemeyen birşey olsun isterim kendi adıma2 gündür perdeyle kafayı bozdum bensempatiksalakcinni
Nilgün kııız nerdesin özlettin kendini.
Girebiliyor musun artık?
Kızlar bişi sorcam gün değilde hanı bu dogum günü çekilişi gibi bişey vardı ne oldu ben yokken?
mcetin1, crstal18+, frezya_tg+, ggozde, handeel+, MotherandBaby+, peluse+, serinus+, sevgii:)+, smmm06, yasil_haktanemin+
maşallah maşallah topiğe
uzun zamandır bukadar kalabalık olmamıştık
bende yaş gününde özel cici kurabiyler yapmak istiyorum hep beraber yılbaşında kutlayacağız 28 aralıkta ve yılbaşında 2 kere toplanacağımıza bana da tarif verebilir misin şeker hamuruyla hoş şeyler yapılabilinir
ben yemeğe çıkıyorum
gelirim
selammmm,
hala sorun devam ediyornasıl yapcez bilmiyorum
geçmişi hiç okuyamadım, umarım herşey yolundadır
şimdi bayinin bilgisayarından 5 dakika girdim şöye bir bakayım diye
son gördüğüm Güneşin nesi var geçmişe bakamadım, umarım önemli değildir, şimdiden çok geçmiş olsun...
nevra diş buğdayını yaptın demi, hayırlı olsun, geç oldu ama giremediğimden yazamadım
handeeeeeeeee nsılsın, keyfin nasıl??
doğum günü çekilşi mi ben hatırlamıyorum ama
bizim bi hediye işimiz vardı
oda bu ay pelinde
zaten sonrada 3 kişi kaldı ocakta bitecek
Hadi yaw ben mi oyle hatırlıyorum ki acaba Nilgun? Sankı bebeklerın dogum gunuyle ilgili bişeyler vardı bilmiyorumkismile
Çok sağol canım.amiiinnn.haftaya çarşambaya boşaltacaklarmış evi bu haftaydı haftaya kaldı.sonra 1-2 hafta içinde de biz taşınırızzemuszemusgeçmişe şöyle bakmaya çalışıyorum da Nazan gözünaydın ev işi olmuş,
ALLAH güzel günlerde oturmayı nasip etsin sevdiklerinle beraber sağlıklı sıhhatli inşallah
tabi ödeme kolaylığıda versin
Hadi yaw ben mi oyle hatırlıyorum ki acaba Nilgun? Sankı bebeklerın dogum gunuyle ilgili bişeyler vardı bilmiyorumkismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?