2009 Aralık Anneleri

Ne yazmışım ben kendim anlamadım demiştim değil ayol dedim ben dedim anneme dedim

süpürgenin suyunu koydum,fişe taktım canım istemedi geri bıraktım amaaannn....

tembel tembel tembel ben süpürdüm makinayı temizlemeye üşendim içinde pis suyla olduğu gibi duruyor

Grip aşısıyla ilgili benim de tereddütlerim var bakalım kontrolünde konuşacağım doktorla sonuçta bir yan etkisinin ya da zararının olmadığını biliyorum gerçi kreşe falan gidecek olsa kesin yaptırırdım ama bu sene genelde evde olacak o yüzden düşünüyorum ama biz taşıyabiliyoruz işte dışardan.

Ne yazmışım ben kendim anlamadım demiştim değil ayol dedim ben dedim anneme dedim

tembel tembel tembel ben süpürdüm makinayı temizlemeye üşendim içinde pis suyla olduğu gibi duruyor

Bende yaptım onu bi kere ama sonrra iğğrenç kokuyo...

Sagol nevra peki o hamuru ballami yapistrdin birde onu acmaya ve ustunu duzeltmeye gerecler var aldinmi gerek yok mu cok sordum ama az kaldi d.gunune bu arada davetymiz ekte gormeyen varsa bakin bekliyrz d. Gunumuze

canım kurabiyenin üzerine direk kapladım ..yapıştı sorun olmadı .. fiyoklarda biraz zorlandım bekleyince onlarda yapıştı .. şeker hamuru açmak için normal merdane kullandım . merdane ile kolay açılıyoo. üstüne elinle düzeltebiliyorsun.. eldivenli elde parmak izi kalmıyoo . başka araç almadım ama dediğim gibi fiyonk yapmakta bayağı uğraştım. onlar için modelleme kalıpları gerekli. bende en kısa zamanda değişik şekillerde modelleme kalıpları alacam .. çiçek filan yapmayı düşünüyorsan al derim. netten bakayım sana linkini atarım..

aşkolsun canım tabii soracaksın.. ne için buradayız paylaşacaz tabii. bu arada davetiyeniz çok güzel olmuş çok beğendim. kısmet olursa inşll. bişey çıkmazsa gelmekte istiyorumm..

2 gündür perdeyle kafayı bozdum bensempatiksalakcinni
walla süs püs önemli ama, bence kolay kullanılabilen yıkanabilen kırışmayan ütü istemeyen birşey olsun isterim kendi adıma

Nilgün kııız nerdesin özlettin kendini.
Girebiliyor musun artık?

burdayımda giremiyorum ki
yok yok nerde bugün bir arkdaşım gelecek o bakacak o çözerse çözer inşallah çözer umarım yani

nevra diş buğdayını yaptın demi, hayırlı olsun, geç oldu ama giremediğimden yazamadım

Kızlar bişi sorcam gün değilde hanı bu dogum günü çekilişi gibi bişey vardı ne oldu ben yokken?

geçmişe şöyle bakmaya çalışıyorum da Nazan gözünaydın ev işi olmuş,
ALLAH güzel günlerde oturmayı nasip etsin sevdiklerinle beraber sağlıklı sıhhatli inşallah
tabi ödeme kolaylığıda versin

Kızlar bişi sorcam gün değilde hanı bu dogum günü çekilişi gibi bişey vardı ne oldu ben yokken?

handeeeeeeeee nsılsın, keyfin nasıl??

doğum günü çekilşi mi ben hatırlamıyorum ama
bizim bi hediye işimiz vardı
oda bu ay pelinde
zaten sonrada 3 kişi kaldı ocakta bitecek

mcetin1, crstal18+, frezya_tg+, ggozde, handeel+, MotherandBaby+, peluse+, serinus+, sevgii:)+, smmm06, yasil_haktanemin+

maşallah maşallah topiğe
uzun zamandır bukadar kalabalık olmamıştık

burada ben ben niye yokum.. : (((

tamam canım şimdik atıyorum özelden

ben yemeğe çıkıyorum
gelirim

afiyet , bal , şeker olsun canım ..

nilgüncüm nerelerdesin yaaa özlettin kendini.. inşll. çözülür sorunun ..

nevra diş buğdayını yaptın demi, hayırlı olsun, geç oldu ama giremediğimden yazamadım

evet canım c.tesi günü yaptım. çok güzel geçti. resimlere ekledim. bakarsın.. : ))

handeeeeeeeee nsılsın, keyfin nasıl??

doğum günü çekilşi mi ben hatırlamıyorum ama
bizim bi hediye işimiz vardı
oda bu ay pelinde
zaten sonrada 3 kişi kaldı ocakta bitecek

Hadi yaw ben mi oyle hatırlıyorum ki acaba Nilgun? Sankı bebeklerın dogum gunuyle ilgili bişeyler vardı bilmiyorumkismile

Çok sağol canım.amiiinnn.haftaya çarşambaya boşaltacaklarmış evi bu haftaydı haftaya kaldı.sonra 1-2 hafta içinde de biz taşınırızzemuszemus

Hadi yaw ben mi oyle hatırlıyorum ki acaba Nilgun? Sankı bebeklerın dogum gunuyle ilgili bişeyler vardı bilmiyorumkismile

Öyle bir şey yapalımmı diye ben söylemiştim onu Hande.ama öyle kaldı.ama bence yapalım benvarım isterim yani

merhaba arkadaslar bebişlerın sıkıntısı mevsımden değıl ama kendı ay degısımlerınden olmalı.apayrı yerlerdeyız ama bızdede sabaha kadar kımıl kımıl yarı uyanık uykular,huzursuzluk,iştah degışımı mevcut.ayrıca bu ay sureklı temas ıstıyor yanıma alıp bana dokndgnda rahat uyuyabılıyor.bazen sabaha kadar delı gıbı ac bazen tum gece hıç bısey ıstemıyor.duzen yok.az kaldı ama gececek ınanıyorumyerimseniben
grip asısı ben yaptırmayı dusunmuyorum ama turkıyeye gelınce kendıme ve esıme yaptırcam-sonucta bebışler ıçın en rısklı tasıyıcı bızız.ısteyen yaptırabılır tabıı bı sakıncası yok ama ben kres yasına kadar ımmun sıstemı kendı basına cabalasın ıstıyorumçok sey mı ıstıyorum:uhm:zamanla anlarız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…