2009 Aralık Anneleri

Konuyu Toplam 10 Kullanıcı okuyor. (8 Kayıtlı kullanıcı ve 2 Misafir)
serinus, alyaa, crstal18+, frezya_tg, ggozde, handeel+, sevgii:)+, yasil_haktanemin+

bütün kızlar toplandık toplandık

aaaa bana ne oldu bugün pek bi enerjikim patron vuracak beni zaten adam sıkıntılı ben böyle sabah sabah eşk böcüğü kıvamındayım

nevracım
kurabiye tarifin için teşekkürler cnm

inşallah doğum günlerinide sağlıkla mutlulukla kutlarız

sizi çok iyi anlıyorum benim kız da öyle hep yürüyecek hiç oturmak istemiyorr..kaşık maması alınca gece acıkmıyor mu??

hhmmmm ben radyo dinlemediğim için duymadım demeeeek CADIARZU
haktan uyandı, sıcak geldi bana bi ateşini ölçeyim bakayım

canım uykudan uyandı diye sıcaktır telaşlanma .. bi ölç ateşini bakalım haber ver bize de ..
klibi de dönüp duruyoo tv müzik kanallarında bende çok beğeniyorum klibi sevmedim ama ..lmaz:

herkeslere günaydın biz evimize döndük..ne yazıkki(annesi yakınında oturanlar ne şanslı ya

sevgi canım hoşgeldin evine nasılsın yiğit nasıl ..

arkadaşlar günaydınnnn.. yoğunluktan dolayı gerşye dönük okuyamadım.. size birşey soracağım
kızımın dr u : bu yıla kadar 2 yaş altı çocuklara grip aşısı vurmuyordum ancak, hafta sonu bir semine re katıldım bu yıl ağır bi grip salgını olacakmış ve 2 yaş altı çocuklara da grip aşısı vurulması gerekiyor .. sizi zorlamıyorum yaptırmak zorundasınız demiyorum ama tavsiye ediyorum dedi....
dr u ile konuşan var mı?
bu konuda ne düşünüyorsunuz...?
aranızda yaptıracak olan var mı???

çok sordum ama :) hepinize iyi ve sağlıklı günler diliyorum.

yorumlarınızı bekliyorum...

cnm bn bugün doktora gidicem sorarım mutlaka iyi hatırlattın...

boşver catlasın o sinirinden.. :tomato: nazar değmesin güzelimm.. maşallah. allah neşeni daim etsin..

nevracım
kurabiye tarifin için teşekkürler cnm

inşallah doğum günlerinide sağlıkla mutlulukla kutlarız

amin canı inşll. sağlıkla o günler gelsin yapacaklarımız paylaşırız yine ...

sizi çok iyi anlıyorum benim kız da öyle hep yürüyecek hiç oturmak istemiyorr..kaşık maması alınca gece acıkmıyor mu??

burak saat 19:30 gibi muhallebisini yer 20:00 - 20:30 gibi uyur uyurken 90cc devam sütü içer arandan 3 saat geçer mızıklar yine 90 cc süt çer.. böyle 3 saatte bi sabaha kadar devam eder.. yani bizim oğlanı kaşık maması tok tutmuyoo anlamadım niye ... : ))

ne olsun Yasemin ugras dur işte sen napıosun Haktan nasıl?

hasta oldu hande yavvv, sümüklü oldu oğlum, oğlumun adaşı nasıl?
uykudan uyandığı için sıcak olabilir inşallah düzelir hemen
canım umarım atesi yoktur uykudan kalkınca yiğitte sıcak oluyo bazen bende ateşmi diyom ama ölçünce bakıyom deil zaten bi 10 dk ya soğuyo umarım öledir
canım uykudan uyandı diye sıcaktır telaşlanma .. bi ölç
ateşini bakalım haber ver bize de ..
klibi de dönüp duruyoo tv müzik kanallarında bende çok beğeniyorum klibi sevmedim ama ..lmaz:
sağolun canlarımmm 37,1 ateşi
yüksek değil yani. az daha yükselirse veririm ateş düşürücü
herkeslere günaydın biz evimize döndük..ne yazıkki(annesi yakınında oturanlar ne şanslı ya

canım yaaa :teselli:
allah kavuştursun tekrardan
azda olsa iyi gelmiştir ana kokusu ama opuyorumnanaktan
bu arada benim annem 6 ay trabzonda 6 ay samsunda
nihayet dün geldi oda samsuna kavuştuk 6 ay sonra :dance:

ii cnm nolsun yiğitte ii eve alışmaya çalışıo kalabalığa kucaga alıştı orda bi güzel şimdide sürekli beni gezdir modunda bakalım napcaz artık büyüdüler bel mi dayanmıo valla hele yiğitte biraz ağır maşallah

valla bilemicem. zırt pırt memeye kalktığı için acıktığından deil sanırımda memeye düşkünlüğünden herhalde. bir çekio bir uyuyo keyif yapa yapa çünkü. bu sabah bi kalktık iki memede dışardaakannehir

cuma günü doktora sorarım unutmazsam. en iyisi soracaklarımı not almakCADIARZU

canım valla haklısın nasılsın nasıl oldun düzeldin mi yiğit nasıl

valla daha iyiyim cnm yiğidim herseyi unutturuyo saolsun zeynep cadısı nasıl sen nasılsın patron sinirden çatlasın boşver sen keyfine bak şekerim:içelim:

Yasemin 38 i gecmeden ates dusurucu verme diyodu benım dr.sen yıne de kendın bılırsın ama..

yasmin oğlulşu hadtamı ettin sen:1no2:
kıyamam sümüklü kuzuya ben

ana özlemide birşeye benzemiyor
hadi gözün aydın cnm
valla bizimkiler dibimizde şanslıyız:Saruboceq:

keske benim ki de 6 ay yakın 6 ay uzak olsa razıyım valla:))
iyi geldi oğlusumla kocamla gezdik..
umarım sende iyisindir cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…