benim kız 1 hafta aldı biberonu şimdi gene almıo:1no2:.dünya para verdik biberon aldık yatmadan bende kaşık maması veriyorum.akşamlarıda yatana kadar popsu yer görmüyo hep yürücek.böle kilo alırmı ya. cuma saat 3e kontorlü var bakalım. inş. almıştır azda olsaakannehir
hhmmmm ben radyo dinlemediğim için duymadım demeeeek CADIARZU
haktan uyandı, sıcak geldi bana bi ateşini ölçeyim bakayım
herkeslere günaydın biz evimize döndük..ne yazıkki(annesi yakınında oturanlar ne şanslı ya
arkadaşlar günaydınnnn.. yoğunluktan dolayı gerşye dönük okuyamadım.. size birşey soracağım
kızımın dr u : bu yıla kadar 2 yaş altı çocuklara grip aşısı vurmuyordum ancak, hafta sonu bir semine re katıldım bu yıl ağır bi grip salgını olacakmış ve 2 yaş altı çocuklara da grip aşısı vurulması gerekiyor .. sizi zorlamıyorum yaptırmak zorundasınız demiyorum ama tavsiye ediyorum dedi....
dr u ile konuşan var mı?
bu konuda ne düşünüyorsunuz...?
aranızda yaptıracak olan var mı???
çok sordum ama :) hepinize iyi ve sağlıklı günler diliyorum.
yorumlarınızı bekliyorum...
Konuyu Toplam 10 Kullanıcı okuyor. (8 Kayıtlı kullanıcı ve 2 Misafir)
serinus, alyaa, crstal18+, frezya_tg, ggozde, handeel+, sevgii:)+, yasil_haktanemin+
bütün kızlar toplandık toplandık
aaaa bana ne oldu bugün pek bi enerjikim patron vuracak beni zaten adam sıkıntılı ben böyle sabah sabah eşk böcüğü kıvamındayım
nevracım
kurabiye tarifin için teşekkürler cnm
inşallah doğum günlerinide sağlıkla mutlulukla kutlarız
sizi çok iyi anlıyorum benim kız da öyle hep yürüyecek hiç oturmak istemiyorr..kaşık maması alınca gece acıkmıyor mu??
herkeslere günaydın biz evimize döndük..ne yazıkki(annesi yakınında oturanlar ne şanslı ya
ne olsun Yasemin ugras dur işte sen napıosun Haktan nasıl?
uykudan uyandığı için sıcak olabilir inşallah düzelir hemen
canım umarım atesi yoktur uykudan kalkınca yiğitte sıcak oluyo bazen bende ateşmi diyom ama ölçünce bakıyom deil zaten bi 10 dk ya soğuyo umarım öledir
sağolun canlarımmm 37,1 ateşicanım uykudan uyandı diye sıcaktır telaşlanma .. bi ölç
ateşini bakalım haber ver bize de ..
klibi de dönüp duruyoo tv müzik kanallarında bende çok beğeniyorum klibi sevmedim ama ..lmaz:
canım uykudan uyandı diye sıcaktır telaşlanma .. bi ölç ateşini bakalım haber ver bize de ..
klibi de dönüp duruyoo tv müzik kanallarında bende çok beğeniyorum klibi sevmedim ama ..lmaz:
sevgi canım hoşgeldin evine nasılsın yiğit nasıl ..
sizi çok iyi anlıyorum benim kız da öyle hep yürüyecek hiç oturmak istemiyorr..kaşık maması alınca gece acıkmıyor mu??
arkadaşlar günaydınnnn.. yoğunluktan dolayı gerşye dönük okuyamadım.. size birşey soracağım
kızımın dr u : bu yıla kadar 2 yaş altı çocuklara grip aşısı vurmuyordum ancak, hafta sonu bir semine re katıldım bu yıl ağır bi grip salgını olacakmış ve 2 yaş altı çocuklara da grip aşısı vurulması gerekiyor .. sizi zorlamıyorum yaptırmak zorundasınız demiyorum ama tavsiye ediyorum dedi....
dr u ile konuşan var mı?
bu konuda ne düşünüyorsunuz...?
aranızda yaptıracak olan var mı???
çok sordum ama :) hepinize iyi ve sağlıklı günler diliyorum.
yorumlarınızı bekliyorum...
Gunaydın Sevgi;
Haberi duydum,hayırlı olsun...
canım valla haklısın nasılsın nasıl oldun düzeldin mi yiğit nasıl
hasta oldu hande yavvv, sümüklü oldu oğlum, oğlumun adaşı nasıl?
sağolun canlarımmm 37,1 ateşi
yüksek değil yani. az daha yükselirse veririm ateş düşürücü
canım yaaa :teselli:
allah kavuştursun tekrardan
azda olsa iyi gelmiştir ana kokusu ama opuyorumnanaktan
bu arada benim annem 6 ay trabzonda 6 ay samsunda
nihayet dün geldi oda samsuna kavuştuk 6 ay sonra :dance:
hasta oldu hande yavvv, sümüklü oldu oğlum, oğlumun adaşı nasıl?
sağolun canlarımmm 37,1 ateşi
yüksek değil yani. az daha yükselirse veririm ateş düşürücü
canım yaaa :teselli:
allah kavuştursun tekrardan
azda olsa iyi gelmiştir ana kokusu ama opuyorumnanaktan
bu arada benim annem 6 ay trabzonda 6 ay samsunda
nihayet dün geldi oda samsuna kavuştuk 6 ay sonra :dance:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?