2009 Aralık Anneleri

yok canım ya tlf.kapalı inşallah önemli bişey yoktur hala gelmedi sanırım gelince msnden yazıcaktı

kızlar güneş bebeğimizin dualarımıza ihtiyacı var... şuan hastanedeler halen.. kan testi sonucuna bakılacak ve sonuca göra pazartesi günü emg çekilecek doktorların şüphelendiği şey epilepsi nöbeti (
allah korusun.. inşallah değildir.. mehtap şuan çok üzgün ve dualarımıza ihtiyaçları var. her zaman olduğu gbi yine kalplerimiz bir olup güneşimiz için dua edelim..
inşallah inşallah biran önce iyileşip evine sağlıklı haberlerle dönsün..
mehtap ve eşi volkan çok korkmuşlar olay anında... sesi titriyordu canım arkadaşımın.. nolur dualarıızı eksik etmeyelim..

mehtapa ulaştım sonunda sonuçlar temiz çıkmış çok şükür arzu epilepsi değilmiş mehtap daha rahatlamış Allah hiç birimizin evladına böyle bişeyle karşılaştırmasın bi anne için çok zorr..

selam millet uzun bir aradan sonra biz gittik geldik şükür kayınvalidenin memlektine fena geçmedi oralr gezdik yeedik içtik hanımın peşinde koşturduk onca insanla beraber.

geçmişi okuyamam çok kaynatmışsınız gene. gündüzleri giremiyorum pc almaya vakit yok gidemedik bi türlü gece de benim cadı uyku saatini 2.30 a çekti o saatten sonra da gözüm yemiyo vallaha. hepinizi çok merak ediyorum napıyo bıdıklar yürüyen var mı emeklemeyenler başladılar mı? benim cadı tay tay duruyo bayaa bi iki adımda atıyo ama gerisi yok daha. hiç durmuyo koltuklara da tırmanmaya başladı çok yoruluyorum uyku da uyuyamadığımdan patlıyacak bomba modunda gergin günler geçiriyorum.

sonunda 5 ve 6. dişlerimizde patladı şükür ama çıkana kadar canımızı çıkardı ateşlendi falan iyi şükür şimdi ama huysuzluk devam. artık ayakta sallanarak uyumuyo iyice uyksu geldiğinde kucakta yada nereme denk gelirse kol bacak tutup öyle sızıyo artık.

bu haftada pc alamazsak önümüzdeki hafta annemlerle kaplıcalara gdiyorum 1 hafta kzuluğa haberiniz olsun.
zeynep hanım çok düştü bana bu aralar yapışık halde dolaşıyoruz nerdeyse ev işi yapamıyorum banyo bile zor yapıyorum. mama sandalyesinde de durmuyo artık zaten yerde olunca karıştırmadık yer bırakmıyo çok fena oldu çok. bizde ikeanın mama sandalyesi var. geçen mutfakta 2 dakka bakmadım kafamı çevirdim baktım tablasının üstüne çıkmış ilerlese yere düşücek haberi yok . merdiven çıkıyo haldır haldır bi de hoşuna gidiyo bi iş başardı diye onu halledince koltuklara da çıkmaya başladı .

yeme sorunumuz hala devam ediyo reklam eşliğinde yemeğe devam çok mızmız ne zaman düzelicek ya sabrım kalmadı artık insanlıktan çıktım iyice

neyse bizde haberler böyle hepiniz umarım iyisinizdir. bebeler hasta olmasın anneleri üzmesinler. hepinizi çok özledim görüşürz yakında inş.

son sayfada gördüm güneş rahatsızlanmış neyseki kötü bişey çıkmamış. mehtap geçmiş olsun çok. Allahım tüm bebeleri korusun inş.

bu doktorlar bayılıyo zaten hemen epilepsi teşhisi koymaya ki genelde hiç doğru çıkmıyo bi sürü tetkik sonunda söylemeleri gerek ama hemen yapıştırıyolar böyle diye. güneşte iyiymiş maş. Rabbim saklasın

gecmiş olsun gunes bebege.ciddi bir durum yoktur umarım.saglık konusunda hassas ve süphecı olmakta fayda var.olsun sonuc yanlısta cıksa en kotu ıhtımal ekarte edilsin.
iyi pazarlar herkese

merhaba hayat.bebeklerımız aynı gun gelmıs sanırım-8 aralık:ecrin_bebek:.benım kuzenımın oğlu 16 aylıkkken diş çıkardı.boyu,gelişimi,hareketlerı herseyı cok ıyıydı ama gec oldu.kış gelmış sanırım turkıyeye;d vit ve gunese dıkkatkaydirigubbakcemile5

slm arkadaşlar biz nihayet eve gelebildik uzun ve yorucu bir gecenin ardından kan tahlili yapıldı ve çok şükür temiz çıktı gece boyu kap grafiği izlendi ve şimdi her ihtimale karşı emar ve emgmi ney ondan istediler kesin tanı koyabilmek için lütfen dualarınıza çok ihtiyacımız var kzıımda bişey çıkmasın çok korkuyorum mahvolurum ben ona bişey olursa bizi çok korkuttu kucağıma aldım ve birden ağlıcak gibi oldu ama daha ağlıyamadan mosmor oldu tıkandı yavrum hemen babası aldı ters çevirdik ağzına baktım falan rahat bir 20saniyede anca kendine eldi belkide geçmiştir çok korktuk resmen gitti çocuk tepki yok ses yok sonra bir çığlıkla açıldı ve aniden kakasını yaptı çok kötüydü allah kimselere yaşatmasın umarım şu tahlillerde temiz çıkarda içimiz rahatlar rabbim kimsenin evladına hastalık vermesin evlatlarımızı bize bağışlasın ben 24 saati geçkin uykusuzum ve çok mkötüyüm ama kızım için herşeye değer şimdi babası bakıcak ben biraz dinlenicem ne olur arkadaşlar dua edin yalvarırım sizlere geçmiş olsun dilekleriniz içinde teşekkür ederim..arzucum fundacım sizlerede çok ayrı teşekkür ederim beni gece hiç yanlız bırakmadınız canlarımsınız bnm iyiki tanımışım iyiki varsınız hepinize iyi tatiller...

mehtap yeni öğrendim okudum
çok çok geçmiş olsun içim titredi okurken bende aramak isterim seni özelden cebini fırsatın olunca yazarsan sevinrim...dularlarımız tabiki güenş bebekle..allah esirgesin korusun onları...bir daha yaşamayın dilerim böyle zor bir durum...

çok saol cnm allah hiç birimize yaşatmasın böyle bişey inş çok kötü bir durum yalnız olsam ne yapardım düşünmek bile istemiyorum(tmm cnm ilk fırsatta atarım çok saol

canim cok cok gecmis olsun, cok uzuldum. insallah onemli bir seyi yoktur. dualarim seninle...

çok çok geçmiş dualarımız güneşle

Mehtapcığım şimdi okudum canım Güneş rahatsızlanmış çok geçmiş olsu ne kadar korktuğnuzu tahmin edebiliyorum Allah bir daha yaşatmasın.
İnşallah bir şey çıkmayacak göreceksin bize de hemen haber ver merak ediyoruz. Dualarımız sizlerle.

Ay okurken başım döndü Allah sabır ve güç versin sana canım bol bol. Maaşallah Zeynep'e ilk zamanlardan beri böyle hareketli tatlı cadı:)
Bu arada bizde de ikeanın mama sandalyesi var bağlı değil miydi tablasına nasıl çıktı Allah korumuş bak ben de korktum şimdi.

Daha ufakken memeye bu kadar duskun olmayan bebek simdi 2 saat surekli beni emmek istiyor . Sabaha karsi 4 te uyaniyor mutlaka koluma yatacak gogsum disarda olcak bi emcek bi uyucak . Donuyorum artik havalar sogudu . Yara olmaya basladi goguslerim.

çok saol cnm allah hiç birimize yaşatmasın böyle bişey inş çok kötü bir durum yalnız olsam ne yapardım düşünmek bile istemiyorum(tmm cnm ilk fırsatta atarım çok saol

çok yorgunum bugün eğitimdeydim sana bakmak için girdim mehtap. çok şükür temiz çıkmış sonuçlar. dualarımız güneşle tabiki. allah birdaha yaşatmasın. kimbilir nası korkmuşsundur. çok çok geçmiş olsun..

Daha ufakken memeye bu kadar duskun olmayan bebek simdi 2 saat surekli beni emmek istiyor . Sabaha karsi 4 te uyaniyor mutlaka koluma yatacak gogsum disarda olcak bi emcek bi uyucak . Donuyorum artik havalar sogudu . Yara olmaya basladi goguslerim.

biz öyleyiz uzun zamandır burcucum. önden fermuarlı bi polarım var üstüme onu giyiyorum içinede emzirme atleti önü hep açık meme dışarda öyle uyuyoruz sabaha kadar. bende üşüyorum çok. yapcak bişi yok cadı kıyameti koparıyo yoksa..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…