2009 Aralık Anneleri

valla ekim böyleyse yandık.gerçi bizde kalorifer yanmıyor lojmanda yakmadılar henüz Klimayla ufoyla idare etmeye çalışıyoruz.o yüzden daha da soğuk geliyor.dışarı çıktım bugün dışarsı daha sıcaktı evden

zsa adını bilmiyorum saol cevabın için aynen bnim kızı tarif etmişsin 200 cc mama içti o da akşama kadar Allah sabır versin valla bize pelin dediğin toz leke çıkarıcıyı deneyim en sevdiğim badileri gitti inşallah işe yarar ama muz lekesinin pek çıkacağını sanmıyorum rutubet gibi görünümü var bende gecenin delisiyim herhalde ne işim varsa bu saatte:bbo:

günaydınlar:ecrin_bebek:
sevgılı annecıkler uykusuz sabahlarınız aydınlık olsun.bu donem hepsı huzursuz hasta ıstahsız.gececk ama.oğluma oyle dıyorum ben:yanındayım ben sana yardım edcm.halledıcez dıye gerckten hayıflandıkça zorlasıyor agırlasıyor hayat.ıyı tatıller harkese.

herkese günaydın kızlar...
baba ve nehir uykuda:) birazdan kalkarlar....
bende derse gidiyorum öğlen bir gibi gelirim
bugün sanırım nevranın diş buğdayı var...şimdiden hayırlı olsun

Gnaydın arkadaşlarrr
Bugün abimin nişanı var,abimin nişanına bebeğimle gidecem:)))pek giremem sanırım.herkese iyi tatiller.

arkadaslar albumumuzde dogumgunu davetıyemız var buraya eklemeyı beceremedım :)))))))))))
işte burda davetiyeeee:)
aynı durumdayız nazan dışarısı daha iyi
Gnaydın arkadaşlarrr
Bugün abimin nişanı var,abimin nişanına bebeğimle gidecem:)))pek giremem sanırım.herkese iyi tatiller.

hayırlıs olsun nazancım ii eğlenceler

bizde kızımla gidiyoruz çaya babamız kaçtı nöbetten geldi sabah arabamız arızalıydı akü bitmişti gidemiyorduk bir yere kar yağmadan taktırayım dedi birde garaj inşaatına başladılar kaloriferler yanıyormuş kazan dairesine gittim öğrendim dedi zaten yakın bakalım durmazsa gelirim hemencecik :)
şimdi gdip hazırlnacm pelincim umarım olmuştur davetiye linbk yAPTIM ama
herkese iyi hafta sonları diliyorum

ya ilahi pelin rüyama girdi he.. rüyamda naza mutlaka kivi vermeliymişim çekirdeklerini ayıklamaya çalışıyorum bi türlü ayıklayamıyorum hep kalıyo bi iki tane kaydirigubbakcemile3 bütün gece kivilerle uğraştım..

yatalı 1 saat oldu ve bu 5.kalkısı mınanın ne oluyor bu çocuklara ya ((

benimkide akşamları 9,5 ta yatıyo (maşallah) sabah 5 dedimmi güne başlıyo :s hastalandığından beri böyle umarım geçici bi durumdur ben 7,5 ta işe gidiyorum o 8 gibi tekrar uyuyomuş. olan bana oluyo bütün gün...

herkese slm umarım herkes iidir gecmişi okuyamadım ama...

biz iyiyiz sevgicim asıl seni sormalı. yiğit nasıl..

tesekkur ederız senemcım
benım hala 3 kılo fazlam var bana gore de 7-8 sana takılayım bıraz en ıyısı
bende 2 gun once kıslıkları cıkarıdm kolay gelsın senem

iyigecelerrrr

bende geçen hafta benimkileri çıkardım bu haftada nazınkileri çıkarcam inşallah.

günaydınnn..

Gnaydın arkadaşlarrr

hayırlı olsun allah tamamına erdirsin canım..

HERKESE GÜNAYDIIINNN...

temizlik yapmam duş almam ağdacıya gitmem alışveriş yapmam lazım... yarın bütün gün eğitimde olucam. ama engin paşa babası işyerinde bileğini incitmiş koşa koşa hastaneye gitti allah bilir kaçta gelir... yatıya anca...kötükedihüso

Selam kızlar dersten geldikten sonra paso nehirleydim
şimdi uyudu biraz daha dolap yerleştirdim...
Biraz bende uzancam şimdi
yarın dersim var iki saat gidip hemen gelicem:)
nehirin uyku saatlerinde gidip gelmek iyi oluyor:)) denk getirdim bugün

daha da özel ders isteyen 5 kişi aradı yooooooookkkkkkkk dedim:) dünya para etse yine alamam yeterli bu kadar:) birde kendi öğretmenlerinden alsınlar diyorum yok İLLA sizi istiyorlar senem hanım diyorlar...ben nasıl yetişeyim valla artık bakarlar bir çaresine...

nevrayı arıcaktım bak yine aklımdan gitti

Son düzenleme:
zemuszemus kaydirigubbakcemile2 hihoyyyt hihoyyyt
kızlar bugün durunun kulaklarını deldirdim 3 kere kapıdan döndüm çok kararlı olmama rağmen sonra nihayet deldirdim acaip mutlu oldum çok beğendim nasıl değişti kuzum sanki bir anda büyüdü maşallah bir sorun çıkmadı umarım akşamda rahat geçer pelin sana özelden msj attım girince bakabilirmisin

minanın doğum günü davetiyesi çook şeker olmuş pelin çok beğendim ay doğum günü hazırlıkları başladı ya çok heyecan verici...

selam kızlar bişey sorucam bende bugünlerde çok şey sorar oldum melis yattığı yerden doğrulurken hala zorlanıyo ve bazen doğrulamıyo ağlıyo kaldır beni diye ya bi sorun olmasından korkmaya başaldım artık bir hafta sonra 10.ayı doluyo emekleme yok zaten ayağada benim yardımımla tutunuyo bi kere kalktı kendiliğinden tutunarak koltuğa iyice kafama takılmaya başladı artık ama bi sorun olsa desteksiz oturamaz diye düşünüyorum ayrıca desteksiz oturmasıda 8.ayında olmuştu ayyy ne çok yazdım kızlar bilgisi diyceği olan var mı bu konuda ?????????

aynı sorun bizdede var emeklemiyo sadece ben kaldırırsam ayakta duruyor :))))

bugünlerde doymuyorum kilo alıcam ne güzel verdim 6 kilo alıyorum geri sanırım aklım hep mutfakta
ya canan bende öyleyim eski halime dönmüştüm ne güzel 5 kilo verdim bende ama bugün tartıldım 1 kiloyu geri almışım acaip yiyorum en çok ta tatlı pasta vs. kendimi durduramıyorum sanırım mevsim geçişlerinden bide çok emzirince benim iştahım çok açılıyor (((
bu arada yeni eviniz nasıl memnunmusun ben çok fazla takip edemiyorum her zaman yazmışsındır belki ama ben görmedim.

aynı durumda biri daha varmış ben evhamlı melis de tembel olunca anne düşünüyo işte neden acaba diye :gitme:

bence düsünüyordum dr olabilir her cocuk farklı belki kalkıp direk yürür bizim kızlar :))) şu an
benimki oturmuş ayaklarınıda üst üste atmış cubuk kraker yiyip bebe tv izliyo yani keyifci yürütece koyuncada basıyo bagırtıyıııalkisalkisalkis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…