2009 Aralık Anneleri

amin ebru inşallah iyi birini bulursun, keşke teyzen olabilseydi yaaa((

melikeee naber canıııım? Gelinim nasıl?

Müzeyyencim sen nasılsın yakışıklılar napıyo?

gelinin bıdık bıdık konuşuyor yeni başladı yavru birde mEmE nerde dediklerinde üstüme tırmanıyor kazağımı çekiştiriyor öğrendi sıpa

evet melike devamlı bıdır bıdır bişeyler anlatma peşindeler hele bide bazen böle el hareketlerli falan yaparak bişeyler anlatmaya çalışıolar çook tatlı oluolar yaa...sıpalar

benim ilk dün başladı hatta annemle telefonda konuştular çok şeker oldular valla iyi ki doğurmuşuz biz bunları

Son düzenleme:
sağol müzeyyencim iyi k.validem çok şükür düzeldi, bi dünya ilacı var diyeti var dikkat ediyo artık herşeye
oy yerim onu ilk aşk hee :)))))))
büyüyolar hemen dimi

haktan iyi huysuz biraz, uyumuyoruz dğru düzgün ama şükür hasta değil

oyyy benim ballı kızıma maşallah hani dünürüm
valla iyiki doğurduk :)))

Nilgun kk ya giremiyrmus artik yasaklandi galiba dedi bircaresini bulmaya calisiyormus gecen yazdim ama gecmiste goremediniz sanirim

bak sen şimdiden başladı demek haaa.. yakışık tabi kızlar boş bırakmıyorr..

yerim ben o erkeğin yaramazlıklarını:))
canım inşallah kalbine göre birini bulursun ve gözün arkada kalmadan bırakırsın canberk'i..

pelin nasıl oldu mina iyimi biraz daha kuzum..

ben çıkıyorum herkese iyi akşamlar.. yarın yokum evde olacağım malum hazırlıklar .. vakit bulursam girmeye çalışırım..

cumartesi günü partimize bekliyorum ..

hepinizi kocaman öpüyorummm .. opuyorumnanaktan

FACEDE BİRİYLE KAVGA EDİYORUM ACAYİP EĞLENİYORUM

Malezya'da bir maymunun, evinde uyumaktayken çalıp kaçırdığı ve ısırdıktan sonra çatıdan aşağıya attığı bebek öldü.

BU HABERİ BEĞENMİŞ BENDE HANGİ AKIL YOKSUNU BUNU BEĞENDİ YAZDIM ŞİMDİ BİRBİRİMİZE GİRDİK kötükedihüso

nilgünlün hepinize selamı var hatunlar
hala kkya girmenin yollarını arıyomuş (
inşallah bulur :Saruboceq:

kızlar sevginin bebeğine bişey mi olmuş.. düşük mü yoksaaa aradım geçmişi bulamadım bişey sadece birinizin mesajından çıkardım bu sonucu..
ne olmuş

huuu hanımlar benim domates çorbası arada kaynadı vermedinizmi hiç...
ben hiç denemedim öznurcum, bir kaç kere sebze çorbasına domates rendelediğim oldu da direk domates çorbası yapmadım.. ama tahminim verebilirsin galiba artık büyüdüler.. hele de öyle şeyleri daha çok seviyolar

huuu hanımlar benim domates çorbası arada kaynadı vermedinizmi hiç...

bence olur neden ağır gelsin ki tabii tam bilgim yok

kızlar sevginin bebeğine bişey mi olmuş.. Düşük mü yoksaaa aradım geçmişi bulamadım bişey sadece birinizin mesajından çıkardım bu sonucu..
Ne olmuş

sevginin bebeği düşmüş canım

ben çıkıyorum akşam belki gelemem kız laptopu görünce çıldırıyor yarın görüşürüz kuzuları öpün koklayın

Güzel temennileriniz için teşekkür ederim Allah hepimizin çocuğunu yaşamları boyu iyi insanlarla karşılaştırsın inşallah.
Şimdi gitti kadın iyi birine benziyor gibi geldi bize gemlikte bir eczacı bayanın çocuğuna bakmış yirmi günlükten yedi yaşına gelene kadar İstanbul a taşınmak zorunda kalmışlar o yüzden ayrılmış numarasını da verdi açıp görüşün diye bakalım arayacağım.
Evin işlerini de yaparım dedi yemektir bulaşıktır ütü v.s. zaten teyzem de olacağı için sorun değil ay ama omuzlarım ağrımış nasıl stres yaptıysam bakalım hayırlısı sükunetli, görmüş geçirmiş bir kadına benziyor teyzemin de izlenimi olumlu bir de şu kadınla konuşayım da kurban bayramından sonra başlarsın dedik. Ben de bir ay sonra işe başlarım aralık sonu gibi iki aylık ücretsiz iznim de yanıyor ama ne yapayım bu bilinmezlik beni çok yoruyor hayırlısı olsun hakkımızda.

Gerçekten hayırlısı olsun canım.İlk izlenim önemlidir.yıllarca çocuk bakmış bir sorun görselerdi baktırmazlardı.iş de yapacakmış ne güzel.arayınca da netleşir.inş.en doğru kararı verirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…