amin ebru inşallah iyi birini bulursun, keşke teyzen olabilseydi yaaa((
melikeee naber canıııım? Gelinim nasıl?
Müzeyyencim sen nasılsın yakışıklılar napıyo?
evet melike devamlı bıdır bıdır bişeyler anlatma peşindeler hele bide bazen böle el hareketlerli falan yaparak bişeyler anlatmaya çalışıolar çook tatlı oluolar yaa...sıpalar
gelinin bıdık bıdık konuşuyor yeni başladı yavru birde mEmE nerde dediklerinde üstüme tırmanıyor kazağımı çekiştiriyor öğrendi sıpa
benim ilk dün başladı hatta annemle telefonda konuştular çok şeker oldular valla iyi ki doğurmuşuz biz bunları
iyiyim yasemincim paşalarım da iyi çok şükür. berkay akla hayale gelmiycek muzurluklar peşinde. ayberk de (bilge duymasın) aşık oldu bu aralar her akşam yatana kadar başımızın etini yiyor:)) allahım bu dört buçuk yaşında böyle başladı 3 sene sonra da berkay başlarsa biz yandık diyorum eşime:)) ben de yazmıştım haktan nasıl kayınvaliden iyileşti mi diye ama görmedin sanırım:))
yerim ben o erkeğin yaramazlıklarını:))Öznurcuğum iyilik ne olsun bir yaramazlık yok şükür Canberk imin yaramazlıklarınya uğraşıyoruz.Ne zaman laptopu açsam son sürat gelip çekiyor elimden kırması yakındır. Sizler nasılsınız?
İşe başlama vaktim yaklaşıyor aslında en son şubat 15 ama ben yılbaşından sonra başlayayım diyorum ve daha kimin bakacağı belli değil biraz sonra bir bakıcı adayı gelecek görüşmeye. Stres bastı teyzem olacak yanında mümkün mertebe bakıcının ama belli de olmaz sanki teyzem olmayacakmış gibi güvenebileceğim birini bulmam lazım hayat ne gösterir hiç belli değil.
Allah oğlumun yüzü suyu hürmetine vicdanlı iyi bir insan çıkarır karşımıza diye dua ediyorum.
ben hiç denemedim öznurcum, bir kaç kere sebze çorbasına domates rendelediğim oldu da direk domates çorbası yapmadım.. ama tahminim verebilirsin galiba artık büyüdüler.. hele de öyle şeyleri daha çok seviyolarhuuu hanımlar benim domates çorbası arada kaynadı vermedinizmi hiç...
huuu hanımlar benim domates çorbası arada kaynadı vermedinizmi hiç...
kızlar sevginin bebeğine bişey mi olmuş.. Düşük mü yoksaaaaradım geçmişi bulamadım bişey sadece birinizin mesajından çıkardım bu sonucu..
Ne olmuş
ay canım benimbence olur neden ağır gelsin ki tabii tam bilgim yok
sevginin bebeği düşmüş canım
olumunekankayizsmilegörüşürüz melike... turtayı bi kokla benim içinben çıkıyorum akşam belki gelemem kız laptopu görünce çıldırıyor yarın görüşürüz kuzuları öpün koklayın
Güzel temennileriniz için teşekkür ederim Allah hepimizin çocuğunu yaşamları boyu iyi insanlarla karşılaştırsın inşallah.
Şimdi gitti kadın iyi birine benziyor gibi geldi bize gemlikte bir eczacı bayanın çocuğuna bakmış yirmi günlükten yedi yaşına gelene kadar İstanbul a taşınmak zorunda kalmışlar o yüzden ayrılmış numarasını da verdi açıp görüşün diye bakalım arayacağım.
Evin işlerini de yaparım dedi yemektir bulaşıktır ütü v.s. zaten teyzem de olacağı için sorun değil ay ama omuzlarım ağrımış nasıl stres yaptıysam bakalım hayırlısı sükunetli, görmüş geçirmiş bir kadına benziyor teyzemin de izlenimi olumlu bir de şu kadınla konuşayım da kurban bayramından sonra başlarsın dedik. Ben de bir ay sonra işe başlarım aralık sonu gibi iki aylık ücretsiz iznim de yanıyor ama ne yapayım bu bilinmezlik beni çok yoruyor hayırlısı olsun hakkımızda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?