• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Aralık Anneleri

Günaydııınlar kızlar hayırlı cumalar olsun hepimize inşallah
günaydın nefican

günaydınnnnnnnnnn
bugun karne gunu ablamın kızının karnesini almaya ben gidecegim
inşallah bizim bebişlerin karnesini almayıda nasip eder Allahım bize

günaydın pelincim
güzel dualarına amiiiiiiiiiin diyorum.:Saruboceq:

kızlar dün çok yordum sanırım kendimi, iş çıkışı pazara da uğradım, evde de yoruldum iyi uyuyamadım. halsizlik ve uyku hali var. görüşürüz gene kendinize iyi bakın.

kızlar dün çok yordum sanırım kendimi, iş çıkışı pazara da uğradım, evde de yoruldum iyi uyuyamadım. halsizlik ve uyku hali var. görüşürüz gene kendinize iyi bakın.
ya hemen yorulur olduk değilmi.
dikkat et kendine.
ayy kıyamam zor işiniz valla Allah yardımcınız olsun
dogumdan sonrada çalışacakmısın meral

ay aaaaay sorma pelin.
bazen yataktan kalkmak eziyete dönüşüyor.
doğumdan sonra çalışacağım evet.
yevrumuza iyi bir gelecek hazırlamak adına çalışmak lazım değilmi amakaydirigubbakcemile5

:nazar:
ohhhh maşallahhhh hepinizi düzelttik be ya. heh şöyle bişey takma kafana sen bizi sev :)
seviyorum hemde çokkkkkkkkkkkkk:))))Şeniz
evet şimdi aklıma geldi bak OZT yani "olumlu zihinsel tutum" ay arada Üstün Dökmen okumak lazım cidden.
9 ay boyunca polyanna olcm valla artık....:))kaydirigubbakcemile
Merhaba arkadaşlarımmm .Ben bugün ikili test yaptırdım bebişimin ense kalınlığı 1.3 mm çıktı çok şükür:nazar: Kan tahlilinin sonucunu bir hafta sonra alacakmışız.İnş. o da güzel gelir.Bebeğimin başı hep solda oluyordu gördüğümde bugün ters dönmüş sağdaydı başı , ellerini ağzına götürüyodu.Çok güzel yaaa:asigim:
Umarım hepiniz ve bebişleriniz ççook iyisinizdir.
gözün aydın canım,Allah hep böyle güzel haberler almayı nasip etsin inşallah...:Saruboceq:
yoktu cnm ama ense kalınlıgı çok diye risk yuksek çıkmıştı baya risk rakamları var ya onları yukseltmişti yani.şuan akşam 8 anca girbildim ama çok kızdım sana bak benım bu hafta sonuçlar gelecek 2 haftayı nasıl geçirdim bana sor birde.ne o karamsarlık ben oturup aglayayım o zaman öylemı .yapmayalım arkadaşlar bebişlerimizi uzmeye hakkımız yok Allahın izniyle sag salım alacagız kucagımızada.moral ii niyet ve düşünce çok önemlı hem bebek anne karnında stres yaşarsa doguncda stresli oluyormuş istemeyiz degilmi
anladım cnm,haklısın valla...ortada hiç bişey yok ve haybeye üülüp duruyorum,çooook haklısın aallahım sana da cok güzel haberler duyurmayı nasip etsin yrabbimkaydirigubbakcemile5:1hug:Şeniz
Kızlar bugün ikili testimi yaptırdım. Her şey yolunda çıktı. Ama bebişimin cinsiyeti belli değil daha. 3 hafta daha bekleyeceğim öğrenmek için. Ultrasonda çok şekerdi, kolunu havaya kaldırdı. Canım yaaaaaaa
gözün aydın canım...
günaydın kızlar, bir haftayı daha bitirdik ne mutlu :) cancer gidebildin mi dün?
günaydın canım...ohhh ne kaldı 40 haftaya:))lülülülülülüdelikafadulden
günaydın bütün annelere ve güzel bebeklerine
günaydın canım sanada...
Günaydııınlar kızlar hayırlı cumalar olsun hepimize inşallah
günaydııııııııııınnnnnnnnnn......
günaydınnnnnnnnnn

pelincim günaydın nasılsın bugün?allahım biz öle karne alacağımız günleri görebilir miyiz ki yarabbbimmmmm:Saruboceq::Saruboceq::lepi:

meralcim günaydın,kayınvaliden nasıl?ameliyat olacakmı? ağrıları filan?ya bak sen bahar hatunuma :))
keyif yapcak ha bugün:=))))

:nazar:

pelincim günaydın nasılsın bugün?allahım biz öle karne alacağımız günleri görebilir miyiz ki yarabbbimmmmm:Saruboceq::Saruboceq::lepi:

gunaydın cnm iyiyim ben uykumu ıyi almışım bugun söylemesı ayıp iyi başladım gune.İnşallah karneleride görecegız canım buradan yazışırızda o zamanlar inşallah.iyi dileklerin içinde sagol canım benım umudum var hemde çok önumuzdekı hafta buradan verecegım iyi sonuçlrın haberini size inşallah

:roflol:Çok sağol Bernacım bende çok sevinçliyim şuan benden mutlusu yok.Çok güzelleşmiş bebişim yüzü daha belirgindi bana mı benziyo neekaydirigubbakcemile3opuyorumnanaktan
oh oh sana benzesin güzel olsun yavrusu =)))
benim ikili testim yakında. .:emir_bebek:
hayırlı haberler alırsın inanlar canım.. bu arada olmuş çizelge! sonunda... =))))
yoktu cnm ama ense kalınlıgı çok diye risk yuksek çıkmıştı baya risk rakamları var ya onları yukseltmişti yani.şuan akşam 8 anca girbildim ama çok kızdım sana bak benım bu hafta sonuçlar gelecek 2 haftayı nasıl geçirdim bana sor birde.ne o karamsarlık ben oturup aglayayım o zaman öylemı .yapmayalım arkadaşlar bebişlerimizi uzmeye hakkımız yok Allahın izniyle sag salım alacagız kucagımızada.moral ii niyet ve düşünce çok önemlı hem bebek anne karnında stres yaşarsa doguncda stresli oluyormuş istemeyiz degilmi
alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis yürü be pelin, işte bu!!!

çaktırmadan sen de baya iyiye gidiyorsun.. hatırlatırım ilk zamanlarını!!

ama süpersin şekerim aynen böyle olmalı bir annenin morali!!!!
Kızlar bugün ikili testimi yaptırdım. Her şey yolunda çıktı. Ama bebişimin cinsiyeti belli değil daha. 3 hafta daha bekleyeceğim öğrenmek için. Ultrasonda çok şekerdi, kolunu havaya kaldırdı. Canım yaaaaaaa
ah ahh bak söz hakkı istiyor yavruummm, büyünce ben okutayım onu kaydirigubbakcemile bak nasıl da hevesli okul için şimdiden hihoyyyt kaydirigubbakcemile3
günaydınnnnnnnnnn
peliiinn ben de az önce karnelerini hediyelerini verdim yavrucuklarımın... yolda sana
rastlamadım ama kaydirigubbakcemile3

kızlar bugün de ben nakavt oldum, sıra bana gelmişti herhalde :) bahar nasılmış ki acaba?
kızlar bu vakalar pc'den mi bulaşıyor ne... yazılarımızı okuyan "nakavt" oluyor!!! hayde hayırlısı aman nazar değmeyeee :nazar: :olmaz:
ya hemen yorulur olduk değilmi.
dikkat et kendine.

ay aaaaay sorma pelin.
bazen yataktan kalkmak eziyete dönüşüyor.
doğumdan sonra çalışacağım evet.
yevrumuza iyi bir gelecek hazırlamak adına çalışmak lazım değilmi amakaydirigubbakcemile5

canımmm günaydınn aman çok yormayasın kendini.. bebişine de yetesin inşallah... canım yaa 6 da mı çıkacaksın yine? bi ayar yapsınlar bari senin saatlerine şu ilk yıl :Saruboceq: CADIARZU

alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis yürü be pelin, işte bu!!!

çaktırmadan sen de baya iyiye gidiyorsun.. hatırlatırım ilk zamanlarını!!

ama süpersin şekerim aynen böyle olmalı bir annenin morali!!!!

sagol canımcım o ilk defa duyuş şokuydu atlattık onları. doktor çok önemlı arkdşlar ya gereklı açıklamaları höng höng yapmazsa senı rahatlatıyor.ablamın toplantısı varmış gidemeyecekmış diye ben gidiyorum ayyy banada belki hediye düşer :):)

Back
X