2009 Annelerinin Hediyeleri

sibel4

papatya
Kayıtlı Üye
13 Ocak 2009
265
0
40
hepimizin yeni yılını en içten dileklerimle kutlar sağlık mutluluk ve ailelerimizle nice uzun seneler dilerim

çok sevindim çabuk eline geçti güzel günlerde giyinin canım beni hatırlayınnnopuyorumnanaktan

Bizde hediyemizi aldıııııkk, Demet teyzesi fısher prıce eğitici köpekçik almış oğluşuma zemuszemus, akşam delirecek, renkli renkli bide güzel konuşuyo kaydirigubbakcemile3. Daha kutuya dokunduğum gibi seni seviyorum falan diyoo . çok güzel çok beğendik opuyorumnanaktan akşam fotosunu çekip ekleyecem inş .

hediyeleri alanlar güle güle kullansın .resimleri çekip eklebilirseniz bizde görmüş oluruz.

kızlar çok net olmadı ama ancak bu kadar çekebildim ışık yetersiz. E bir de büyük oğlumun sweet var oda artık okuldan geldikten sonra :)))

Eklentiler

• $Resim 173.jpg
    $Resim 173.jpg
    33,8 KB · Görüntüleme: 101
  • $Resim 158.jpg
    $Resim 158.jpg
    37,4 KB · Görüntüleme: 98
  • $Resim 150.jpg
    $Resim 150.jpg
    27,5 KB · Görüntüleme: 91
  • $Resim 175.jpg
    $Resim 175.jpg
    33,5 KB · Görüntüleme: 100
  • $Resim 165.jpg
    $Resim 165.jpg
    36,3 KB · Görüntüleme: 96
oyy yerim onu maşallahh çok tatlı olmuş kızzz en sonunda senni oğlanıda bi bahaneyle görmüş oldukk:)

Çokk yakışmış çok güzel olmuş , güle güle kullansın paşa iyi günlerde inş. opuyorumnanaktan

bu dabenim büyük fırlama oğlum

Eklentiler

• $Fotoğraf100_001111.JPG
    $Fotoğraf100_001111.JPG
    94,8 KB · Görüntüleme: 50
  • $Resim 180.jpg
    $Resim 180.jpg
    19,6 KB · Görüntüleme: 40
  • $Resim 181.jpg
    $Resim 181.jpg
    19,7 KB · Görüntüleme: 50
  • $Resim 182.jpg
    $Resim 182.jpg
    18,2 KB · Görüntüleme: 44
bu dabenim büyük fırlama oğlum

sibelcim kağan paşa ve sen iyi günlerde giyin :1hug:
senin bi tane daha oğlun mu vardıııııııı :1shok: yeni öğrendim bak şimdi , maşalllah ne kadar yakışıklı bi paşaymış o da yaaaaaa , her iki oğluşunun da kaderi güzel , bahtı açık olsun inşallah :Saruboceq:

ayyy cnm masallah ne yakısıklı o ole :))))))))))
stara katılıyorum bahtı gzl olur ıns.

tekkür ederim kızlar hepimizin çocuklarının ve bütün çocukların bahtları açık kaderleri güzel vicdanlı ve allah korkusu olan kalpleri olur inş.

tekkür ederim kızlar hepimizin çocuklarının ve bütün çocukların bahtları açık kaderleri güzel vicdanlı ve allah korkusu olan kalpleri olur inş.
inşallah canım ...saol...
bravo dilaracığım çok güzel hediyeler cuk diyede oturmuş varmı böyle bir arkadaşlık....güle güle giysinler .....

hediye-canta.jpg

bendeNNNN hepinize hediye....içinde ne mi var:
bir ömür boyu sevdiklerinizle,yanınızda olmasını istediklerinizle bir ömür boyu sağlıkla huzurla NıCE YILLARRR...

X