2009 anneleri kilolarımızı da burdan takip edelimmi?

bende 15 haftalığım 64 ile hamile kaldım 66 yım şuan ama göbek yok belime toplandı nedense.

bende 15 haftalığım 64 ile hamile kaldım 66 yım şuan ama göbek yok belime toplandı nedense.

canım demekki önce içe genişledi yavaş yavaş göbekde belirmeye başlar....hepimiz belden aldık önce kiloyu benimde öyle...normal pantolonlarım oluyor sön düğmeler kapanmıyor bel kısmı genişleyince..... :CüvCüv:

heee iyi o zaman bir baktım 3 cm artmış belim sinirlerim bozuldu bir an.millet göbeğine alır ben belime diye...demek benim daha yeni başlayacak..allahım inş gereğinden fazla yiyipte gereksiz kilo almam..

ben 57.8 oldum. önceki istatistiğe ekleyecekmisiniz bilmiyorum ama söyleyim dedim:)

en son geçen gün bktığımda 63 tüm..ve az önce çıktım 64 gerçi hem yedim hem su içtim hemde kabızlık sorunu yaşıyorum ama onu orada görünce çok bozuldum...hızla kilo almaya başlıyormuşum gibi geliyor ve bu beni çok üzüyor..halbuki kilo yapacak herşeyden uzak durmaya çalışıyorum..ve kalıyorumda..

bunlarda kilomu yahu... 15 haftadaki sıralamaya bakın.... 61-63-65-67 şu an.......... 6 kg. arkadaşlar... Böyle giderse 30 kilo alıcam ben... Nasıl duracak bu kilo. Öle aşırıda yemiyorum.

kizlar bende yazayim kilomu.52 ile basladim su an 13 haftam bitti ve 53 kiloyum.hic bir sey yiyemiyorum fakat genede kilo almisim.o kadar fazla bir göbegim yok ama.

Merhaba arkadaşlar ben yeni üyeyim inşallah bende mart annesi olacağım 5 yaşında bir oğlum var.
Hamile kalmadaan önce 72 kiloydum
şimdi 66 kiloyum

ya bu berbat bir sey ya herkez kilo veriyor bense aliyorum sonunda Allah bilir bir fil kadar olabilirim.Kizimda neredeyse 28 kilo almistim Allahtan sonra hepsini verebildim ama simdi yas 30 oldu biraz zor kilo veririm gibi geliyor.

önce 59 ama şimdi 61 bende mi fil olacağım yoksaaaa

valla milleti bilmemde ben fil olacağım galibasenağlama çünkü ilk 3 ay doğru düzgün yiyememe rağmen kilo vermedim..ve bulantı bitti ben hızla kilo almaya başladım...inanın çok yemiyorum.hatta eşim kızıyor..oruç tutsaydın bari diyor.benle bir yiyorsun sahur iftar diyor...oda çok değil..gün içinde bol su içiyorum ve meyve yiyorum 1-2 tane...ama hızla alıyorum..korkuyorum :çok üzgünüm:

kizlar ya 1 aydir tartilmiyordum bugun tartildim bu ay 3 kilo almisim:1shok: yani toplam 6 kilo aldim eyvah eyvah biri beni durdursunyasakkelime

bende 52 dim 54 oldum...2 haftada aldım bu kiloyu.neyapalım bebişim ve ben iyi olalımda kiloları sonra veririz.
bebişinize ve kendinize iyi bakın arkadaşlar.

kızlar ben şubat annesiyim, bu zamana kadar hiç kilo almadım, artık almak istiyorum, neden almıyorum bilmiyorum, herşeyden de yiyorum, kısmıyorum, yokkk bana mısın demiyor,,

kızlar ben şubat annesiyim, bu zamana kadar hiç kilo almadım, artık almak istiyorum, neden almıyorum bilmiyorum, herşeyden de yiyorum, kısmıyorum, yokkk bana mısın demiyor,,

ya arkadasim bizde bir anormalllik var galiba herkez kilo almadigini veya verdigini yazmis.Ya ben niyo aliyom ya.Korkudan tartilmiyorum bile ama kacis yok ayin 9 unda kontrolüm var mecbur tartilacam ve gene moralim bozulacak.yemek yiyemiyorum bulantilardan dolayi hala niye aliyorum anlamiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…