- 19 Eylül 2007
- 2.343
- 15
kızlar çok ilginç bişey oldu ve ben 1 kg zayıfladım . 67 kg dım 2 gündür tartılıyorum 66 kg yum...son zamanlarda yediklerime dikkat ettim ve her gün yarım saat yürüdüm...işe yarıyo demekki:uhm:
kızlar çok ilginç bişey oldu ve ben 1 kg zayıfladım . 67 kg dım 2 gündür tartılıyorum 66 kg yum...son zamanlarda yediklerime dikkat ettim ve her gün yarım saat yürüdüm...işe yarıyo demekki:uhm:
yok ben bu teze kesınlıkle katılıyorum. Hamılelık oncesı kılolu olanlar hamılelıkte daha az kılo alıyorlar. Zayıf olanlar ıse cok kılo alıyorr:1closedeyes:
bende 27 haftadayim 20 mart gibi dogum yaparim gibime geliyor ve bu hamileligimde sadece 1 kilo aldim
59 la basladim 3 ayda 3 kilo verdim sonraki 3ayda da verdiklerimi ve arti 1kilo aldim bence 4 kilo almis oluyorum ama doktoruma gore 1kilo aldim
uzulme bence bende ilkimde 11kiloyla 36 haftalik dogum yaptim yani duguma 14le gitsen bence ideal hem ben emzirirken hepsini verdim 62 ile hamile kalmistim dogumdan 1yil sonra 54e dustum ama ben cok asiri emziriyordum bebegim ek gidayi kabul etmedi doktorumda sakin israr etme dedi 2 yasina kadar emzirdimne güzel yaaaa...ben 32. haftamı doldurmuş bulunmaktayım ve 11 kilo aldım:dilcikar:senağlama
kızlar yazmaya utanıyorum ...
28. hafta 52 ile başaldım 67 kiloyum...
morelim çok bozuk valla.
ay canım benim bende aynı dertten muzdaribim 28 nci haftamdayım 53le başladım şuan 66yım boyum 1,65 çok kötü durmuyor ama kafama takıyorum işte işallah fazla almayız artık:CüvCüv: