2009 anneleri kilolarımızı da burdan takip edelimmi?

evet melekcim bende katılıyorum zira bu halk uydurması falanda değil.dr larda öyle diyor..zayıf,normal ve kilolu olanların alması gereken kilolar çok farklı..

bende 59 la başladım 65.5 olmuşum 6.5 aylık hamileyim 6.5 kilo almışım iyi gidio dedi doktor bundan sonra görücez bakalım iyice iştahım açıldı

kızlar çok ilginç bişey oldu ve ben 1 kg zayıfladım . 67 kg dım 2 gündür tartılıyorum 66 kg yum...son zamanlarda yediklerime dikkat ettim ve her gün yarım saat yürüdüm...işe yarıyo demekki:uhm:

55 kg ile hamıle kaldım bu sabah tartıldım 74 olmuşum:bbo: nasıl vercem bu kiloları bilmem

kızlar çok ilginç bişey oldu ve ben 1 kg zayıfladım . 67 kg dım 2 gündür tartılıyorum 66 kg yum...son zamanlarda yediklerime dikkat ettim ve her gün yarım saat yürüdüm...işe yarıyo demekki:uhm:

canım o dediklerini ben hergün yapıyorum...vermek bir yana ibre inatla yukarı çıkıyor..bünyeyle alakalı demekki.yapmasam fırlayacağım anlaşılan

ama hamişlikte her ay bir kilo alman gerekiyor dedi dr bana bence zayıflamakta iyi değil

kızlar ben hamile kalana kadar hep çok zayıftım.34-36 beden giyindim ama hamile kalınca çok hızlı kilo aldım şu an 14 kilo almış durumdayım...bebek benim biriktirdiğim kilolardan alıyo diye düşünüyorum...eşimde şüpelendi yarın büyük ihtimalle doktora gidip bebişe bakcaz.

yok ben bu teze kesınlıkle katılıyorum. Hamılelık oncesı kılolu olanlar hamılelıkte daha az kılo alıyorlar. Zayıf olanlar ıse cok kılo alıyorr:1closedeyes:

Melekcim merhaba, bu dediğini ben bizzat yaşıyorum, hamile kaldığımda 88 kiloydum, ilk 3 ayda 6 kilo verdim ve 82 ye düştüm, sonra yavaş yavaş almaya başladım, şu anda 31+3 ve 89,5 kiloyum, ama hamilelikten öncesine bakarsan sadece 1,5 kilo almış oluyorum. İnşallah doğuma kadar fazla almam da 92-93 ile bitiririm.

bende 27 haftadayim 20 mart gibi dogum yaparim gibime geliyor ve bu hamileligimde sadece 1 kilo aldim
59 la basladim 3 ayda 3 kilo verdim sonraki 3ayda da verdiklerimi ve arti 1kilo aldim bence 4 kilo almis oluyorum ama doktoruma gore 1kilo aldim

bende 27 haftadayim 20 mart gibi dogum yaparim gibime geliyor ve bu hamileligimde sadece 1 kilo aldim
59 la basladim 3 ayda 3 kilo verdim sonraki 3ayda da verdiklerimi ve arti 1kilo aldim bence 4 kilo almis oluyorum ama doktoruma gore 1kilo aldim

ne güzel yaaaa...ben 32. haftamı doldurmuş bulunmaktayım ve 11 kilo aldım:dilcikar:senağlama

ne güzel yaaaa...ben 32. haftamı doldurmuş bulunmaktayım ve 11 kilo aldım:dilcikar:senağlama
uzulme bence bende ilkimde 11kiloyla 36 haftalik dogum yaptim yani duguma 14le gitsen bence ideal hem ben emzirirken hepsini verdim 62 ile hamile kalmistim dogumdan 1yil sonra 54e dustum ama ben cok asiri emziriyordum bebegim ek gidayi kabul etmedi doktorumda sakin israr etme dedi 2 yasina kadar emzirdim

kızlar yazmaya utanıyorum ...
28. hafta 52 ile başaldım 67 kiloyum...
morelim çok bozuk valla.

ay canım benim bende aynı dertten muzdaribim 28 nci haftamdayım 53le başladım şuan 66yım boyum 1,65 çok kötü durmuyor ama kafama takıyorum işte işallah fazla almayız artık:CüvCüv:

bende 29+2 deyim 55 le başladım 63 kiloyum 8 kilo aldım ama doktorum ekmeği azalt dedi nette de baktım bu haftalarda 9 ila 12 kilo alınır diyo anlamadım az mı çokmu..

ay canım benim bende aynı dertten muzdaribim 28 nci haftamdayım 53le başladım şuan 66yım boyum 1,65 çok kötü durmuyor ama kafama takıyorum işte işallah fazla almayız artık:CüvCüv:

canım benimde boyum 1.65 aynı durumdayız...
benim kilo almam biraz yavaşladı gibi (yani öyle hissediyorum)
ilk ayımda kilo verdim diyenlere çok hevesleniyorum ben ilk aylarımdan beri çok hızlı bir şekilde kilo alıyorum umarım artık almam:Saruboceq:

kıslar ne gsl hepınız az kıloyla burdasınız ben 32.haftadayım 65 le hamıle kaldım ve suan 81 kg yum nasıl verıcem bılmıyorum ama olsun bebegım ıcın herseye deger hem sızlerın destegı ve fıkırlerıyle verırım

ooff kızlar 29+3 günlük hamileyim 51 kg ile hamile kaldım 64 kg olmuşum... doktorum hamilelik boyunca toplam 9 ile 12 kg alınması uygun ama en fazla 15 kg kadar çıkıyo bu bizde dedi... senin 2 kilon kaldı buna dikkat etmen gerkiyo yediklerine dedi ((((

yaaa ben sinir oluyorum durmadan kilo alıyorum durmadan....çok sinirlerim bozuluyor bide dikkat ediyorum yürüyorum..bıktım kilo almaktan..çocukta normal kilosunda..hani dobiş olsa ona alıyorum diyeceğim ama gerçekten sıkıldım artık yaaa

bende şuan itibariyle 13 kilo ile devam ediyorum....bugün 32+4 ....ve boy 1,75 .... bakalım kaçla bitecek..kilomu sadece göbek ve çevresi aldı...ve son zamanlarda kzıım aldı....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…