2009 anneleri kilolarımızı da burdan takip edelimmi?

bende doymuyorum hiç bilerek yarım aç kalkıyorum porsiyonları küçülttüm..zaten çok yedimmi mide coşuyor...ama yesem dünyayı yicem...

bende senin gibiyim aç kalkıyorum yemekten...çünkü kendimi bırakıp yesem dünyayı yerim...daha çok sağlıklı şeyler yemeye çalışıyorum meyve sebze süt yoğurt gibi....ama hızlı kilo alımım durdu bu aralar...kızım alıyorda ben almıyorum...şuan 11 kilo ile kaldım son bir ayda 1 kilo aldım onun sadece 800 gr mını kızım almış....bakalım bu ayı nasıl kapatıcaz...

bende 10 aldım ama 12 ile bitirmekti hedefim...başarmam zor gibi..2 kiloyu sadece kızım almalı...oda olmaz diyorlar genelde...

Ben bugünkü kontolümde de 60 kilo olarak kayıtlara geçtim; ilk defa istikrar örneği sergiledim. 3 haftada 0 kilo aldım :) Bebiş aldığı gramları benden almış sağolsun, sorumluluk sahibi çocuk, biliyo kendi aldırdı, şimdi işin bir ucundan tutma zamanı dedi herhalde :)))) Sağlıkla doğsunlar yeter valla...
Sanırım gebelik şekeri dolayısıyla önüme konan diyetin faydası bu, şekeriniz olmasa bile uymanızı tavsiye ederim, ben diyete başladığımdan beri, sofraya aç oturduğumu hatırlamıyorum.

günaydın arkadaşlar benimde kilo almam durdu nedense boyum 157 hamile kalmadan önce 59dum şuan 64te kaldım şekerle bir ilgisi varmı acaba henüz diyete girmedim ama bilemiyorum artık

ben 33.hafta sonuna kadar tartılmayacağım...amacım 1 ayda ne kadar almışım dikkat ederek onu görmmek..hemn hemen 2 hafta kaldı sayılır sabredeceğim.inşallah fazla çıkmam..

kızlar sanırım rekor bende. sıkı durun :) 63'le başladım. dün gece tartıda 80 i gördüm. annemden de bi sürü azar işittim. ama hem eşim hem de öğrencilerim sadece göbeğimin büyüdüğünü, yüzümün ve vücudumun çok değişmediğini söylüyorlar. ya her yerden eşit bi şekilde alıyorum fark edilmiyor ya da herkes moral olsun diye yalan söylüyor. :) ama göbeğim cidden kocaman.....

kızlar siz iyisiniz yaa ben 59 hamile kaldım şimdi 73 kilo oldum senağlama yaa ama doymuyorum ya ugrascak bişeyimde yok habire tıkınıyorum ne olcak halım bılmıyorum doktorda kızıyor bana :KK43: ama bakalım hayırlısı artık :)

kızlar siz iyisiniz yaa ben 59 hamile kaldım şimdi 73 kilo oldum senağlama yaa ama doymuyorum ya ugrascak bişeyimde yok habire tıkınıyorum ne olcak halım bılmıyorum doktorda kızıyor bana :KK43: ama bakalım hayırlısı artık :)

Canım kızma ama harbiden abartmışsın. 14 kilo almışsın daha 10 haftan var ve sen 20 yi geçersin kesin. Yürüyüş falan yapmıyormusun? Bir an önce sabah enaz 1 saat akşam enaz 1 saat yürümen lazım senin.:kızgın::eek:klava:

Son düzenleme:
73-59=14 kilo yapar.melek81 arkadaşım bende alyasulin gibiyim kilo konusunda. 10 haftam var.bende 59 la başladım 73 tüm en son tartıldığımda.gerçekten çok mu kilo aldık.

bence melek yanlış hesap yaptı..24 olarak hesaplamış olmasın oo..çünkü 14 kilodan daha fazla alanlarda var...
ben diyet yapıyorum,korkuyorum tartıya çıkmaya..ay 3 hafta nasıl sabredeceğim çıkmadan bilmiyorum...

bence de yalnış hesapladı.ama 14 kilo 28. haftada çok mudur sizce? melek81 arkadaşın yazısını okuyunca kahvaltı yapmaktan vazgeçtim kafamçokkarıştı

canım 28 haftada fazla biraz..ben 28 haftada 10 kilo aldım diye ağlamıştım..geçen haftada baktım hala 10 dum..ben çabuk alıp zor veren biri olduğumdan takıntı haline getiriyorum..ondan almak istemiyorum..fazla alırsam bana kalacak veremicem diye korkuyorum hep

canım 28 haftada fazla biraz..ben 28 haftada 10 kilo aldım diye ağlamıştım..geçen haftada baktım hala 10 dum..ben çabuk alıp zor veren biri olduğumdan takıntı haline getiriyorum..ondan almak istemiyorum..fazla alırsam bana kalacak veremicem diye korkuyorum hep

canım haklısın hemen yürüyüşlere başlayayım.ama sen de takma bence bu kadar.bence normal ilerliyorsun.doğumdan sonra süt verdikçe zayıflarsın.kaydirigubbakcemile5

73-59=14 kilo yapar.melek81 arkadaşım bende alyasulin gibiyim kilo konusunda. 10 haftam var.bende 59 la başladım 73 tüm en son tartıldığımda.gerçekten çok mu kilo aldık.

gece uyuyamayınca sabah sabah hesaplama hatası yapmısım :eek:
yok yaa 14 az degıl ama asırı da degıl bence.. Sonucta boyla falanda alakalı bır durum gercı. Ben 30+2 deyım. 52 ıle basladım 61 kıkoyum sımdı ama benım boyda 1.62. sonucta onemlı olan kendını rahat hıssetmen.

gece uyuyamayınca sabah sabah hesaplama hatası yapmısım :eek:
yok yaa 14 az degıl ama asırı da degıl bence.. Sonucta boyla falanda alakalı bır durum gercı. Ben 30+2 deyım. 52 ıle basladım 61 kıkoyum sımdı ama benım boyda 1.62. sonucta onemlı olan kendını rahat hıssetmen.

ben söylediklerini dikkate alarak dışarı çıkamasamda (soğuk çünkü) evde yürüyüşe başladım.sağol.bazen çok abartıyorum yemek yemeyi.kontrolü ele almanın zamanı geldi.:lepi:
bu arada 30. haftada 9 kilo gayet iyisin.:nazar:

Arkadaşlar dün kontrolum vardı 5. kilomu da almışım :)))).Doktor gayet iyi dedi.Zaten mide bulantıları yeniden başladı yiuyemiyorum doğru düzgün birşey....

kızlar 28. haftanın rekoru bende tam 15 kilo aldım
eşim yürüyüş bandı aldı bugün kuralacak ve akşam hemen yürüyüşe başlıycam
umarım faydasını görürüm tatlıyı azaltmaya çalışıyorum
hayırlısı bakalım

X