• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 anne adayları

allahım su mübarek gecenin hürmetine inş.. hamile olanlar hayırlısından sagsalim yavrularını kucagına alır bu yola gönlünü baglamıs evlat hasretiyle yanan arkadaslarımızda hayırlısından güzel haberler hayırlı evlatlar nasip etsin amin

Aynı dileklere katılıyorum.Allahım şu mübarek günde haklarımızda hayırlısını ver senden diliyorum,kucaklarımızı boş bırakma ...Hayırlı evlatlar ver.
Bu vesile ile hepinizin hem kandilini hem de 8 mart Dünya kadınlar gününü kutlarım kızlar...
bende kahverengi kanama devam ediyo yarın 10 gün test yaptıracam hayırlısı

:lepi:CHERRY ve DORUK ikinizide tebrik ederim yeni HAMİŞLERİMİZ
Gelişmeleri haber vermeyi unutmayın canlarım

Rabbimiz Bu Mübarek gecede tüm dualarımızı kabul eder inşalllaahh Bu mubarek gecede bol bolllll dua edelim hepimiiz için bu 2009 yılı bizlerin yılı olacak inşallah

Dünya Kadınlar Günümüzde Kutlu olsun :nazar:

hepimizin, mübarek mevlüt kandili mübarek olsun Allahım hiçbirimizi analık duygusundan mahrum etmesin inşallah

:1hug:
multişim yoksun yoksun bi bakıyom sabahın 3. de girmişsin ne yapıyon o saate kadar kız yat dinlen tedavin nasıl gidiyo yumoşlar ne kadar olmuş

canım iyim tedavim şimdilik iyi gidiyo iğnemi vurmaya devam ediyorum delikafadulden
senin nasıl gidiyo yumoşların ne durumda ne zaman toplancağı bellimi canım

hepimizin mevlit kandilini kutluyorum allah bu mubarek günde dualarımızı kabul eder inşallah
dünya kadınlar günümüzde kutlu olsun

ya maşallah şubat listedi gibi mart listeside uğurlu başladı inşallah böyle gider bu listeyi böyle görünce ben daha çok hevesleniyorum umutlanıyorum inşallah hepimiz hamile oluruz

elifcim bu sorular sorunlarınız bölümü nerde ben göremedim :))))))

Aynı dileklere katılıyorum.Allahım şu mübarek günde haklarımızda hayırlısını ver senden diliyorum,kucaklarımızı boş bırakma ...Hayırlı evlatlar ver.
Bu vesile ile hepinizin hem kandilini hem de 8 mart Dünya kadınlar gününü kutlarım kızlar...
bende kahverengi kanama devam ediyo yarın 10 gün test yaptıracam hayırlısı

canım o lekelerden korkma normal o yarın görürsün bak bu mübarek gecenin hürmetine çift çizgiyi görceksin yarın güzel habarini bekliyorum

benim yumoşlar tahmını ayın 14 ünde toplanır mart listesine gelincede inşallah böyle devam eder banada umut oluyor

evet canım gonal f kullanıyorum sen ne kullanıyon bede teknik destek bölümünü buldunmu

canım istersen kısa yolda sen mytickerz.com a gir ordan yap çok güzel ordaki resimler

elif girdim sorular bölümüne ne diye yazıyo orda ben göremedim

tamam ben ordan yapayım bi olacakmı
gonal f kalemse açıtıyomu o ucu incemi yan etkisi oluyo bu kullandığım suprafact iğne uyku yapıyo bana halsizlik veriyo şuan sadece suprafact iğne kullanıyom gonala daha başlamadım

delikafaduldenkızlar kan testimin sonucunu aldımmmmm....:CüvCüv:
HAMİLEYİMMMMMMMM....97.27 10. gün sonucum.......:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:

çokkkkkkkkkkk süper bir haber bu mübarek gecede tüm hamişlere dua ediyorum.dorukcum sen de bana umut oldun bende aynı merkezde bir kez nagatif sonuç aldım ay sonu dondurulmuşlarla yapacağım deneme.bu ahebri okuyunca umudum daha da arttı şimdi.allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin canımm.allah nazarlardan korusun.:nazar::1hug:

gonal f hiç acıtmıyo ucu öbür iğneden daha ince sorular sorunlarda kılo doğum çizelgesi diye geçiyo heralde

delikafaduldenkızlar kan testimin sonucunu aldımmmmm....:CüvCüv:
HAMİLEYİMMMMMMMM....97.27 10. gün sonucum.......:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:

dorukcum tebrik ederim canım sana özelden demiştim ben hamilesin sen diye çok güzell çook tebriklerr a.s.

canım avakado ne işe yarıyo ben ilk defa duydum
Ananası embriyo transferinden sonra yemiştim ben bol bol ama avakado ne için :utangac:

Back
X