• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 anne adayları

:hooray::nazar::nazar::nazar:
sELAMMMMMMMMM bUGUN tahlil günümdü :))) ...sizlerrrr haklı çıktınız her zamanki gibi helalll sizeeee ....Bu güzel günlrimde beni yanlız bırakmadınız hepinize çok çok teşekkür ediyorum kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrr ben hamileyimmmmmmmmm alllhım bu bir mucizeee olmalı eğer ben hamile kalabiliyorsam herkes kalabilir Rabbim izniyleeeeee Allahım dualarınızı hep kabul etsin bende bol bol dualarıma devam edeceğim hem kendim için hem sizler için inanın .....

SÜPERRRRRRRRRRR çok sevindim allah analı babalı büyütmekte nasip etsin canım.umarım bebişler ikizdir.haberlerini bekliyoruzzz.

nillllll çok sevindim, tebrik ederim canım, Allah hayırlısı ile sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım.. Aysuncum, seni de tekrar tekrar tebrik ediyorum, artık kendini üzme... bebişi de tabii

nilden aysun canlarım allah hayırlı ugurlu etsin inş....allahım hayırlısından kucagınıza almayı nasip etsin inş....

mytickerz.com burda çok güzel resimler var resimleri seçiyorum ama en son sayfaya gelince nereyi kopyalıcam bilemedi o yüzden olmadı ingilizce bilenler bi bakın olurmu

sELAMMMMMMMMM bUGUN tahlil günümdü :))) ...sizlerrrr haklı çıktınız her zamanki gibi helalll sizeeee ....Bu güzel günlrimde beni yanlız bırakmadınız hepinize çok çok teşekkür ediyorum kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrr ben hamileyimmmmmmmmm alllhım bu bir mucizeee olmalı eğer ben hamile kalabiliyorsam herkes kalabilir Rabbim izniyleeeeee Allahım dualarınızı hep kabul etsin bende bol bol dualarıma devam edeceğim hem kendim için hem sizler için inanın .....
xxnilxx tebrikler canım...:emir_bebek::emir_bebek:
Allah inşallah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin...:nazar:

xxnilxx canım tebrikler hadi bakalım başladı yarışşşşşşş

kızlar bugün keselerimi gördüm 2 tane cok mutluyum allahım sagsalim kucagıma almayı nasip eder inş..

nil canım çok sevindimmm.... allah kucağına almayıda nasip eder inşallahhh.....

kızlar benim galiba tutmadı çünkü sabahtan beri adet sancıları çekmeye başladım ....resmen adet olcam gibi kasıklarım rahatsız ediyo.. soğuk soğuk terliyorum...benim gibi olupta hamile olan arkadaşlarımız varmı?
bu arda ben daha fazla dayanamayacağım pazar günü 10. günümde test yaptıracağım sonuç alırmıyımki?

teşekkür ederim canlar adım adım birlikte gidebildiğimiz yere kadar gidicez ALLAHIN izniyle Çokkkkkk teşekkürr ederiimmmmmm :nazar::enbuyukkk:a.s.:1hug:

nil canım çok sevindimmm.... allah kucağına almayıda nasip eder inşallahhh.....

kızlar benim galiba tutmadı çünkü sabahtan beri adet sancıları çekmeye başladım ....resmen adet olcam gibi kasıklarım rahatsız ediyo.. soğuk soğuk terliyorum...benim gibi olupta hamile olan arkadaşlarımız varmı?
bu arda ben daha fazla dayanamayacağım pazar günü 10. günümde test yaptıracağım sonuç alırmıyımki?

tşk ederim canım hemen panikleme çünki benimde öyle ağrılarım vardı inanki hala var ayrıca 10. gün ddeğill 12. gün yapmanı tavsiye ederim ben 8. günü yaptım hüsran olmuştu burdada belirtmiştim benim 12. gün hafif silik çızgı çıkmıştı şu evdeki yapılan testırlardan inşallh sende hamişşindir :1hug:

:hooray::nazar::nazar::nazar:

SÜPERRRRRRRRRRR çok sevindim allah analı babalı büyütmekte nasip etsin canım.umarım bebişler ikizdir.haberlerini bekliyoruzzz.

canım çokk teşekkür ederimmm Allahım olmayanlara da nasip etsinnnn yüce rabbimm inşallhhhhhhhhhhhhhhhhh:Saruboceq: :Saruboceq:

nillllll çok sevindim, tebrik ederim canım, Allah hayırlısı ile sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım.. Aysuncum, seni de tekrar tekrar tebrik ediyorum, artık kendini üzme... bebişi de tabii

sağol canım teşekkür ederim ALLAH OLMAYAN ARKADAŞLARIMIZA DA NASİP ETSİN :teytey: :teytey::nazar: :Saruboceq: :Saruboceq:

xxnilxx tebrikler canım...:emir_bebek::emir_bebek:
Allah inşallah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin...:nazar:[/QUOTx

sağol nevracım inşallah seninde güzel haberlerini alcaz hep birlikte çatır çatır doğurccazzzzz:sm_cool: :sm_cool: :teytey: :nazar: a.s.

ikinizdemi problem vardı kaç yumurtan toplandı toplamayı kim yaptı kaç embiryo vardı kaç transfer oldu canım yavaştan cevap yaz neeeeee oluuuur

ikinizdemi problem vardı kaç yumurtan toplandı toplamayı kim yaptı kaç embiryo vardı kaç transfer oldu canım yavaştan cevap yaz neeeeee oluuuur

evet eşimdede azo bende hipo lydum bende 8 yumurta oluştu ama toplama esnasında 4 taneydi toplamayı azra diyebirisi yaptı valla ben göremedim o anda kolumdan yediğim iğnenin etkisindeydim onlar aşağıda işlemlere başlamışlardı bilee ben iğneyi yemeden birkaç sny sonra sorabildim son anda aklıma geldi kim toplıcak diye azra hanım dediler 4 embriyomuz oluştu 3 üünü yerleştirdiler transferi cüneyt bey yaptı yanlız benim yumurtalar toplandığı gün eşimin dondurulmuş spermleri ölü çıktı eşim orda o anda acil tesa yapıldı eşim istedi eşim o kadar acı cekti boşa gidemez dedi canlı canlı parça aldılar o parçalarda bulundu geri kalanını dondurdular halimiz çok kötüydü ben aşağıdaki serviste eşim yukarıda ikimiz aynı anlarda masadaydık ALLAH DUALARIMIZI GEri ÇEVİRMESİN YAZARKEN GÖZLERİM DOLDU YINE

Back
X