2009 anne adayları

Ben galiba narkozdanda korkuyoooom ya ben tüp bebek istemiyoom :çok üzgünüm:ben herşeyden korkuyorum:1shok:ben kendiliğinden bu olayın doğal olarak olmasını istiyorum Allahım çok kötüyüm bana yardım et ve doğal olsunsenağlama

Aysun seninde gözün aydın canım. Valla bu gidişle Mart listesi muhteşem olacak herkes halay çekecekkkk

benim arkadaşım azıcık korkuyorr çok değil :) sen iyice pinpiriklendin anlaşılan sen bigün kalk atla minübüse bana gel en güzeli yüz yüze konuşalım öylesi daha güzel canım

mart listesi de şubat listesi gibi olacak inşallah . herkese çok teşekkürler allah isteyen herkese versin

kızlar ben de hamileyimdelikafadulden:teytey::teytey:

kızlar hamileyimmmmmmmmm:sm_cool::sm_cool::teytey::teytey:allah isteyen herkese nasib etsin...inş. kalp atışlarınıda duymak nasib olur.........kaydirigubbakcemile2:lepi:

kızlar ne güzel haber böyle aysun ben sana demedimmi bide kendini üzdün boşu boşuna bundan sonra herkes beklicek test gününü

KAMİLE.................transfer=16şubat........... .. test tarihi= 1 mart............... dondurulmuşlarla............????????.......................................................................... sonuç=?

ORBİSS.................transfer=17 şubat............ test tarihi= 4 mart............... dondurulmuşlarla............????????............................................................................sonuç=?

AYSUN76..............transfer=20 şubat.............test tarihi= 4 mart.................uzun protokolle...............centrum ............ sebepsiz infertilite................2.deneme.......sonuç= :CüvCüv: :teytey: :teytey: :teytey:

XXNİLXX.................transfer=21 şubat.............test tarihi= 6 mart.................uzun protokolle..............ege üniverstesi......hipogongizm..azosperm......1. deneme.......sonuç=?

CHERRY09............transfer=25 şubat.............test tarihi= 8 mart.................uzun protokolle...............anatolia..............................................................................sonuç=?

DORUK..................transfer=26 şubat.............test tarihi= 8 mart.................kısa protokolle...............istanbul TBM.......................................................................sonuç=?

NEVRA73..............transfer=28 şubat..............test tarihi=12 mart................kısa protokolle...............anadolu sağlik.....................................................................sonuç=?

DERVİŞ.................??????????????............. ????????????????...............uzun protokolle.............. anatolia..............................................................................sonuç=?

WİLLYDİ................??????????????............. ????????????????...............uzun protokolle...............cebeci tıp...........................................................................sonuç=?

İREMNAZ...............??????????????.............? ???????????????.............. kısa protokolle................ege inüvestesi......eş kaynaklı....................2. deneme...........sonuç=?

MULTİTEL..............??????????????.............? ??? ???????????............... uzun protokolle................9 eylül................eş kaynaklı....................1. deneme...........sonuç=?

SEFDA..................??????????????............. ??? ????????????............... kısa protokolle................istanbul TBM......................................................................sonuç=?

ELİF23...................??????????????........... ...???????????????................uzun protokolle...............smyrna art...........polikistik over.................1.deneme............sonuç=?

ESHA84.................??????????????............. .???????????????...............???????????????.... .......?????????.........................................................................sonuç=?

KADRİSH87............??????????????.............?? ?????????????................uzun protokolle...............adana B.K.Ü........sebepsiz infertilite...........1.deneme............sonuç=?

EBRU1987.............??????????????..............? ??????????????................aşılamayla.......... ...........?????????........................................................................sonuç=?

NDK......................??????????????........... ...???????????????................aşılamayla...... ...............?????????.........................................................................sonuç=?

ORFETA................??????????????.............. ???????????????...............kısa protokolle................istanbul TBM.......................................................................sonuç=?

SERİFE80..............??????????????.............. ???????????????...............?????????????....... ........acıbadem..........................................................................sonuç=?

DR GUNAY.............??????????????...............???????????????...............kısa protokolle................alman hastanesi.............polikistik over.........1. deneme.........sonuç=?

Son düzenleme:
aysun listenın uğuru oldun canım inşallah sağlıklı bi şekilde dögum yaparsın canımkasım annnelerinde görüşürüz sonra

tuğbacım sen bizim listede yoksun canım istersen ayrıntıları yaz senide listeye alalım

klava:aysun kız sen ne sabırsız çıktın ya senin test günü 4 martmışklava:

aysun listenın uğuru oldun canım inşallah sağlıklı bi şekilde dögum yaparsın canımkasım annnelerinde görüşürüz sonra

canım çok sağol allah sana ve tüm isteyenlere de versin inşallah bu listede şubat listesi gibi olacak, bebişlerle dolacak

kızmam canım sonuç çok güzel ya bün sevindirdin bizi ben hep liste nasıl başlarsa öyle gider diyodum senle birlikte pozitif başladı öyle devam edecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…