Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Elif23 beni de ekler misin uzun protokol transfer 25 şubat yer anatolia hihoyyyt
ay canım valla bende çok istiyorum inşallah ALLAH nasip ederse hep sonucu beraber olcaz kız herkesten önce benimle birlikte sende öğrencen
inşallah canım çok istiyom zaten iki gündür senin yüzünden benim adamın başının etini yiyordum sana ben dedimya erken test yap diye moralini bozdum diye çok üzüldüm
kızlar bir de birşey soracağım, gonal-flerin dozuna sadece e2 tahlil sonuçlarına göre mi karar veriyorlar? yumurta toplama öncesi e2 düzeyiniz neydi? benim şuan 130. 5 gündür gonal-f kullanıyorum, 2 kutu 450lik bitti.. daha ne kadar kullanılır sizce tahminen? doktor 5 kutu yazmıştı bana, en fazla 6 günlük iğnem var 225 ünite yapmaya devam edersem? sonuna kadar mı kullanacağım? heyecanlanıyoruuum..
bir soru daha, yumurta toplamadan sonra transfere kadar bir ilaç kullanılmıyor değil mi?
SEVTAPDÜZYOL..transfer=7 kasım..............test tarıhi=20 kasım........... kısa protokolle..................ege ünüverstesi......sonuç=:CüvCüv:
(biricik)
NADYA81.............transfer=6 aralık...............test tarihi=18 ocak.............uzun protokolle..................internatıonal hospital...sonuç=:CüvCüv:
(biricik)
BAŞAK35..............kendiliğinden...................kendiliğinden.....................kendiliğinden hamiş...........kendiliğinden..............sonuç= :CüvCüv:
(biricik)
SORGUSUZ..........transfer=12 ocak..............test tarihi= 24 ocak............ kısa protokolle..................?????????? ...........sonuç=:CüvCüv:
(üçüz)
HOHO...................transfer=31 ocak............. test tarihi= 11 şubat .......... uzun protokolle.................?????????.............sonuç=:CüvCüv:
B.İSTİYORUZ.........transfer= 5 şubat............. test tarihi=17 şubat........... uzun protokolle.................medicana...............sonuç=:CüvCüv:
RROSE.................transfer=5şubat............... test tarihi= 17 şubat...........uzun protokolle.................bahçecide..............sunuç=:CüvCüv:
(4 martta keseleri görcez inşallah)
SEDA YILDIZ..... transfer=05 şubat..............test tarihi= 17 şubat.............dondurulmuşla.................kıbrıs T.B.M............sonuç=:CüvCüv:
(2 martta keseleri görcez)
SEYDAHANCER....transfer= 6 şubat............. test tarihi=18 şubat............kısa protokolle.................?????????.............sonuç=:CüvCüv:
(28 şubatta keseleri görcez)
ZEYNEP26............transfer= 9 şubat............. test tarihi=21 şubat............ uzun protokolle...............smyrna art.............sonuç=:CüvCüv: :teytey: :teytey
inşallah)
SABAHIM.............transfer=9 şubat................test tarihi=21 şubat.............dondurulmuşlarla.............????????..............sonuç=:CüvCüv: :teytey::teytey:
SERA96...............transfer=9 şubat................test tarihi=21 şubat.............dondurulmuşlarla.............medicana..............sonuç=?
TURSER...............transfer=10 şubat............. test tarihi=22 şubat............ uzun protokolle................özel umut.............sonuç=:CüvCüv: :teytey: :teytey:
PRENSES2020......transfer=11şubat............. test tarihi=23 şubat............. kısa protokolle................????????..............sonuç=?
ANGEL...BABY.....transfer=13şubat...............test tarihi=25 şubat..............uzun proyokolle.............gelecek T.B.M.......sonuç=?
OZLENOZLEM.......transfer=17 şubat..............test tarihi=27 şubat.............kısa proyokolle...............medicana.............sonuç=?
kızlar bir de birşey soracağım, gonal-flerin dozuna sadece e2 tahlil sonuçlarına göre mi karar veriyorlar? yumurta toplama öncesi e2 düzeyiniz neydi? benim şuan 130. 5 gündür gonal-f kullanıyorum, 2 kutu 450lik bitti.. daha ne kadar kullanılır sizce tahminen? doktor 5 kutu yazmıştı bana, en fazla 6 günlük iğnem var 225 ünite yapmaya devam edersem? sonuna kadar mı kullanacağım? heyecanlanıyoruuum..
bir soru daha, yumurta toplamadan sonra transfere kadar bir ilaç kullanılmıyor değil mi?
iremcim meraba hemşeriyiz seninle sen de aydınlısın
Meraba canım öyle olsun keşke öle olsaydı canım biz tayin geldik buraya aslen hataylıyım ben
olsun canım rızkın nerdeyse memleketin orasıdır. ayyy hatay deyince canım künefe istedi bak
slm kızlar a.s. nasılsınız iremcim hoşgeldin çok özlemiştim seni ben Şeniz