• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 anne adayları

kızlar ben çıktım yeğenim geldi ona bakcam bugün akşama kadar giremem belki siz yazın ben akşam hepsine cevap yazarım

Elif23 beni de ekler misin uzun protokol transfer 25 şubat yer anatolia hihoyyyt

cherry benim de transfer büyük ihtimal haftaya anatoliada, ya 25i ya 26sı , kesin belli olunca yazarım, ben bu listeye baktıkça heyecanlanıyorum..delikafadulden
hepimiz mutlu mutlu haberler veririz inşallah birbirimize..:sm_cool:

ay canım valla bende çok istiyorum inşallah ALLAH nasip ederse hep sonucu beraber olcaz kız herkesten önce benimle birlikte sende öğrencen

inşallah canım çok istiyom zaten iki gündür senin yüzünden benim adamın başının etini yiyordum sana ben dedimya erken test yap diye moralini bozdum diye çok üzüldüm

iremcim valla doğru söyluyon valla bana ne oluyosa çok geç kalkıyorum artık ama gecede yatamıyorum

kızlar bir de birşey soracağım, gonal-flerin dozuna sadece e2 tahlil sonuçlarına göre mi karar veriyorlar? yumurta toplama öncesi e2 düzeyiniz neydi? benim şuan 130. 5 gündür gonal-f kullanıyorum, 2 kutu 450lik bitti.. daha ne kadar kullanılır sizce tahminen? doktor 5 kutu yazmıştı bana, en fazla 6 günlük iğnem var 225 ünite yapmaya devam edersem? sonuna kadar mı kullanacağım? heyecanlanıyoruuum..

bir soru daha, yumurta toplamadan sonra transfere kadar bir ilaç kullanılmıyor değil mi?

inşallah canım çok istiyom zaten iki gündür senin yüzünden benim adamın başının etini yiyordum sana ben dedimya erken test yap diye moralini bozdum diye çok üzüldüm

ay canım bozma moralini ne alakası var olcağı varsa olur zaten ben zaten yapacaktım sakın üzülme ben daha çok üzülürüm o zaman

eee yatcan tabi ev hanımısın miss gibi ben çalışyom ya zaten uykusuz kalmaktan şikayetçiyimkafamçokkarıştı

kızlar bir de birşey soracağım, gonal-flerin dozuna sadece e2 tahlil sonuçlarına göre mi karar veriyorlar? yumurta toplama öncesi e2 düzeyiniz neydi? benim şuan 130. 5 gündür gonal-f kullanıyorum, 2 kutu 450lik bitti.. daha ne kadar kullanılır sizce tahminen? doktor 5 kutu yazmıştı bana, en fazla 6 günlük iğnem var 225 ünite yapmaya devam edersem? sonuna kadar mı kullanacağım? heyecanlanıyoruuum..

bir soru daha, yumurta toplamadan sonra transfere kadar bir ilaç kullanılmıyor değil mi?

canım tahlil sonucuna göre belki dozu düşürebiliyorlar yumurta toplamadan sonra sadece jel ve antibiyotik kullanıyosun transferden sonrada jele devam ediyosun göbekten yapılan iğneleri kullanmıyosun artık

:nazar: SEVTAPDÜZYOL..transfer=7 kasım..............test tarıhi=20 kasım........... kısa protokolle..................ege ünüverstesi......sonuç=:CüvCüv: :emir_bebek:(biricik)

:nazar: NADYA81.............transfer=6 aralık...............test tarihi=18 ocak.............uzun protokolle..................internatıonal hospital...sonuç=:CüvCüv: :emir_bebek:(biricik)

:nazar: BAŞAK35..............kendiliğinden...................kendiliğinden.....................kendiliğinden hamiş...........kendiliğinden..............sonuç= :CüvCüv: :emir_bebek:(biricik)

:nazar: SORGUSUZ..........transfer=12 ocak..............test tarihi= 24 ocak............ kısa protokolle..................?????????? ...........sonuç=:CüvCüv: :emir_bebek: (üçüz)

:nazar: HOHO...................transfer=31 ocak............. test tarihi= 11 şubat .......... uzun protokolle.................?????????.............sonuç=:CüvCüv: :emir_bebek:

:nazar: B.İSTİYORUZ.........transfer= 5 şubat............. test tarihi=17 şubat........... uzun protokolle.................medicana...............sonuç=:CüvCüv: :emir_bebek:

:nazar: RROSE.................transfer=5şubat............... test tarihi= 17 şubat...........uzun protokolle.................bahçecide..............sunuç=:CüvCüv: :emir_bebek:(4 martta keseleri görcez inşallah)

:nazar: SEDA YILDIZ..... transfer=05 şubat..............test tarihi= 17 şubat.............dondurulmuşla.................kıbrıs T.B.M............sonuç=:CüvCüv: :emir_bebek: (2 martta keseleri görcez)

:nazar: SEYDAHANCER....transfer= 6 şubat............. test tarihi=18 şubat............kısa protokolle.................?????????.............sonuç=:CüvCüv: :emir_bebek: (28 şubatta keseleri görcez)

:nazar: ZEYNEP26............transfer= 9 şubat............. test tarihi=21 şubat............ uzun protokolle...............smyrna art.............sonuç=:CüvCüv: :teytey: :teytey:(inşallah)

:nazar: SABAHIM.............transfer=9 şubat................test tarihi=21 şubat.............dondurulmuşlarla.............????????..............sonuç=:CüvCüv: :teytey::teytey:

:nazar: SERA96...............transfer=9 şubat................test tarihi=21 şubat.............dondurulmuşlarla.............medicana..............sonuç=?

:nazar: TURSER...............transfer=10 şubat............. test tarihi=22 şubat............ uzun protokolle................özel umut.............sonuç=:CüvCüv: :teytey: :teytey:

:nazar: PRENSES2020......transfer=11şubat............. test tarihi=23 şubat............. kısa protokolle................????????..............sonuç=?

:nazar: ANGEL...BABY.....transfer=13şubat...............test tarihi=25 şubat..............uzun proyokolle.............gelecek T.B.M.......sonuç=?

:nazar: OZLENOZLEM.......transfer=17 şubat..............test tarihi=27 şubat.............kısa proyokolle...............medicana.............sonuç=?

Elif kardeş beni de eklesene şu listeye. Uğurlu bir listeye benziyor.
Transfer=14 Şubat, test tarihi=28 Şubat Yer= Hospitalium

derviş meraba canım evet hep e2 ye göre doz planlanyo valla sonuçlarım hastanede dosyamda ben hiç bilmiom..... ben heralde 8-9 gün içinde tedavim bitmişti ama benim eş kaynaklı bende bişi yok.. evet canım son ana kadar iğne olmuştum ben yumurta toplamadan sora antibiyotik verdiler bi kaç ilaç daha vardı aklıma gelmedi şimdi heyecan yapma desemde heycanlı bi iş gerçi

Kızlar teşekkür ederim cevaplarınıza, ne biliyim heyecan yapmayayım sakin olmalıyım gibi telkinlerde de bulunsam kendime artık tedavinin sonuna geldikçe ne zaman yumurta toplama olacak ne zaman transfer olacak diye heyecanlanmamak mümkün değil,hepimize bol şans.. listede halay çekmek için sabırsızlanıyorum da ayrıcaaaa

Back