Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
valla bilgisayarın başından ayrılamadım kızlaar, çok merak ettim, ayyyyy
sedaaa baktın mııııııııııı
Kızlar yaaaaaaaaaa labratuardan aradılar cıhazları bozulmuş gün içinde çıkacak diyolar ne yapsam baska yerde gidip kanmı versem
Haydeeeee olurmu öyle saçmalık madem cihaz bozulmuş senin ve senin gibi sonuç bekleyen hastalarının işlemlerini kendileri başka bi merkezde yaptırmak zorunda bu saate kadar beklettiler şimdide arayıp gün içinde çıkar mı diyorlar saçmalık bu sinir oldum şimdi ben
Kızlar beklemeyım bana haber vericekler sonuc cıkınca ben sıze yazarım emsall canım sende bebeğini dinlendır canım cok sıkıldı
neyse canım kusura bakma inşallah hayırlısı olur geç olsun temiz olsun demişler ama merak ettim sen özel bi laboratuvar da mı verdin kanını yoksa devlet hastanesinde falan mı
BENDE SINIR OLDUM SİNİRLERIM BOZULTU TUTAMIYORUM KENDİMİ senağlama
Kızlar yaaaaaaaaaa labratuardan aradılar cıhazları bozulmuş gün içinde çıkacak diyolar ne yapsam baska yerde gidip kanmı versem
özel labratuar canım gelişim tıp kadıköy
allah allah ya özel bi laboratuar nasıl olurda sabah 8 de verilen bi hcg sonucu için saat 1 de çıkar der normalde 1 saat sürecek bi işlem onuda geçtim saat 1 diyor 1 de arıyor cihaz bozuldu diyor. Yazık parana nasıl özel anlamadım. Neyse canım ben şimdi çıkıyorum gelecegim ara ara güzel haberini okuyacagım açtığımda inşallaahhhhhh
canım tutuldum ne diyeceğimi bilmıyorum ben haber vericem sizlere şuanda kolum hiçbieyelrım tutmuyor boşlukta gibiyim
emsalll35 sana bişi sorcam canım benim hamişsin die benide şimdik yarın değerim artıcakmı onun derdi sardı dün 11. günümdü ve değerim 92.1 di biliosun acaba normal bi değermi ya ay pc başında beklerken hamiş haberlerini kendimde geliorum aklıma panik oldum ya ya değerim artmazsa die