• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 anne adayları

günaydın
kızlar kan verdım sonucum saat 1 de beklemek cok zor

çok geç çıkacakmış yaawww nasıl beklenir ki o saate kadar :)) ben burda meraktan çatladım senin halini düşünemiyorum bile. kendi sonucumu aldığım gün geldi aklıma ben 1. buçuk saat sonra almıştım ama o kadarçık zaman bile geçmemişti. eşime hadi gidelim market falan gezelim yoksa zaman geçmez dedim dr.dan sonucu duyana kadar ağladım güldüm içim daraldı. sıgarayı bırakmıştım tedavi süresince ver bi sıgara içeyim yoksa çıldıracagım dedim eşime ya bebek varsa dedi kaldım öyle.bi ara hastaneyi ayağa kaldırasım geldi hadiiiiiiii ben burda bittim diyee :)))

çok geç çıkacakmış yaawww nasıl beklenir ki o saate kadar :)) ben burda meraktan çatladım senin halini düşünemiyorum bile. kendi sonucumu aldığım gün geldi aklıma ben 1. buçuk saat sonra almıştım ama o kadarçık zaman bile geçmemişti. eşime hadi gidelim market falan gezelim yoksa zaman geçmez dedim dr.dan sonucu duyana kadar ağladım güldüm içim daraldı. sıgarayı bırakmıştım tedavi süresince ver bi sıgara içeyim yoksa çıldıracagım dedim eşime ya bebek varsa dedi kaldım öyle.bi ara hastaneyi ayağa kaldırasım geldi hadiiiiiiii ben burda bittim diyee :)))

evet canım cok gec ama ben ıntenetten bakıyorum süreklı sonucuma oyle dıyorlar ama bazen erken çıkabiliyor sonuc kötu galiba hıc bişii hissetmıyorum galiba olmadı ınsan hıssederdı dımı :utangac:

öle hissetmeyle olmuyo şeker çünkü ben dün yatak döşek yatıodum sonuç gelene kadar ağlayıp zırlıodum ama eşim telefonla aradı bebişlerimiz turp gibi die sakın kötü düşünme canım benim

HADİ KIZLAR MERAK EDİYORUM SONUÇLARI

öle hissetmeyle olmuyo şeker çünkü ben dün yatak döşek yatıodum sonuç gelene kadar ağlayıp zırlıodum ama eşim telefonla aradı bebişlerimiz turp gibi die sakın kötü düşünme canım benim

HADİ KIZLAR MERAK EDİYORUM SONUÇLARI

sağol canım desteklerınız için teşekkurler hadı hayırlısı olsun ınsalah

evet canım cok gec ama ben ıntenetten bakıyorum süreklı sonucuma oyle dıyorlar ama bazen erken çıkabiliyor sonuc kötu galiba hıc bişii hissetmıyorum galiba olmadı ınsan hıssederdı dımı :utangac:

netten takip iyi bişeymiş. (sonuç kötü galiba bişey hissetmiyorum) kötü galiba da ne demek hem bizler yıllarca bebek hasreti çekmiş insanlarız olmamış gibi gelmesi biraz da normal aslında ama inan kimsenin içine doğmuyordur hamile oldugu. bende sürekli beklerken iyiyi degil hep kötüyü düşnmüştüm hatta eşime aşkım bak sonuç kötü çıkarsa üzülme tamam mı diyordum ama bunu derken ağlıyordum. içnde hem umut hem umutsuzluk hem sevinç hem korku doluyor bu anda. merak etme inşallah Rabbim gönlüne göre verecek dua etmeye devam

süper haber bebiş istiyoruz çok sevındım allah tamamını erdırsın sağlıkla bebeğini kucağına al inşallah canım darısı başıma

bu kötü haberi vermeye hiç ellerim varmıyor ama yaklaşık bir saat önce kan sonucumu aldım ve ne yazıkki negatif.gebelik oluşmamış.buradan tüm kalbimle tüm arkadaşlarıma dua etmeye devam edeceğim.sizlerin güzel haberleri benide biraz olsun mutlu edecek.

Ofertacım bu da Allahtan... hayırlısı demek ki şuanda senin için böyleymiş, ne desek faydası olmayacak bir andır eminim, ama nolur kendini üzme..doğru zamanda bebişlerimize kavuşmamız dileği ile...:teselli:

seda canım nerdesin çıktımı sonuç saat 12 oldu hiç sesin soluğun çıkmadı merak ettim seni sessiz kalma yaz arada bi

bu kötü haberi vermeye hiç ellerim varmıyor ama yaklaşık bir saat önce kan sonucumu aldım ve ne yazıkki negatif.gebelik oluşmamış.buradan tüm kalbimle tüm arkadaşlarıma dua etmeye devam edeceğim.sizlerin güzel haberleri benide biraz olsun mutlu edecek.

canım yeni geldim hastaneden hemen açtım bilgisayarı sizlerin güzel haberini duymak için ama ne yapalım vardır bundada bi hayır sen güçlü bi kadınsın lütfen üzülme inşallah bi dahaki sefere olcak canım

sedacım sıra sende güzel haber bekliyoruz canım rabbim hiçbirimizin kucağını boş brakmasın

Teşekkür ederım kızlar çok heycanlıyım sonuca az kaldı ınsallah güzel haberlerle dönerim sizlere (Dervis, Emsall, Elif23 )kızlar desteklerınız için teşekkurler

tulaycım seninde test gününmüş canım seninde inşallah pozitif olur canım merakla bekliyorum

multişim kız sende uzun protokolla tedavi olcan demek hadi hayırlısı inşallah son denememiz olur canım

canlarım buradan selman beye aysun hanıma pınar hanıma arife hanıma dilek hanıma nurhan hemşireye ve tüm personele sabırları ve başarıları için teşekkür ederim

Teşekkür ederım kızlar çok heycanlıyım sonuca az kaldı ınsallah güzel haberlerle dönerim sizlere (Dervis, Emsall, Elif23 )kızlar desteklerınız için teşekkurler

valla çok heycanlıyım hastanede bile bekliyemedim bi an önce eve gelsemde haberleri alsam diye bekledim sabırsızlanıyorum canım hadı bize güzel haberler ver

Back