2009 Ales İlkbahar Dönemi

arkadaşlar alesin süresi 3 yıl mı oldu kesin olarak?
3. cı sınıf olarak başvurulur mu? ve son sorum
yılda iki kez olan bu sınava her iki sınavınada girebilir miyiz.yılda bir tane hak diye bişey yok dimi?

yılda iki kez olan bu sınava her iki sınavınada girebilir miyiz.yılda bir tane hak diye bişey yok dimi?

selam ales 2 yıl geçerli yılda iki sınav var sadece birine giebilirsin diye bir şart yok ben sonbahar döneminde girmedim ama mayıstakine girecem ücreti yatırdım ama şifremi unuttuğum için başvuru yapamadım artık başvuru merkezine gitme gerek akılsız başın cezasını ayaklar cekermişklava:

Kaynak olarak ne tavsiye edersiniz kızlar?Bende girmeyi düşünüyorum ama kitap hangisini alayım?
Cok vaktim olmayacak kısa ve anlaşılır bir kitap arıyorum

alesin gecerlilik süresi 3 yil oldu kilavuzdada belirtilmis
3.siniflar basvurabiliyor mi bilemiyorum yanlis bilgilendirmeyeyim ama formda mezun oldugu/olacagi diye bir kisim var 3 yilda gecerli oduguna gore tahminen basvurulabilir ama sadece bir tahmin
ayni yil icinde 2 sinavada girebilirsiniz
basarilar a.s.

3 yıl olması çok iyi olmuş
çok teşekkür ederim cevapladığın için canım sağol

bu 3 yil gecen donem sinava girenleri de kapsiyo mu?

ben giricem:) iki sene önce 90 almıstım. öylesine girmiştim. bi da gircem bakalım:)

3 yıl mı oldu. o zaman benim 90 gcerliymiş. tüh yaaa ben de gecerli degil diye giriyodum..

başvurduk bakalım sonuç ne gelecek? türkçe'den full çekiyorum ama daha önce hiç matematik görmedim. önceki sınav soruları ve çözümlerine bakarak bir şeyler yapmaya çalışıyorum. umarım 70'i aşarım.

ben yargı yayınlarının çıkmış sorular kitabını aldım...bol bol soru çözmeye çalışıyorum...kitabı da beğendim...bilgi isteyenler için fikrimi yazmak istedim...

Son düzenleme:
7 iklimi öneriyor bana bazı arkadaşlar ....

tabi 7 iklim en meşhur kaynak...

ama benim için 10 senelik çıkmış soruların olması ve cevap anahtarının doğru olması yeterliydi, o sebeple fiyatı cebime uygun olanı aldım...

konu çalışmak isteyen, çıkmış sorular dışında testler çözmek isteyenler için bir bilgim yok benim maalesef....başarılar herkese...

amiiin kıslar umarım başarılı oluruz ,kaynak öyle böyle bulunur önemli olan doğru düzgün çalışmak...ben açıkçası kendimi yeterli görmediğim için sonbahara kaldım ( bu ay başvurmadım.kasıma artık :))

en azından giren arkadaşlarımdan soru örneklerini ,nasıl bi stress olduğuunu vs dinleriz burdan ,bilgilendiriliriz inşallah...kaydirigubbakcemile5

sınava griş belgelerini ne zaman gönderecekler? biliyor musunuz arkadaşlar?

kaynak konusunda bende pagem'in tamamı çözümlü çıkmış sorularını aldım. bir de işyerinde boş vakitlerimde çözmek için 7 iklimin deneme sınavını.

arkadaşlar yarın okula gdicem alese başvurmaya.ilk defa başvurucam.tahminen kaç dk sürüo o işlemlerin hepsi çok acil cvp verirseniz sevinirim yrn işim var da:S

arkadaşlar yarın okula gdicem alese başvurmaya.ilk defa başvurucam.tahminen kaç dk sürüo o işlemlerin hepsi çok acil cvp verirseniz sevinirim yrn işim var da:S

canım çok fazla sürmüyor eğer sıra yoksa tabii...
bir de memur yavaş değilse...
tüm bilgilerin giriliyor, en son fotoğraf çekiliyor, bu kadar..
10 dk sürmez ama memur yavaş girerse ve de sıra çoksa bekleyebilirsin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…