2009 Ağustos Bebişlerinin Cicileri Burada :)

rabbim hevesini hiç bitirmesin.bu heyecanını güzelliklerle donatıp kuzunu koynuna göndersin...amin...
 
DİDE,BURKO,AFTABRU
güle güle giysin bebişleriniz.içinde koca güzel bir ömüre adım atsınlar...
 
Valla hayatım bulursan kacırma.. hemen ekle bizde görelim, şimdiye kadar pazardan bebişin üstüne başına bişi almadım acıkcası, daha cok artı kullanabılecegı seylere yöneldim ama o adam da ıhıracat fazlası bebek tulumları falan da vardı.. yavas yavas onlara da bakıyım diyorum, iç çamasırları, bedenine degecek temas edecek birseyleri almayı dusunmuyorum, onları olabildiğince organik urunlerden alacagım ama vucuduna temas etmeyecek herseyı alabilirim.. sonucta hem uygun hem de cok kalıteli seyler bulabilirım pazardan da. Çünkü gereksizzzz, aynı mal, aynı kalıte ürünlere sırf markası var dıye dunyanın parasını dokmek gözümle gördüğümden beri bana mantıklı gelmiyor.

kaydirigubbakcemile5 aynen canım bende özellıkle içgiyiminde cok titiz davranacagım gercı ben daha görmedım adam nasıl bişeler satıyor,9.ayına kadar olan bişe almam muhtemelen ordan hatta ablamada söyledım dökme ürünlerse ben almam belkı dedım ama ablamda tutup bebeklık ürünlerı alma canım dedı.bahara gıyebılecegı cok güzel esofman takımlar var onlardan al dedı ve paketli ürünlerıde varmıs.bı bakalım belkı işe yarar bişler bulurum.delikafadulden ama bıan önce hayırlısıyla bı ay daha gecse ve hersey yolundaysa inşallah bebegimiz için alısverıse gidicez :eek: cok heycanlıyımkaydirigubbakcemile2,bizim buralarda pek fazla bebek magazası yok olanda acayıp pahalı.oyüzden acil olmadıkca almam burdan bişe
 
Son düzenleme:
rabbim hevesini hiç bitirmesin.bu heyecanını güzelliklerle donatıp kuzunu koynuna göndersin...amin...

Bal dudaklım,güzel yürekli Kayram benim.. adının insanısın sen be kadın. Tesekkur ederim, taaa ciğerden gelen bu güzel dileklerin için, amin, hepimizin bebişlerinin inşallah, cümlemize kuzum.

kaydirigubbakcemile5 aynen canım bende özellıkle içgiyiminde cok titiz davranacagım gercı ben daha görmedım adam nasıl bişeler satıyor,9.ayına kadar olan bişe alam muhtemelen ordan hatta ablamada söyledım dökme ürünlerse ben almam belkı dedım ama ablamda tutup bebeklık ürünlerı alma canım dedı.bahara gıyebılecegı cok güzel esofman takımlar var onlardan al dedı ve paketli ürünlerıde varmıs.bı bakalım belkı işe yarar bişler bulurum.delikafadulden ama bıan önce hayırlısıyla bı ay daha gecse ve hersey yolundaysa inşallah bebegimiz için alısverıse gidicez :eek: cok heycanlıyımkaydirigubbakcemile2,bizim buralarda pek fazla bebek magazası yok olanda acayıp pahalı.oyüzden acil olmadıkca almam burdan bişe

Kelebekim.. bazen gercekten de sık sık gıttıgın zaman cok guzel seylere rastlayabılıyorsun, ben yürüyüş olsun diye cıkıyorum pazara.. böyle böyle göre göre neler bulursun elbette. Zaten onlar yıkanacak, hiç paketli, poşetli durumlarına takılma.. almana değecekse al derim.
 
dscn3004.jpg

w640.png



dscn3002.jpg

 
dsc04576.jpg



dsc04577.jpg



dsc04578.jpg


dsc04579e.jpg


dsc04580.jpg


Çok fena gaza geldim, gardrobu indirdim ve bunları buldum. Bakalım iki cinsiyete göre de birşeyler var ama ben şu uğur böcekli düğmeleri olan pembe hırkayı giydirmek istiyorum bebişime yaaasenağlamaErkek olursa da bunu giydirsem herkes mi güler bana ki? Kıyafetlerin altındaki bebişin battaniyelerinden biri. Bunlar dışında yastık, yorgan, havlu, biberon, mama sandalyesi, küvet, birkaç tane mont. Bir zıbınlar eksik sanırsamfisfisfis
bu nasıl bir stoktur arkadaşım..önlük suluk falan da vardır Allah bilirsırnaşık şey
Hava cok soğuktu, dısarı cıkasımız kesinlikle yoktu, bir sekılde cıkmamız gerekti.. veee sonuc bu dur, biz yine ufak ta olsa birseyler aldık bebişe... :))))

s7301049.jpg


Bir kac arkadasım penye cekete ıhtıyac olacak demişti, o yüzden aldık..

s7301052.jpg


Babasının iki arada bir derede aldıgı coraplar :)))

s7301054.jpg
oyyy yerim ben o çorapları..aslan burcu tabiki gs'li olacak..bu arada 1 ağustosta doğarsa yeğenim benimle aynı gün doğmuş olacak..en üstteki takımın çıtçıtlı badisini almıştım ben de..ceylan bebeden almışsın sanırım.
DİDE,BURKO,AFTABRU
güle güle giysin bebişleriniz.içinde koca güzel bir ömüre adım atsınlar...
bu güzel dieklerin için çok teşekkür ederim..cümlemizin inşallah.
tesekkurler, aslan burcu olucak diye, cok orijinal geldi, bulunca dayanamadim aldim:))

çok güzelmiş emziği..küçük aslancıklarımız bizim.
 
Son düzenleme:
Verdiğim sözü tutuyorum.. ve açılışı ben yapıyorum.. bir kaç parça koydum şimdilik.. sıra sizde canım arkadaslarım, güzel anne adaylarım, yaza kadar inanıyorum ne güzelliklerle, süslü umutlarımızla donatacağız bu sayfayı.. sizleri seviyorum, iyi ki varsınız.. iyi ki paylaştıkca çoğalmanın keyfini çıkarıyoruz hep birlikte..

s7301028uj7.jpg


s7301029gv0.jpg


s7301030wq7.jpg


s7301034ij2.jpg


s7301035kj2.jpg


s7301038el5.jpg


s7301040ba7.jpg


s7301039yg8.jpg

kuyruklu tuluma bayıldım.gerçi hepsi güzel güle güle giysin bebişin.
 
Tesekkur ederim güzel yorumların için Ecetuba.. daha iyileri, daha guselleri sizlere nasip olsun inşallah.
 
zbn.png
[/IMG]
84045817.png
[/IMG]
pantolon.png
[/IMG]
bebiim.png
[/IMG]

bunlarda benim bebegime aldıgım ilk ciciler teyzeleri battaniyede aldım ama onu nasıl çekicem resmini bakalım
 
battaniye.png

kızlar buda battaniyemiz ama bilgisayarın kamerasından çektigim için katlamak zorunda kaldım annanemiz nedense hep mavi aldırdı bunları erkek olsun istiyormuş
 
mercimekim valla o donu yirim ben yav..ne güzel bir dondur o öyle
başakçık çok güzelmiş ciciler..sen tecrübeli bir anne olarak bize anlatsana hastaneye giderken ne götürmeliyiz..yazın da olacak bizim doğumlar..kalın mı ince mi ne götürsek acaba?
 
mercimekim valla o donu yirim ben yav..ne güzel bir dondur o öyle
başakçık çok güzelmiş ciciler..sen tecrübeli bir anne olarak bize anlatsana hastaneye giderken ne götürmeliyiz..yazın da olacak bizim doğumlar..kalın mı ince mi ne götürsek acaba?

Didecimm sorma yaa..dün bi yandan resim çekiyorum diğer yandan salya sümük ağlıyorum..içinde meleğimi görebilecekmiyim diyorum..hayal ediyorum..ellerini..kollarını...küçücük bedenini..yavrum benim...:emir_bebek:
 
X