- 11 Şubat 2009
- 7.805
- 11
- 41
- Konu Sahibi EvrimKuzey
kızlar bende cicişlerimizi koyacağım bakalım becerebilicekmiyim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben onun o kirmizi esofmanini yerim, sonrada totosunu isiririm....cok guzel evrisim yaa...
olmuyor didenin dedği gibi yaptım aynı yolu takip ettim ama resim gözükmüyor boyutu büyük diye olabilirmi acaba
-Başak Allah gönlüne göre versin oğlunolur inş. güle güle giydirirsin
-mercimekcim çok şirin aldıkların donlu olan takımdan bende almıştım kenarları sarı : ) güzel günlerde giydir bebişine canım
-tatlı evriş çoraplar, pijaması çok şirin güle güle kullansın oğluşun mutlu günlerde
evrişim aldıkların çok güzel güle güle giydirirsin inşallah
Evriş aldıkların çok güzel. Şöyle çok yakışıklı bi delikanlı hayal ediyorum içinde kızlar ardından ıslık filan çalsın inşallah :)
Merhaba Arkadaşlar...
Bu da benim bebeğimin İLK CİCİCLERİ...
Lütfen bu da neymiş demeyin, çünkü biz bebişimize ilk olarak bunları aldık. Bakın bakalım, beğenecek misiniz???
[/IMG]
:) fotoları görünce tamamen aynı duyguları hissettim :) çok güzel şeyler almışsınız kızlar. kayracım senin ciciler de çok şeker.. bayılırım yeşile.. Allah sağlıkla sıhhatle giydirmeyi nasip etsin...
KAYRAcım ciciler harıka.maşşalah bebişine güle güle eskıtsın üzerinde[/QUOTE
teşekkür ederim canım benim.amin cümlemizinki...
Kayracım; pek güzelmiş oğluşunun cicileri...Ömür bebeğe de ne yakışır şimdi onlar..yeşil yeşil...
sağol bitanem.o benim ömrüme ömür ekledi.gelsin ÖMRÜM zamanındada gerisi hikaye.allahım yavrularımıza bize bağışlasın.
arkadaşlar ikibuçuk aylık kzım var ve tüm aldıklarım küçülmüş ve ayrılmış durumda.0/3 ay kıyafeti hiç almayın.sadece 2 yada 3 takım zıbın alın.sadeve 3 /4 tane penye battaniyelerden alın çünkü devamlı çiş yada kaka oluyor.onun dışında kıyafetler bir hafta sonra fazlasıyla her ebatta gelmeye başlıyor hatta kimini giydiremeden küçük geliyor.ben zıın takımı çok almıştım herkes çok lazım oluyor edi ama hepsi bir iki giydirmeden sonra küçüldü çok çabul büyüyorlar.hele tulumlar sözde 3 aylık bir ayın sonunda bacakları kıvrılmaya başladı.gelenleri giydirmeye yetitiremezsiniz.ki ben memleketimde değilken ve henüz memleketime gitmemişken.tecrübeli bir anne olarak size bunları söyleyebilirim.gerçi heyevcanınızı anlıyorum ama,,,
Mihenk'e aynen katılıyorum, tulum kadar kullanışsız bir kıyafet olamaz, en iyisi iki parça kıyafetler, büyüse bile yine daha fazla giydiriliyo enazından, zıbın hiçbir işe yaramıyo, 0-3 ay ve 3-6 ay çıtçıtlı badi alın en az 5'er tane, bizim daha 40'ıncı günümüz bugün ve 0-3 ay kıyafetleri bir'er iki'şer kez giydi ancak ama yinede birkaç parça alın, 3-6 ay'lar tam geliyo şuanda. Eldiven, şapka ve mendil bol olsun. Penye battaniye kesinlikle enaz 3-4 tane olsun
cok sekerler iyi günlerde giysin bebişleriniz kızlar...