- 23 Aralık 2008
- 8.166
- 187
- Konu Sahibi EvrimKuzey
didecim, aftabru ciciler cok hos, cok ozendim bende...yavas yavas basliyim almaya bari..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sağol teyzesiiii.daha bunlar yarısı..görmemiş gibi lmayayım sonra ekleyeyim de mi..ben senin mindre bayıldım..çok iyi fikir ben de alamak istiyorum..markası nedir..burada bulamam ama internetten sipariş edebilirim belki
Maşallah benim bebişin gelmesine çok az kaldı hayırlısı ile ama senin kadar şey alamadım daha, bayıldım kıyafetlerine hele ki mavi tuluma harikaaa görünüyor, inş. sağ salim hayırlısı ile giydirirsin bebişine... İzmir'de oturuyorsun sanırım bende İzmir'de oturuyorum tulumu nerede aldığını öğrenebilirmiyim sakıncası yoksa ??
benim rapor falan alıp istanbula gitmem lazım ancak oralardan bulurum galiba..burada da kanz ve chicco var ben de bir kısmını oradan aldım..bazen diyarbakıra gidiyorum battniye falanda oradan ceylan bebeden almıştım..ama ihraç fazlası ürünler kadar hesaplı olmuyor tabii.esişehir'de bile vardı böyle sosyete pazarı..neyse artık idare edeceğiz.Canım didommm, ben bir karar vermiştim hatırlıyorsan, yabancı sıtelerde fıyatları 5 katı seylerı buradan aldıgımızı anlayınca, dedım almayacağım.. bizim burada bi sosyete pazarı var, bebek malzemeleri satan bir tezgah var,ihracat fazlası ürünler satıyor adam, üstlerinde alman markasının etiketleri var, bazılarını kesiyor, bazılarını unutuyor.. oradan aldım, hem de oldukca uygun bır fıyata... bebiş doğana kadar böyle böyle gezip bu tarz seyleri yakalama kararı aldım. Pazar malıdır ama adam bunun etıketını gosterdı 35 euro idi.. düşün artık gerisini :))))))
canım çok teşekkür ederim.yaa bayıldım cicilerinize..Aftabruu..Dide yaa ne güzel şeyler bunlar...
benim meleğimin sadece battaniyesi bir de hastane çıkışı var..ben de onları ekliyim barimm...
Burko sen de çok hoş çıkmışsın bu fotoda hani...
al hayatım ekle biz de görelim..böylece herkesin ne alacağı:teytey:yla ilgili bir fikri oluyor.Dide , Aftabru ciciler çok güzel özendim bende alacağım bugün
sağlıkla sıhatle giydirin bebişlerinize
Aftabru kısa kollu pembe elbiseye bayıldım çok şeker
Öyle minik bişi olsa alıp sana yollayayım diyeceğim Didemm ama kocaman bişi,evin halısının yarısı kadar uzunlugu, adam buyuk bir torbaya koydu getirebilmem için eve.. ha oldu, baktın bulamadın, ne yapar eder yollarım ben sana onu, lütfen aklında olsun.
evriş gadınım sen ne düşünceli insansın be..o minder fotoğrafta küçük görünüyordu şaşırdımmm.ne kadar büyük o kadar iyi zaten..bakarım başımın çaresine evrimciğim çok teşekkür ederim..bu arada kimse cici eklemiyor..biz biraz acelemi etmişiz ne almakla..ama dayanılmıyr değil mi? rabbim tamamına erdirsin de aldıklarımız bize üzüntü olmasın:Saruboceq:
kızlarrr bayıldım bebişlerınızın cıcılerınıze...
hele EVRİŞ su kuyruklu tuluma bayıldımm yaaa hayal edıom içinde kuzişkonu..oyoyoy yırım onu ben..ne gusel ya bı pazardan bahsetmişsin yanılmıosam ne sanslısınız...buralarda yok ole yerler uygun fıyata(ole bı sansın varsa tabıkıde degerlendır..bende daha pek bişi almadım oglusa...alıncak bı cok sey var nerden baslasam dıorum hala beklıorum işte:))dogumada surda 2 2,5 ay bişi kaldı yavas yavas baslamalı artık.bayıldım cicilerinize gule gule gıysın kuzular nazar degmesin...sewgıler
evriş gadınım sen ne düşünceli insansın be..o minder fotoğrafta küçük görünüyordu şaşırdımmm.ne kadar büyük o kadar iyi zaten..bakarım başımın çaresine evrimciğim çok teşekkür ederim..bu arada kimse cici eklemiyor..biz biraz acelemi etmişiz ne almakla..ama dayanılmıyr değil mi? rabbim tamamına erdirsin de aldıklarımız bize üzüntü olmasın:Saruboceq:
Çok fena gaza geldim, gardrobu indirdim ve bunları buldum. Bakalım iki cinsiyete göre de birşeyler var ama ben şu uğur böcekli düğmeleri olan pembe hırkayı giydirmek istiyorum bebişime yaaasenağlamaErkek olursa da bunu giydirsem herkes mi güler bana ki? Kıyafetlerin altındaki bebişin battaniyelerinden biri. Bunlar dışında yastık, yorgan, havlu, biberon, mama sandalyesi, küvet, birkaç tane mont. Bir zıbınlar eksik sanırsamfisfisfis
aftabrucu didecim burkocum ciciler coook harıka.hepsine bayıldım.Allah saglıkla sıhhatle giydirmek nasip etsın inşallah.ayy bende bian önce bişeler almak istiyorum.ablam dedı banada,bizim pazarada gelıyomus bı adam ihrac fazlası ürünlerı satıyomus hem ucuz hem kaliteli dedi.bende salı gununu iple cekıyorum evrişim,ara ara bulursam hem uygun hem güzel bişeler alıcam valla:1closedeyes:.buarada bebegının mınderıne bayıldım.ohh rahat rahat yatsın kuzu.