- 17 Ekim 2008
- 2.687
- 0
- Konu Sahibi EvrimKuzey
hadi biriniz anlatsanıza kızlar, nasıl eklersem direk resim görünür?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay ayayaya cicilere bak cicilereeee... nasıl da gusellerrr.. Aftabrucum.. iyi yapmışsın be oralardan almakla.. ne güsel oldu bak..
kız mothercare outlet magazası nerde ? outletlerde hep daha uygun tabi... ahh sen ne şanslısın ya amerikadan gittinde carters aldın demek..benm de yiğenlerimde var hep amcaları getirmişti ama malesef adam turkiyey dönüş yaptı.. benm için spariş veremedik...
hadi biriniz anlatsanıza kızlar, nasıl eklersem direk resim görünür?
evriş gelmişş.. wellcome
Saol yavruşş, Aftabrumu kontrole geldimmm :)) Bakiimm eklemiş mi diee :)))
evriş cvp versn bu soruna onunkiler de buyuk buyuk eklenmiş...
ImageShack® - Image Hosting sitesine giriyorsun. Bilgisayarından resmi seçip "host it" diyorsun. Çıkan linki mesajına yapıştırıyorsun ".....for forums" gibi birşey yazacaktı yanlış hatırlamıyorsam
a-ha! İzleniyoruz desene:1ninca:
BURKO saol canım, dediğin gibi yaptım ama minnacık oldu. resmi boşuna mı küçültmekle uğraşmışım yani.
EVRİŞ sen nasıl yapıyorsun?
Heh bak şimdi.. burada devreye giriyorum, Çıkan linkin yanında küçük bir fotografı cıkıyor,şimdi orada fotografın ustune tıklıyorsun, fotograf büyük cıkıyor, fotografın ustune gel, mausu sağ tıkla, özelliklere gel, özelliklerdeki o uzun repliği oradan ısaretle kopyala ve pencereye grafık ekle kısmından ekle kuzu.. sana sorunsuz fotograf ekleme şekli..
AFTABRUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU YASDIM BURAYAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Neden küçük kaldığını buldum canım. İlk sayfada "host it"in üstünde "resize image" var. Oradan daha büyük bir boyut seç ve en sonunda da hotlink for forums(1) yazan linki yapıştır