- 19 Ağustos 2008
- 5.112
- 67
- Konu Sahibi EvrimKuzey
PETRıK sağ ol canım :)
Sağol kuzum ikeyaaa evimizin her şeyiiii ikeaaaaaaaa :)
Çk norraam. Vazgeçtim ben. Eski günleri özlemle anıyorum ama eski tadı vermiyo. Kendimi avutup duruyom. Ben onu doğumdan sonraya saklıyorum :) Şöyle lohusalığım geçmiş, dikişlerim iyileşmiş, fazlalıkları biraz olsun vermişiz.. Neler yapıcam neler... BÖyle olmuyo, sevmiyorum yumuşak yumuşak, yavaş yavaş, mıymıntı bi şekilde olmuyo.
Ağzıma soksaydın be, bu ne??? En büyük benim memelerim mi demek istiyosun, anlamadım ki :)))
Çok güzelmiş arkadaşım, güle güle giy Evrişim. Ama ağustosta uzun bacaklı bişi beni ziyadesiyle çıldırtır. Bu nedenle "gece uyurken tepeme çıksa da" gecelik diyorum...
kızlar hepinizin cicilerine baktım...hepsi birbirinden şahane...güle güle eskitin...
Taze en çok senin nevresimlere bittim anam...ben de istiyom çok ciciler...
Sağol kuzum ikeyaaa evimizin her şeyiiii ikeaaaaaaaa :)
Kizlar uzun suredir bakamamstim cicilere...herkes cok guzel seyler eklemis, hepsi cok guzel, off keske bavula yerlestirmeden bende cekseydim, usenmezsem acip cekerim..
Fasulyem sen o kirmisi sabahligi bi kalite kontrol yap bence dogumdan once, cok seksiiiiii..anladin sen onu...sengözlerimebaksanab
Burkooo suan ustumde ayni desenli pjama var, ay doguma kadar bekliyemedim, hic bir pijamam olmuyor diye,giyiverdim, cok rahat yaa.. ama gercekten iyiki ayni hastanede dogurmuyoruz, kizilay dagitmis gibi olucakti herkese:)))))
Çk norraam. Vazgeçtim ben. Eski günleri özlemle anıyorum ama eski tadı vermiyo. Kendimi avutup duruyom. Ben onu doğumdan sonraya saklıyorum :) Şöyle lohusalığım geçmiş, dikişlerim iyileşmiş, fazlalıkları biraz olsun vermişiz.. Neler yapıcam neler... BÖyle olmuyo, sevmiyorum yumuşak yumuşak, yavaş yavaş, mıymıntı bi şekilde olmuyo.
Alınan pijama takımları itinayla giyilerek gösterilir.. fuyrun..
Ağzıma soksaydın be, bu ne??? En büyük benim memelerim mi demek istiyosun, anlamadım ki :)))
Çok güzelmiş arkadaşım, güle güle giy Evrişim. Ama ağustosta uzun bacaklı bişi beni ziyadesiyle çıldırtır. Bu nedenle "gece uyurken tepeme çıksa da" gecelik diyorum...