- 3 Ocak 2008
- 9.630
- 144
- 46
- Konu Sahibi EvrimKuzey
Ulennn Esra.. ağlattın be anam beni.. insallahh Rabbim o gunlerı de gosterır.
Tişkürr ederimm kuzularımm.. valla faydam dokunuyorsa ne mutlu bana.. tüm İzmirin "ben ve Kuzey dısarıdayken memelerimi görmesini istemedıgımden dolayı" bunu arastırmıstım acıkcası :))))
Didom Jokerin ınternetten de satısı var.. gaz cıkarıcı mı yoksa emzırme ortusu mu hangısı ısıne yarayacaksa onu al derim ben kusum.
örtüye bayıldım evrim. Çok akıllıca. Öyle bir şey olduğundan bile haberim yoktu... Güle güle kullanın, emişin bakalım :)
sağol evrişim.araştırmacı gazeteci ruhlu arkadaşım..hemen sipariş vereyim ama nette ki fiyatını hatırlamıyotum..sadece dışı kadifemsi bir tane vardı gaz çıkarma balığı hediyeliydi 59 tl fiyatı vardı..şimdi bakayım bunujn fiyatına.
evrim ben de taze burcu gibi emzirme önlüğü diye bişey ilk defa duydum..iyiki varsın valla..bilgi dağarcığımızı arttırıyorsun....güzel günlerde kullan canım...fiyatları da çok uygunmuş...
Tişkürr ederimm kuzularımm.. valla faydam dokunuyorsa ne mutlu bana.. tüm İzmirin "ben ve Kuzey dısarıdayken memelerimi görmesini istemedıgımden dolayı" bunu arastırmıstım acıkcası :))))
Didom Jokerin ınternetten de satısı var.. gaz cıkarıcı mı yoksa emzırme ortusu mu hangısı ısıne yarayacaksa onu al derim ben kusum.