2009 Ağustos Bebişlerinin Cicileri Burada :)

Kızlar merhaba. Bende kısmetse mayıs annesiyim. Bebeğim için bende beyaz mobilya istedim. Modoko'da Fantasia Mobilya var. Orda bembeyaz takımlar var çok güzel. Fiyatı'da 2.500.-TL'ydı. Ama onlar sunta kaplama. Ben eşimin mobilyacı olan kuzenine 2.750.-TL'ya mdf'den yaptırdım. Çok da güzel ve çok sağlam oldu. Yani kendiniz netten model bulup bi mobilyacıya çok daha sağlamını yaptırabilirsiniz. Bilginiz olsun...

Allah bebişlerimizi sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah a.s.

Mesela bu yatağımız...

 
minik kelebek teşekkür ederiz teyzesi : )

nesrincim beyaz mobilya istiyosann kesinlikle ikea derim başka bişi demem haberin olsun mobilyalar bembeyazz

sağol Esracım 5-6 ay önce bayrampaşa ikea da bakmıştık biraz ama ozman bebiş yoktu çok incelemedim bu hafta sonu eşimi kandırayımda götürsün : )
 
petrik hepsi çok güze..renkli badiler ayrı bir şekerlik

kaçakkedi maharetinize hayran kaldım çok güzel olmuş..ben olsam geceleri ırada yatarım..hayaller kurarım
 
telkırma çook güzel olmuş..yakında olsaydım da bana da öğretseydin
 

pnrhlt beşik güzel olmuş güle güle kullansın bebeğin ama bana biraz pahalı geldi, mobilyacıya yaptırınca daha ucuz olur sanıyordum :uhm:

petrik hepsi çok güze..renkli badiler ayrı bir şekerlik

kaçakkedi maharetinize hayran kaldım çok güzel olmuş..ben olsam geceleri ırada yatarım..hayaller kurarım

sağol didecim , babamız seçti renkli badileri :))


eline sağlık çok hamaratsın Telkırma çok şirin olmuş :)
 
telkırma çok şirin olmuşş eline sağlık bende denesemmi acaba diyorum kolay gözüküyorr
 
telkirma patikler super yaa
nası oruyorsunuz hayranım valal boyle sekilli seyler orenlere benkazak falan orerim ama dumduz yaka paca yaptırmıycan bana:))
 
bu arada hersey pespembe aldıgımız çunku evde bir surumavi yesil sarı giysi var ve ablamdan kuzenimden gelecek erkek bebek giysileride varkız hiç yok esyası baan gelecek olan o yuzden biz ilk giysiler ihep pembeli alıyoruz:)
cimbomlu tulum ise oglumun gonlu olsun diye tabiki:)) yoksa bana kalsa ben ogluda bile belli yasa kadar oyle taraftar fanatikligi olmasın diye oyle seyler giydirmedim ama simdi abinin gonlunu almak çok onemli oldugu için onuda ona supriz yaptık aldık pek bi heves etti arabadan eve ot orbayı ben tasıycam falandedi:)))
tabi birazda kıskanclık basladı gibi bana da boyle seyler aldınızmı falan diye sordu dun dedik almaz olurmuyuz alasını aldık sen ilk din hiç esyamız yokutu surekli aldık falan .) e iste olcak bu kadar
 
esracımmm ben o bornozun içindekiini yerimm bornoz bile almışlarr yaa süperr aldıkların balıklıı tuluma bayıldımm güzel günlerde giysin canım
 
Esrako, süper hepsi.Bornoza bayıldım. Bu arada ben de öyle yaka maka işlerinden anlamam. Açıklamasına bakarsan çok kolay olduğunu anlarsın. Yapabilirsin bence çook kolay gerçekten..

Gypsesra sen de dene canım bi gecede bitiyo valla.
 
adascım o bornozu meshur chicco outlet inden aldım depo gunleri olmustu hani nazanla itis tepis olan yere gitmistik ama karsılasamamıstık falan :) ordan aldım. 55 ytl den 10 ytl ye indi diye aldım yoksa iki yas bornozu falan bu yani pembe elime geçti o hengamede alayım dedim bende:)) yoksa abiden kalan tas gibi uç tane bornozumuz var :) eskimiyor hiçbornoz falan ama mavi sarı falan hep onlar:)

balıklı tulumun daha birsuru renkleri var turkuaz mavi zeminli olanı falan var esim istemedi mavi erkek rengi diye :L)))
 
birde dogum zamanı için hastane susu seker vs fiyatı aldım hepsinin bilgisini not aldım obur topige yazmam daha uygun olur heralde oraya yazayım herkesler gorsun
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…