2009 Ağustos Bebişlerinin Cicileri Burada :)

Amanda aman pekde güselmiş baby, hele şu pembe elbisesi parlak boncuklar var gibi ne derler üstünde parça pinçik olsun inşallah :) güle güle giysin.
 
saol eylemcim insallah uzerinde o elbiseylede resmini koymanı nasip eder Allahım baktıkca heycanlanıyorum walla
 
oyy oyy bunlar superrr baby. ayy ben daha etek elbise almadım o yuzdenn daha kızım olcagı bilincine varamadım:) sen terliklerin ekadar almıssınn.
ay çok guzellerrr.
ama bak kadife minik tulum gordum orda onu pek giydiremessin yazın. aklınızda bulunsun kızlarkadife tulum alırken mevsimi dusunun 6 aylık bedenleri falan kadiife almak daha uygun olur.

mevlut elbisesi çok guzellll.
eminonunde bembeyaz gumusmotilfli iplikler gumus flaan mevlut elbiseleri var erkekler içinde tulum gibi ama yakası smokin gibi falannası tatlı seyler varrr. bened onlardan daha ilerleyen aylarda alacagım insallahh
 
Evet ya ikincilerimiz kız olsa bari, kız cicileri çok şeker. Sağlıklı ve iyi günlerde giydir inşallah babymom..
 
gypsy bakuden tek aldıklarım emzik patik kot etekli takım ve turuncu cıtcıtlı badiler. o turuncularıda mothercareden almıstım. metrocityde baktım tl ye cevirince aynı paraya gelio. battaniyeleri ve hastane cıkısını mendillerini 3adetbaska cıtcıtlı badiyi eminonunden aldık annemle. digerlerini babaannesi almıs havlusunu ve pembe elbisesinide gormus bana gosterdi begendim yine o aldı canım.sagolsun gozune ne kestirse alıyo. cok hevesli
 
esrakom cok saol hayatım o kadife tulumu ben almadım kayınvaldem almıs herhalde planlayamadı tarihini. mikili takımda guzel onunda hem kısa kollu hemde uzun kollu badisi var onuda kardesim hediye almıs. dedim ya heves edenler alıo. helede mevlutunde cok sey gelir. onemli olan ana malzemeleriydi benim icin battaniyeleri ve hastane cıkısydı.

birde buyuk satenli gibi yun battaniyeler varya benim gozum hep onlardaydı fiyatıda 20 ytl magazalarda eminonunde sordum 10 ytl imis ama adam dediki hic tavsiye etmem cunku tuyleri bebege zararlı onun yerine kadife battaniye aldım o pembe olan onun icinde cıtcıtları ve fermuarı var tuluma donusuyo bebegi biyere gidersen rahatlıkla icine koyuyosunuz hatta uyurken bile icine yatır uyut. susten ziyade kullanıslı olsun istedim.

terliklerde twiggye benzio gs li onları burdan aldım cok ucuzdu :)
 
E ama ben sana cok kızarım.. üşenmişsin hepsini alt alta ust uste koymussun, ne vardı tek tek cekseydın onları Baybbmm.. bole arada kaynamış hep.. yine de cok guseller anladıgım kadarıyla, görebildiğim kadarıyla :)))
 
BABYimmm...
allaaamm yarabbimm ne güzel şeyler almışsın..çok zevkli şeyler...elbisesi..kot eteği..tek geçerim valla..onun altına bezini de bağlıycan pıt pıt adımlıcak, koca totosu gözükecek...
güzel günlerini de gör inşallah..güle güle giyinsin...
 
Babymom çok güzeller bayıldım pembişlere, 2. bebeğim kız olur inşallah şimdiden dua edeyim : ))
 
telkırma canım patiğin çok güzelmiş güle güle giysin oğlun....

esrakocum kızının giysileri çok güzel bayıldım resmen kırmızı hastane çıkışlarıda değişik olmuş güle güle kullan.....

babycim istanbula bir gelmişsin pir gelmişsin valla ne güzel şeyler almışsın senin kızında güle güle giysin.... hele o pembe elbiseye bayıldım çok güzel klasik mevlüt kıyafetleri gibi değil orjinal birşey içinde düşündüm biran için kızımı hakikaten çok güzel olur meleklerimiz......
 
KIZLAAARRRR,
Tek tek isim saymıyorum, ama hepinizin cicilerine bayıldım.
Yalnız hiç bakımürünü felan alan yok mu herkes cicileri koymuş.
Eğer alanınız varsa bakım ürünlerini de bizimle paylaşır mısınız yüüüfttteeeeennn...
 


evrim benim cekimler nasıldı ama koltuk ustune bile koymadım halıya falanda koymadım duz renk parke ustunde direk giysiler çıksın dye yere tek tek egil kalk belim agrıdı valla :))) baktım baby yanyana koymus aa ben bunu niye dusunemedim dedim bende onun foto ları gorunce ben pek yoruldum egil kalk onları yere koy egil çek falan :)))
sonradan aklıma geldi yemek masasıda duz renk kahvernengi onun ustunede koyup çekebilirmismi :))))




kız kırmızı hastane çıkısı hangi i ?
kutulu olan hastane çıkısını diyorsan o kırmızı değilll. krem ve uzerindeki baskılar fusya pembe .)) babası begendi diey aldık onu. kırmızı gib içıkmıs sanırım desenleri direk koyu pembe onlar.
 
evrisim canım oyle toplu cekiverdim kısa oz:)
pembe elbisesini bende cok begeniyorum kot etegin icinde donudavar kot :) ins o guzel kıyafetlerde kendi resminide koyarız zaten o esyalara baka baka seviorum melegimi.
hepinizin ii dilekleri icin coookkk tsk ederim
 
BABY ben onun o micky li tulumlarini, pembis elbisesini yerim, allahim ne kadar seker seyler, umarim cilveli bisi olur kizin, o elbisenin icinde fittik fittik doner:))
 
babymom hepsi çook güzel kızın güzell günlerde giysin ben de en çok ebisesini ve micky mauslu badilere bittim harika ..
 
canım güle güle kullanın inşallah benimde 3 haftam var doğuma herşey hazır durmadan dolaba gidip bakıp hayal kuruyorum.kuyruklu tulumla yerim ben o bebişi maşallah ii günlerde inşallah
 
cok saolun canlarım agustos bebislerinin hepsi afet hepsi yakısıklılar yakısıklısı olacak insallah, hepsi cicilerin icinde cipcici bebisler olcaklar eminimm
 
süpe ya cicileriniz bayıldım hele o pembe elbisenize ya çok güzeller güle güle giysin maşallah .kot eteğinizi sevsinler.
 

Gayet very good hayatım.. yolundan şaşma.. a.s. bir daha toplu gorursemm cıngar cıkarırımm zatenn laelaelaelaelae , doya doya gorunmuyor bole.. tek tek daha gusel oluyor, daha ıyı bakılıyor..
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…