- 13 Şubat 2008
- 2.004
- 1
- 41
- Konu Sahibi EvrimKuzey
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay ayyy ayy.. nası guseller hep sıdee... Allahımm daha daha gusellerını nasıp etsın ınsallahh kuzumaa.. kazagını yerımm onun yaaa :))
Petrikim..çok cici şeyler almışsın..en alttaki kazağı çok şekermiş...güzel günlerde giydir canım benim...
canım hayırlı olsun bebeğinin odasıda cicileride hepsi çok güzel olmuş ellerinize sağlık...
teşekkür edrim petrikcim seninkilerde çok güzel güle güle iyi günlerde sağlıcakla giysinlerDidecimm ellerine hepsi çok güzeller... bende yapabilsem babanneye sipariş verdim sadece : )
Minik Kelebek aldıkların çok şirin :)
Eftelya sende çok zevklisin tüm ihtiyaçlar alınmış
angeleyes_3 mavi tulum çok güzel bayıldım,
Kaçak kedi bebeğinin odası pek güzel olmuş halısını çok beğendim, bizde beyaz mobilya bakıyoruz 6. aydan sonra alıırız belki
hepiniz güzel günlerde giyidirin yavrularınıza : )
Dişlerim seni Mercimek.. anlıyorsun beni değil mi :)))
Yafrum, daha eksıkler far.. alıyorum üç-beş, bırıkınce koyucam.. Eftelya gitti, birden indirdi geldi, ben onları 4. haftadan ıtıbaren almaya baslamıstım :)))
Hepsi birbirinden güsel Angelim.. bayıldım bayıldım.
Yafrum.. biriksin koyacagım :))
Çok güzelmiş kaçakkedi. Güle güle giysin cicilerini, güle güle uyusun, oynasın odasında :)
Didecimm ellerine hepsi çok güzeller... bende yapabilsem babanneye sipariş verdim sadece : )
Minik Kelebek aldıkların çok şirin :)
Eftelya sende çok zevklisin tüm ihtiyaçlar alınmış
angeleyes_3 mavi tulum çok güzel bayıldım,
Kaçak kedi bebeğinin odası pek güzel olmuş halısını çok beğendim, bizde beyaz mobilya bakıyoruz 6. aydan sonra alıırız belki
şu açık olan çay senin galiba..:))
Kaçakkedi ellerinize sağlık..gerçekten tam bayıldığım gibi olmuş...demiştim ya turuncu çok hoş duruyor duvarda...
insanın kendi el emeği olması ayrı bi zevk tabiki...
cicilerin de çok güzelmiş...güzel günlerde kullansın hepsini.
kacakkedi massallahınız var çok hızlısınız. oda hazırlanmıs bile ne mutlu sana valla:) en agır isi geride bıraktınız. gerci yapmak boyamak vs çok keyifli seyler amaa epey yorucu oluyor.
tektek fotograflamıssın çok hos olmus keyifle ilerledim altlara resimlere bakmak için. gule gule kullansın odasını.
kacak kedi ev dekorasyon programlarindaki gibisiniz masallah, oncesi ve sonrasi:))) ellerinize, emeginize saglik, cok guzel olmus.
petrikim baklava dilimli kazaga bittim:)))cok severim o model kazaklari ben..
Evet.. kalp kalbe karsıymıs bak, gercekten de bu kadar olur.. Kuzey ın de odası turuncu olacak,
İnanamadım, ellerinize saglık, oda bıtmıs yaaaaaa, resmen tebrık edıyorum sizi, sahane gorunuyor gercekten de.. bayıldım bayıldım, sectıgını renk o kadar guzel ki.. tam benım ıstedıgım gıbı..Bizde de bebek fıguru olarak Wınnı the Pooh olacak :))) en sevdıgım cızgı fılm kahramanı o cunku..
Ve o beyaz takımdan bakınıyorum bende.. aynen senın gıbı hastaneden cıkısında bembeyaz gıyınsın ıstıyorum, battanıyesı ıse mavı olsun dıye ıcımden gecırıyorum :)) Gercekten de zevklerımız bırbırıne ne kadar uyuyor. Ne mutlu bu kadar yakın bulundugum ıcın..
kaçakkedii harikaa bi odaa ve bu fikrine bayıldım kademe kademe çekmiş olman sanki kendim yaşadım süperr yaa bebişinni güle güle büyüt o güzel odada
nesrincim ben senin fotoları göremedim yaa neden acaba
kacak kedi ev dekorasyon programlarindaki gibisiniz masallah, oncesi ve sonrasi:))) ellerinize, emeginize saglik, cok guzel olmus.
petrikim baklava dilimli kazaga bittim:)))cok severim o model kazaklari ben..
nesrincim ben senin fotoları göremedim yaa neden acaba ay üstünü tıklayınca açıldıı çok şirinler kazağa bayıldımm yaa ne zaman giyebilicel onu?kaç aylık yada yaş?[/
teşekkür edrim petrikcim seninkilerde çok güzel güle güle iyi günlerde sağlıcakla giysinler
bizde biraz bakındık dedigin gibi beyaz mobilya çok pahalı, beyaz üstüne sevimli hayvan kabartmaları var belki öyle birşey alırım:Canım ben de çok aradım beyaz mobilya ama hepsinin bi yerinde mutlaka bir renk var. Ayrıca da çoooookkk pahalı. O yüzden eldeki mobilyaları kaplamaya karar verdik, gerçi bayağı zor oldu ama keyifliydi de.
...
MİNİK KELEBEK, EFTELYA, ANGELEYES
döktürmüşsünüz.... çok ciciler... .
saolun kızlar.ben şimdilik sadece iç giyim aldım sayılır.enkısazamanda inşallah diğerlerını buyuk bı zevkle alıcamMinik Kelebek aldıkların çok şirin :)