2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

behiyeesen hosgeldin
soru sormamıssınki canım durup duruken sana hosgeldin dısında ne yazılmasını istiyosun
kac haftalıksın kacıncı bebek belki biraz bilgi verirsen ii olur
 
günayydınn herkese:) geçmişi okumakdan vazgeçmiş biri olarak nasılsınız diyorum?? umarım hepiniz ve bebişleriniz iyidir...2 gundur sabahları kusmuyordum bu sabah içime korku düştü acaba bebeğim iyimi neden kusmuyorum ki diye ama benm akıllı kuzucum anneinin telaşlandıgını hissetmiş olmalıki hemen koştuk lavoboya..:)napalım hareketlerini hissedinceye kadar bizde kusmalarla kendimizi ve bebeğimizi guvende hissedices..ahh ahh evrişin kocası gibi bizede dinleme cihazı alan bi kocamız yokkii...

aynısı bende de oldu. bir hafta ara verdim kusmaya, bu kez de endişeler başladı. hiçbir belirti olmaması da iyi değilmiş yani. neyse ki iki gündür bulanıyor da içim rahatladı.
buarada o EVRİŞ in cihazdan bahsettim eşime. o da hemen bi tane icat etti. kendisi mak müh olur da. çok komik ya, ben alır diye bekliyordum. o ise hemen bişeyler yapmaya başladı müzik aletlerini filan kullanarak. sonra da bana "uzan şuraya" dedi ve beraber dinledik içimdeki sesleri. gerçekten çok gürültülüydü içersi. ama yine de duyduk NAZ ın kalp atışını. daha ziyade su sesleri geliyordu ama.
 
arkadaşlar benim yan taraftaki bilgilerim filan hep gitmiş birde bu alttaki çizelgeyi ben yapamadım yardımcı olursanız sevinirim
 
merhaba güzel anne adayları:)) bende ağustosun 15inde bebeğimi kucağıma alıcam inşallah. bebişim 14 haftalık oldu bile. sizlere sormak istediğim birşey var. çoğunuzun olduğu gibi benimde ilk hamileliğim. oyüzden devamlı panik halindeyim. bugünlerde sağ tarafımdaki kasık ağrılarım arttı. hatta bazen o kadar çok ağrıyor ki, sağ ayağımın üzerine basmakta zorlanıyorum. sizlerdede oluyor mu?? 3 gündür ara ara oluyor. benim gibi kasık ağrısı çeken var mı?? cvp yazın lütfen olur mu .
 
arkadaşalr herkesler çok meşgul galiba


aramıza hoşgeldin. kaç haftalıksın? cinsiyet belli mi?
evet genelde herkes çok yoğun arkadaşım. çoğumuz işyerimizde fırsat buldukça girip okumaya ve birkaç satır yazmaya çalışıyoruz. sürekli online görünüyor olabiliriz ama sürekli bakamıyoruz. bu mümkün değil.
 
pinkycim imza deil kullanıcı panelinde - profili duzenle de -en altta kilo -dogum takip cizelgesi yazıo http ile baslayıp png. ile biten kısmı oraya yapıstır otomatik cıkıo zaten
 
günaydın kızlar a.s.

doktordan geliyoruz teyzeleri 2li testimiz vardı
yavrumu gördüm çok şirin maşallah aşırı hareketli değildi ama yangelip yatmış hihoyyyt eli kolu oynuyordu, doktorumuz cinsiyetini göremiyorum pozisyonu uygun değil dedi
tecrübeli annişler bi bakın
Nuchal kalınlık 2.0 mm olup fizyolozik sınırlardadır
CRL: 68 mm 13 hf. 0 gn ile uyumludur.
BPD: 22 mm 13 hf. 5 gn
FHR: 149 bpm
sağ uterina PI : 1.96 RI: 0.78
Sol uterinz PI : 1.1 RI: 0.81
12 hafta 0 günlük intrauterin grosses. Gebelik haftasında saptanabilecek fötal anomali izlenmemiştir.

teyzeleri sonuçlarımız böyle iyi demi, gerçi doktorumuzda gayet iyi dedi, 1 hafta sonra kan sonucunuda alacağım sonraki randevum 1 ay sonra belki ozman cinsiyeti belli olur :emir_bebek:
1 haftadır yoktum özledim sizi sizler nasılsınız geçmişi okuyamadım 50 sayfadan fazla :1shok:
 
ya kızlar,
benim iştahım acayip açıldı..sürekli bişeyler yemek istiyorum....çocuk kemiriyo resmen beni...
allahım bana sabır ver...
 
petrik gozun aydın evet guzel gorunuyo sonucç kan testinde ii cıkacak . 1 ay sonra rahat ogrenirsin canım cinsiyetini
 
merhaba güzel anne adayları:)) bende ağustosun 15inde bebeğimi kucağıma alıcam inşallah. bebişim 14 haftalık oldu bile. sizlere sormak istediğim birşey var. çoğunuzun olduğu gibi benimde ilk hamileliğim. oyüzden devamlı panik halindeyim. bugünlerde sağ tarafımdaki kasık ağrılarım arttı. hatta bazen o kadar çok ağrıyor ki, sağ ayağımın üzerine basmakta zorlanıyorum. sizlerdede oluyor mu?? 3 gündür ara ara oluyor. benim gibi kasık ağrısı çeken var mı?? cvp yazın lütfen olur mu .

canım meraba bende 15 haftalık oldum sen gel o kasık agrılarını bana sor uyuyamadıgım oluyor bazı zamanlar sag tarafında kasık agrılarım cok olur dr norman demişti bana öyle böyle büyüyoruz..
 
MERCIMEKIM meyve ye abur cubur yeme sakın gereksiz kilo alırısn yada su ic. depolarını bosaltıyo minikkusun ama gereksiz kilo almamamız lazım hemde bebise faydalı beslenmemiz gerek meyve sebze yemeni tavsiye ederim nacizane
 
O hooo, bu ne canım?? Ağustos anneleri, ben geldim diye mi çıkıyorsunuz? Hiç de anlayışlı ve paylaşımcı değilsiniz! Benim de insana ihtiyacım var, çok ayıp bu yaptığınız! delikafadulden

Kızlar söyledim mi, hatırlmyıorum (annemin klavyesi bni deli ediyor) ben bu ctesi ilk defa prof a görüneceğim. Hem onun heyecanı var, hem de sat a göre 14+6, usg ye göre 15+5 olacağım, artık cinsiyet öğrenip de gelirim herhalde :))
Okuldan eve yürüyerek geliyorum 2 gündür. Bu da çok tuhafıma gidiyor. Hİç yaşamadım böyle bir şey :) Hatta bugün arada 3 saat + öğle arası boşluğum vardı, eve geldim, yemek yedim, 1 saat uyudum, gene okula gittim. Annem sağ olsun hiç bir şeyimi eksik olmuyor zaten.. Çok rahatım, inşallah bebişimi de sağ salim görürüm cumartesi de, içim rahatlar.

Doğalgaz bağlanma işi perşembe günü başlıyor, 1-2 hafta sonra kendi yatağımda uyuyabileceğim için çok mutluyum. Bu da çözülüyor çok şükür.. Sİzi ve bebişlerinizi kocaman öptüm.. Kendinize iyi bakın.

fasulyecim gule gule otur evinde . istanbul çocukları ile izmir in hele koye yakın bolgelerindeki çocuklar hiç bir olurmu:) ist dakiler fırlama tam olarak:) ama zekiliktede oyleler sanırım. valla benim oglum 40kisilik sinifta yaramazlıkta da ilk 10 un içinde testlerdeki basarısındada :) burdan ne sonuç çıkıyor zeki çocuklar genelde yaramaz oluyorlar yani bu mantıkla bakarsak yoksa ben kendi çocugum ovmuyorum yanlıs anlasılmasın. çunku tum yaramaz arkadasları grubu basarıda yine ilk 10 un içinde. en yaramazlar sınıfta en basarılılar aynı zamanda.

14+6 mı olmus oluyorsun yani ctesi gunu bende ctesi gideceğim ve aynen 14+6 olacagım cinsiyet için kacamak baska dr a gideceğm bakalım gorebilekmi

Yok Sarmasıgım ayın 27 sınde gideceğim.. daha o yuzden belli değil. gecen hafta gıtmeye nıyetlendım, yuzde 70 lerde falan sans verıldı.. sonra dan surpriz olmasın diye, bir kere de tam öğreneyim dedim. Sabırla bekliyorum işte.. Sende durumlar nası??

evris ya senin ticker in ay olarak yazıyor ya ben senin haftanı anlayamıyorum tam su an kac hafta kac gunluksun mesela ??

bu ctesi epey bir kisi dr a gidecek aksam mutlaka girip yazalım: )

günaydın kızlar sebebini bilmiyorum ama bugün çok mutluyumkaydirigubbakcemile3

dün akşam kanepede uzanıp televizyon izliyordum birden meleğimin pıt pıtlarını hissettim çok güzeldi allahıma şükürler olsun:Saruboceq: akşamı iple çekiyorum belki bu akşamda hissederim gündüzleri işteyken pek anlamıyorum belki ozamanda hareket ediyor ama evde uzanırken daha rahat hissediyorum:dance:

ya ne guzel milkshake dimi hareket hissetmek. kızlar en geçen hafta ortalarında iki uç gun ust uste hissettim çok eminim hatta belirgin bir hareketti. ama gunlerdir tik yok. az evel yine mincik birsey sanrki hissettim emin değilim . hiç bir geçen haftakı gib ihızlı değil. insan korkuyor tabi tam bir hareketlense su bebelerimiz icimiz rahet etse ben burdayım iyyim ibaresi yollasa. benimed hep is yerinde masamda iken hissediorum gunduz uyanık ece uyuyor ayne guzel demistim :)
 
MERCIMEKIM meyve ye abur cubur yeme sakın gereksiz kilo alırısn yada su ic. depolarını bosaltıyo minikkusun ama gereksiz kilo almamamız lazım hemde bebise faydalı beslenmemiz gerek meyve sebze yemeni tavsiye ederim nacizane[/QUOTE


saol canımcım ..meyveye bayılırım zaten...ama gözüm kayıyo başka şeylere de..sabır..sabır..
 
X