2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

basakcım canım cok gecmis olsun

bebisin senin tum stokları tuketio demekki hayatım

sen yine druna danıs ama beslenmene dikkat et canım

cok fena bu minikler ne var ne yok iligimize kadar cekiolar walla
 
gunaydınnnn

dun gece dinledigim ney muzik cok ise yaradı dusta oyle. gece 1 kez kalktım ama skınılı uyku yasamadım. gobus fotosu cekerken makina bozuldumu pilimi bitti anlamadım acılmıo sarjada taktım acıkmıo bekliorum tam dolsun die.
bugun evdeyim caNIM hicbiyere gitmek isteio yavas yavas is yapıp miskinlik yapcam . hadi herkse ii tatillerr
günaydın canım,yy göbüş fotona baktım ne güzel cıkmıs göbegın.bayıldımmm.bende evde fotograf makınasının pc ye baglanan kablosunu bulamıyorum kötükedihüso koçiş bide dükkana bakcak.off cok sabırsızlanıyorum koymak için.kocaman bı göbişim var delikafadulden
günaydın kızlar dün kötü geçen günden sonra birde kötü bir gece geçirdim gece çok fenalaştım ama eşimi kaldırmak istemedim yükselen tansiyonum birden u dönüşüyapıp düşüşe geçti dün kafamı kaldıramadım 9.5 e düşmüş tuzlu ayran bile fayda etmedi gecede aynısı oldu resmen bittim kızlar daha 6 ay bu tansiyonla ne yapacagımı bilmiyorum çarşamba günü dr gidicem bundanda bahsedeyim ama ilaç kullanmak istemiyorum allah yardımcım oluır inşallah sabah sabah moralinizi bozmak istemedim ama burada herşeyi paylaştıgımız için kimin bu tür problemlerel karşılaşacagını bilemiyoruz işte inşallah sizlerin günü çok güzel geçer.


canım cok gecmıs olsun.düşük tansıyona karsı bi önlemlerı vardır illakı doktorların,ama yüksek tansıyon daha tehlıkelı die bılıyorum.neyse inşallah hersey yoluna girer bişeciğinde kalmaz.mecburen yatıp dinlencen ama böyle durumlarda bence esıne haber vermelısın Allah korusun bayılıverırsın kımsenın haberı olmaz.
 
Selam ben geldim dün cok hastaydım ve bundan dolayı gıremedım kızlar ben cok korkuyorum ya dun yatakde gece dönerken cok fazla gerındım bı anda sankı içim gerik gerik gerildi resmen bebeğimin kordonu cıkmamıstır dımı cok kotu hıssedıyorum kendımı ve saat 2 de randevum var bu gun tekrar işe dönmeye bılırım ama dr. gıtmeyye korkuyorum.ne olucak ya bırsey olmamıstır dımı ya bu gun ne mıde bulantım ne mıde yanmam da yok
 
bisey olmamıstır canım korkma onlar cok mutlular icerde kordon filanda kopmaz hem.dra gidince gorcen melegini yine
 
ya kızlar göbişimi iş yerımde cektım camla ama koyamıyorum ya kabul etmıyo of of az once cektım paınt de kucultıyorum hıc bı sekılde olmuyor babymon ya msn varsa sana oradan yollasan küçültsen yada nasıl yapıcam anlamadım ya offfffff sizede süpriz yapıcaktım güya işde cektım evde cekemdım dıye :KK43:
 
Ya Esracım.. geldiğin nasıl belli oluyor ama.. dolu dolu yazıyorsun yine.. bir an önce iyileş be dostum.. topiğimiz dolsun taşsın yine..

Bu arada bu bhcg degerini İsraillililer bulmuş ama dafa fazla ayrıntılı soylemıyorlarmıs... sanırım 6 haftalıktayken bellı olup cınsıyete gore cocuk aldırılmalar olmasın dıye.. sadece böyle söyleyerek bırakmışlar.. sadece bu başlık adı altında konu açılmış kk da.. bende oradan okudum.

10 kadının 9 unda dogru cıkmıs bı kadında yanılma payı olmuş.. Ama Helin Hivda nın da dediği cok mantıklı geldı bana nedense.. neredeyse hepımızın erkek görünüyor şu an, bu da kafa karıştırıcı..

Helin.. hayırlı olsun be arkadasım.. 4 ayına da girdin, Allahım hepımıze sonuna kadar görmeyi nasip etsin insallah..
saol canım inşallah doğum haberlerimizi de veririz birbirimize
 
başak comely geçmiş olsun
comely korkma bebişe bir şey olmamıştır ben de bazen uykuda geriniyorum farketmeden.hem kızlar güvenlidir onların yerleri.emanet gibi olsalar çok az kadın sonuna kadar götürmeyi başarırdı.biz biraz dikkat edelim gerisi allaha kalmış.
comely gelince bizleri haberdar et.iyi haberler bekliyoruz sizden

kızlar darkniss doktora gittikten sonra bir daha girmedi.inşallah mutluluktan ve yoğunluktan bizi unutmuştur
 
comely
ben ikili sonucunu iki gün sonra aldım.ama merkezden merkeze değişiyor.burda bir hafta sonra alan arkadaşlar da vardı

bu arada herkese günaydın.ben ekileri okurken cevap yazmaya koyulup günaydın demeyi unuttum
 
merhaba kızlar bende 11+6 günlük hamileyim doğumum 12 ağustos gibi gözüküyor.bişey sorcm size ikili test yaptırdınız mı?ben bugün dr gitcem ama yaptırcakmı bilmiyorum.bide ben hamileliğimden beri hiç su içemiyorum zararı olur mu sizce?
 
günaydın kızlarr. hastalananlara geçmiş olsun. comely cim aynı sorun bende de var.uyandığım an gerinesim var gerinememekten sanki boyum kaslarım kısaldı :)
 
:)) Kızım yaaa, güldürdün beni gece yarısı! Hoşgelmiş öyle mi :))

Ama biz banyodaki şofbeni kaldırttık. Evin her tarafı sıfırlandı. Banyoya yepisyeni seramikler döşendi. Bir de 1. etaplarda benim oturacağım daire. Bu özellik hepsinde mi var? Şofbenler elektrikli değil mi? Kafam karıştı. Ocağa bağlanan tüp suyu ısıtmayacak bence, yanlış mı düşünüyorum?


Ya kuzu.. :))) gelmiş işte kadın, totosundan uzakta gezin yeter sana.. malum bebek taşıyorsun :))))

Bir de biz mutfaktaki tüp ile banyoda yıkanıyoruz.. :)) iki yere de bağlı, benim bildiğim her yerde ole.. bızım kapımıza kadar dogalgaz var ama banyo dahil olmak uzere evin her yerını tamamen yıkıp yapıldıgı ıcın bır bucuk sene once, ben kıyamadım evi tekrar yıkmaya dokmeye.. zaten klima eve gani gani yetiyor.. biraz daha bekleyecek bende dogalgaz.. bizde tup mutfak balkonunda bu arada.
 
merhaba kızlar bende 11+6 günlük hamileyim doğumum 12 ağustos gibi gözüküyor.bişey sorcm size ikili test yaptırdınız mı?ben bugün dr gitcem ama yaptırcakmı bilmiyorum.bide ben hamileliğimden beri hiç su içemiyorum zararı olur mu sizce?


Selam.. site sessiz, ben cvplayayım dedım.. neredeyse hepimiz yaptırdık.. 11ile 14. haftalar arasında bu testın yapılması gerekıyor çünkü.. su içmezsen bebeğinin amnios sıvısı 3 saatte bır degısıyor.. bebegın suyu yeterınce degısemez.. bu da bebegın ıcın hıc saglıklı bır durum olmaz.. gunde en az 2 litre su tuketmen gerekıyor.
 
babymom saol bitanem.allah hepimizin bebişlerine uzun ömür versin.
kızlar iki arkadaşımında bhcg si 58 ve 65 çıkmış ve bugün kız olduğunu öğrenmişler şimdi aradılar.birde haziran ve temmuz anneleri sayfalarına baktım oradada 50 nin üstü hep kız.bu durumda hayallerimden vazgeçmeliyim sanırım.hayırlısı bakalım.
evriş canım gözün aydın darısı tüm sonuç bekleyenlerin başına.
esrako hoşgeldin çok geçmiş olsun canım.
helin 4.ayımızıda hızla bitireceğiz neredeyse.
comely ben ikili sonucumu 1 hafta sonra aldım.doğu olduğu için burası ankaraya gidiyor sonuçlar.
ya bu arada günaydın.
 
selaaaaam,nihayet geçmişi okumayı bitirebildim.en son 22 ocakta yazmıştım,yaklaşık 150 sayfa okudum kafamçokkarıştı
doktordan iyi haberlerle gelen,kuzucuğunun cinsiyetini öğrenen herkesin gözüaydın :nazar:
hastalara geçmiş olsun a.s.
doktora gidecekler de iyi haberlerle döner inşallah :Saruboceq:
benim çarşamba günü ikili testim var,eşim o gün gelip alacak beni annemden.doktordan sonra da evime döneceğim :sm_cool: bebişimi görmeyi özledim,eşimi özledim,evimi özlediiiiiiiiim Şeniz
 
kızlar ya ben tickerımı değiştirmek istedim baby gagadan yüklemeye çalıştım olmadı.aynı tickerdan arkadaşlarda da var. 3 tane kutudan hangisini copy yapıcaz ve nereden neresini copy licez
. yardımcı olabilir misinizzz ?
 
X