2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

ya benimki öyle herseye karismaz ama iste o aradaki laf sokmalar varya...ona sinir oluyorum..birde hamile halimle kac kisinin temizligi ve oglumlada ilgilenmem gerekli..hepsi üstüste zor olacak..sadece yemekle ugrasmasinada hic gerek yok cünkü ben yemegi zevkle yapiyorum...ayrica hosgeldine gelecek misafirleri düsünmek dahi istemiyorum...
 
kızlar size birşey anlatayım bir arkadaşım burada sadece kadın doğum olan özel bir hastanede ikili test yaptırıyor kızın hamileliği riskli grubundan.doktorda bunu biliyor.ikli sonucu 1/50 gibi ciddi bir risk çıkıyor.doktor direk amniyosentez 600 tl demiş.sen ağla ağla daha 27 yaşında...aldım bunu kendi doktoruma götürdüm testi yeniledik kendi doktoru 2.1 ölçüyor enseyi gebelik haftasınıda 6 gün büyük gösteriyor.benim doktor 1,16 mm ölçtü ve bugün sonuçları gelmiş temiz yani düşük risk...
düşünsenize para için o kızı 1 haftadır ağlatıyor.doktorum dediki 1 mm lik ölçüm bile öyle çok şey değiştiriyormuşki..allaha emanet kuzularımız.üçlü test dörtlü test yapmadan amniyosentez demiş...dediğiniz gibi doğana kadar elimiz yüreğimizde gezeceğiz.

çok sinirlendim gerçekten..neyse onların da yanına kalmaz.Allah doktorlarımıza merhamet versin..ne denyolar var be
 
yeni gelen arkadaslar hoşgeldiniz...hayırlı olsun.babymom verdiğin sitelere baktım canım saol pek bişi yokru sanki.arkadaslar bağdat caddesinde bildiğiniz manav falan varmı acaba?
 
günaydın kızlar bende 11 haftalık oldum çok şükür.bebek hareketleri için fazla endişelenmeyin.ilk hamileliği olanların hareketleri yaklaşık18,haftada hissedilmeye başlanıyor.hissetmeye başladıktan sonrada gözünüz kulağınız karnınızda oluyor.nası güzel bi duygu.rabbim hepimize sağlıklı sıhhatli bebişler ve hayırlı doğumlar nasip etsin.
 
eftalya oğlanları ikiledik...bana da erkek dedi doktor..bakalım göreceğiz..sağlıkla gelsinler de
 
yok canım gitmedim gitmeyi de düşünmüyorum.çok araştırdım ve o'nda karar kıldım.bikaç dr.dan da teyid almıştım.(aynı hastanede çalışan bikaç dr.u tanıyorum da)
ama ablam barış beye gitti.biraz soğuktur ve soru sordurtmuyormuş.ama vural bey saolsun ben sormadan patır patır anlatıyor.bana dedi ki bişey sormak istiyomusun? yoo dedim siz aklımdaki bütün sorulara zaten cevap verdiniz.bu özelliğini seviyorum adamın...ama tabiki senin kararın..kimine göre iyi kimine göre kötü..göreceli biraz..ben pozitif elektrik aldım...seni bilemem tabiki...

Bende çok memnun kaldım hatta eşimde. Güven verdi diyebilirim. Dediğin gibi soru ve cevaplar kendisinden:) Umarım telefonla diyalog kurabilirim. Ferra sanol yazmıştır sanada büyük ihtimalle sen günde kaç defa açmı tokmu içiyorsun bana günde 1 defa yazmış ama maalesef aç tok diye bi şey söylemedi reçetemede yazmamış bende aç karnına içiyrum sabahları.
 
Bende çok memnun kaldım hatta eşimde. Güven verdi diyebilirim. Dediğin gibi soru ve cevaplar kendisinden:) Umarım telefonla diyalog kurabilirim. Ferra sanol yazmıştır sanada büyük ihtimalle sen günde kaç defa açmı tokmu içiyorsun bana günde 1 defa yazmış ama maalesef aç tok diye bi şey söylemedi reçetemede yazmamış bende aç karnına içiyrum sabahları.

canım bana henüz öyle bişey vermedi.bu gittiğimde vericek sanırım.ben sadece folic plus kullanıyorum.3 ay devam et dedi.günde 3 defa tok.gebelikten bi 15 gün önce başlamıştım.
 
yeni gelen arkadaslar hosgeldiniz
ticker eklerseniz hamileliginizi daha rahat takip edebiliriz
birde yeni arkadaslar bi gorunup bi kayboluyolar
 
selena hoş geldin.maşallah ya ne kadar çoğaldık.
lal ece korkma kasık ağrıları son derece normalmiş.bende her ağrıda doktora koşuyordum ama kızdı...yani üzülme canım normal rahim büyüyor..
 
kızlar dün doktora gidecek bir arkadaş vardı hatta dünden önceki gün.darkenslife.haberiniz varmı?
 
çok saolun kızlar. yani gaz mı bıçak batması gibimi sağdan soldan heryerden 1 hafatdır yoktu hafifti baya hissetmiordum bile.gene başladı :KK43: normal olsunda herşeye razıyım . ev toparlayamıorum korkudan bari gidip toparlayım.
 
X