2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

sakaleyn ile telde konuşma fırsatı olanlar lütfen bizden selam söyleyin iyi dileklerimzi iletin....bu arada bebeğimizin adı ne koyacaklardı?
 
Azıcık kayboluyorum, doğum haberleri alıyorum yaaaaa... Derya'nın kuzusuna maşallah..Çok şeker.. Allah sağlıklı uzun ömür versin..

Niye ağlıyorum ben ya... Hep bu anları düşünmüştüm. Bizimkiler doğurmaya başlayınca ne hissedicem diye.. Çok fenaymış..
 
41 kere Maşallah ! Derya kuzusu bunlaaaaarrrrrr :))) Ben de bugün çantamı hazırlayayım bari, bu böyle olmayacak :)
 
iyi hosda benim panigim artmaya basladi, ya bende erken dogurursam???yani verilen sezeryan tarihini beklicek diye bisi yok ozaman, keyfi ne zaman isterse geliyor bu sipalar...Hayirlisi:)))
 
Dıdocum.. acıtıgın baslıgın tum baş harflerını buyuk yapsana kuzum.. daha ıyı gorunsun..
yapamıyom apla bakıcam şimdi yine..hala atlatamadım
41 kere Maşallah ! Derya kuzusu bunlaaaaarrrrrr :))) Ben de bugün çantamı hazırlayayım bari, bu böyle olmayacak :)
eee bi zahmet delüüüü
iyi hosda benim panigim artmaya basladi, ya bende erken dogurursam???yani verilen sezeryan tarihini beklicek diye bisi yok ozaman, keyfi ne zaman isterse geliyor bu sipalar...Hayirlisi:)))

aynen öyle nurdancığım
 
ayyyy ne güzel haberler alıyoruzz artıkkkk çok sevindimmm...
deryayada geçmiş olsun allah analı babalı sağlıkla büyütmek nasib etsinn..
maşalllah çok güzel bi bebek
yarında bi haber alıcakmıyız acaba
 
aaayyyyyyyyy inanmıyorum gerçekten 41 kere maşallah allah kuzusuna uzun hayırlı ömür versin göz yaşlarımı tutamıyorum bugün biraz iş yapayım öle gireyim topiğe demiştim şok oldum :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
 
Arkadaslarım;

Halimi görseniz su an eminim topluca aglardık...

Sakaleyn (Deryam) Dün dogum yapmışşşş.. oğlunun fotografını gonderdı bana sımdı.. bıraz sakınlesınce oglunun fotografını ekleyecegım.. ezan sahid oluyor yemın ederım su an ki halimee.. nası guzelll bır evlat dogurmuss anlatamam... ne mutlu bana size ıletecegım bırazdan

delikafaduldendelikafadulden
gözümüz aydın olsun.2.bebeğimiz de geldi.ayyy ciddi ciddi tutuşmaya başladım.ne sevinç
ne mutluluk Ya'Rabbim.
 
:nazar: deryanın oğlunun adı tickerında YUSUF MİR EMİN yazıyoo arkadaşlar adıda cok güzel adıyla yaşasın :nazar:
 
gerçekten kendi yeğenlerimiz gibi oldu bebişler.
hımmm erviş ben daha numaramı göndermedim sana.kayradan başka kimsede yok numaram doğumlar başlayınca ciddi ciddi tırstım.meraklanıyor insan gerçekten.göndereyım sana özelden numaramı dur.
 
bende tırsıyorum dide hemde çook.herkes şoku atlatmaya çalışıyor galiba.ben çook rahattım ohh diyordum biz güzel gidiyoruz falan derken doğum haberleri başladı bende hemen başladım daha hazır değilim ağdamı yaptıracağım.birkaç eksiğim var falan diye.haftaya çarşamba gidecektim ağdaya yarın gitsemmiki diye düşünmeye başladım walla.belli olmuyor bu bebelerin ne zaman geleceğ
 
Maşallah Deryanın kuzusuna... ınanılmaz bir duygu arkideşler bu... Şimdi ben içimedki zuzuyu hayal edemiyorum da... Bizim de içimizde böyle minnoşlar var di mi... Deryanın bebişi görünce ete kemiğe büründü hayallerim... Maşallah maşşallah maşallah sübhanallah...
 
evet ya ben de aynı şeyleri düşündüm benimde karnım da ağzı murnu olan bir minik var..
yalnız nasıl tutuştu millet.yok ağdam yok çantam diye..çok komik oldu
 
tazecim amma geç kapatmışsın topiği saat 4e kadar nasıı dayandın
çantan hazır değilmi hala bence bir an önce hazırla

evet evet a.s bugün hazırlayacağım, gözüm korktu...

ruyamda ecemi gordum hemde su avatarımdaki gibi tombul yanak kıvırcık saclıydı. 3kg 50 cm dogmus sezeryanla . biz onu ameliyathanenin bi kapısından beklerken baska kapısından getirdiler. ama cokta yeni dogmus bebek gibi deil boyle 6-7aylık cocuk gibi tombl tombul cok tatlıydı bide eline serum takmıslardı yavrumun bide kırmızı ayakkabıları vardı. :))

Ayyy inşallah beybim :) ısırmak serbest mi :)

Onu çoktaaan düşündüm de, liste uzadıkça sayfaya bütün olarak sığmıyor. Printscreen yapınca listenin yarısı ayrı resim, yarısı ayrı resim oluyor. O da hoş bir görüntü olmayacaktı. Böyle yaptım bakalım. Eğer çok zorlarsa, office belgelerini resim dosyasına çeviren programlar var, onlardan bulurum bir tane

Hmmm, :uhm: o zamannnnn puntoyu küçültürdüm ben. Neyse sen bilirsin... O program iyi gibi duruyor.

Bişey sorcam. Omo Baby ile yarım saatlik programda yıkayacağım kıyafetleri. Yumuşatıcı da kullandınız mı?? Gerek var mı???

Yumuşatıcıdan sonra program tekrar durulama yapmıyor. Böylece çamaşırlar mis gibi kokuyor. Ama diğer yandan çamaşırlarda yumuşatıcı kalıyor, tam olarak arınmıyor. Ben de öpmüşüm kokusunu diyor ve bebişimin giysilerini ek durulama ile tekrar duruluyorum. Kendimizinkileri çok önemsemiyorum ama.

benim içim içime sığmıyor sibelin doğum haberini aldıktan sonra hep onu arıyor gözlerim..çok merak ediyorum ne yapıyorlar şimdi.keşke fotosu olsa da accık sevsek..bu gün işte son günüm bir de çok mutluyum ben bu gün yaaaaa

Yaşasıınnnn, didom da evde artık :) hihoyyyt

hala çantasını hazırlamayanlar heeeey kendinize gelin yahu neyi bekliyosunuz.....

2. doğumu bekliyormuşum sanırım, bugün hazırlayacağım :)

gerizekalıların koridorda sigara içmeleri yetmedi şimdi puro içiyorlar.allahın görgüsüzleri..zıkkım için ahirette davacıyım hepsinden şerrefsizler

o ha desem ayıp olur mu?

ay ben gunaydin demeyi unuttum dimi:)) GUNAYYDIIIIINNNN
ben Toromani besliyim geliyorum...:))
(Toroman= Tibet'in babannesine bebisin ismini soyledik Teoman olucak diye, Kadin : "Nee Toroman mii baska isim bulun yav, Ne Toromani, o ne dimek" dedi tabi cok hos bir siveyle, biz koptuk tabi, 80 yasinda kadin, adi Toroman kaldi yavrumun arada, neee Toroman mii?? deyip guluyoruzz):))))

Süpermiş Nurdancım yaa.. Toroman :))))

ayy evet olsun, babanin kucuklugune benzerse olur masallah fotolarda bogum bogummuss, isirirm ben onu:))

buarada dun bizdede ilk kiskanma belirtileri basladi; kafasini dirsegini seviyorum, Tibet de yanimda kedi gibi benii de seevvvv , benimde kafami oksa demeye basladi:))))hep oglunu seviyosun, artik ben 2. plandayim demi emye basladi, ayy nasil icim gitti biran, bide saka egil, ciddi soyluyor:)))

Sen de Tibet'e de ki; "aşkım, Teoman doğunca ben de senin için 2. plana düşeceğim, göreceksin. Tek farkımız ben senden 9 ay önce başladım." Kıyamam yaaa :)

bişey sorcam kızlar ya. bulaşık makinesi kokuları var ya hani. o koku teflontavama sinmiş. bu sabah omlet yaparken ısınınca kokmaya başladı.bende o tavayı kullanmakdan vazcaydım. elimde yıkadım ama daha önce hiç başıma gelmemişti. sizdede oldumu hiç bele bişiiii... ben bugun en yisi tava da alıyım..

Yani Gülistanım pek bi orcinalsin. Güzelim yiyecekte, giyecekte kokulu şeyler kullanmasana?? Ben yumurtalı - balıklı bulaşık olursa ekstradan biraz çamaşır suyu sıkıyorum makinanın içine, program bittikten sonra da ek durulama yapıyorum. kokulu şey kullanma makinanın içine, kanserojen, kimyasal... Oda parfümü de kullanma, tütsü falan... Çok sakıncalı bunlar!

o değilde burko yine esrakoya kızacak ha ha ha

Allah seni kahretmeye e mi :)) Tam Derya'ya duygulanmışım, yaşlar gözümden süzülüyor, birden ekrana saçıldı tüpürüklerim :))) deliiiiii (hani şeye gelmiştin, yoksun?)

Hazır mısınız?? bakın kim var asagıda :))))

Nası güzel bi cocuk yapmıs bu Deryaa... Ellerıne saglık guzel arkadasım benım..


getattachmentudj.jpg

Oyyy maşallah yaa güzelliğe bakın :)
 
bu arada benim mide bulantıarım yine başladı istifra ediyorum 1 haftadır.bu durumda sadece 1 ay rahat rahat yemeğimi yedim.o da haziran ayında ve kilomuda o zaman aldım sanırım.birden 3 kiozuldı yinlo aldım o ay.toplamda 7 kilo almış oldum ama normal tabi çünkü zaten zayıf bir insan olmadığım için normal diyorum ben.ama bugun aşırı bulantım olunca sinirlerim bozuldu yeter artık doğsada kurtulsam dedim kendi kendime.
 
X