2009 Ağustos Ayında Doğum yapacaklar buraya.

oyle olur dimi, ne biliyim benim boyle tuhaf takintilarim vardir hijyen konusunda, ama evlat olunca farkli olur dimi..ben annemle ayni yastiga bile yatmam dusun..annemle babamin ictigi bardaktan icmem...

heheheh seni kız kardeşimle tanıştırim mi - seni biran o sandım ::)):):
 
su oglanin ayaklarini isiricam bi ciksin, o ayaklarla mesaneye gol atiyor...

Ah, aynısını söylüyorum. Ayaklarını çıkarıyor ya ordan burdan, değince çekiyor bazen. "Oğlum, 1 ay sonra kaçışın yok, biliyorsun değil mi, ısırıcam o ayaklarını" diye bağırınıyorum evde =)))

Bence kızı uyuyorsa oturmustur basına, esıyle onu ızlıyordur..

Veya gazını çıkarmaya çalışıyordur, fazla yiyordur sıpacık, kusuyordur sonra :)

Nurdaaaan..aklıma geldi bak...Teo suratına da işeyecek..:))))

Benim arkadaşımın oğlu ne zaman altı alınsa sağa sola işiyordu. Doktora gittiklerinde sormuşlar, doktor tesadüftür demiş. Sonra altını açmış doktor ve şırrrrr diye doktorun üstüne de işemiş kaydirigubbakcemile3

BURKO, excelde listeyi hazırlayıp PRTSc (printscreen) tuşuna basarsın, otomatikman sayfayı kopyalar, sen de boş bir paint açıp oraya yapıştırır kaydedersin kuzum... Yoksa her seferinde paintte uğraşılmaz. Sıra muhtemelen daha çoook şaşacak çünkü? ıstersen ben de yapabilirim?
 
Son düzenleme:
off cok utandimm kizlar, ama belki bunlarin hic biri onun icin gecerli olmicak, dedim ya yasayip gorucem:KK43:((kinamayin noluuurrrrrr.....kucuklukten beri boyleyim ben...benden once banyoya kimsenin girmesini istemezdim evde:KK43:((
 
ustumede kusucak dimi:sinifsinif:

eveeeettt....belki de her gün...heheheheheee..:)))
şahsım adına kesinlikle kınamıyorum seni..bazılarını ben de yapıyorum..kesinlikle başkasının bardağını kullanamam ben de..ama eşiminkini kullanıyorum niyeyse artık.:)
 
hmm bi dusuneyim; onun bardagindan iciyorum, ama dustan sonra onun havlusunu kullanmam, yastigi hic denemedim, ama sanmiyorum:)))cok mu vahim durum:kedi:

Ehh sayılır kaydirigubbakcemile3

evriiim, geldi mi KOCİŞİN =))

Geldi geldi.. şükür.. :))

off cok utandimm kizlar, ama belki bunlarin hic biri onun icin gecerli olmicak, dedim ya yasayip gorucem:KK43:((kinamayin noluuurrrrrr.....kucuklukten beri boyleyim ben...benden once banyoya kimsenin girmesini istemezdim evde:KK43:((

Estagfurullah.. neden kınayalım.. herkes bırbırıne benzeyecek dıye bır durum yok ki.. olamaz da zaten.. haddime değil acıkcası senı kınamak, eleştirmek vs.. belkı de bu Teo ıcın de gecerlı olacak.. herkes te herkesı oldugu gıbı kabul edecek.. medeni insan olmanın özüdür bu.. gerisi boş.
 
Merhaba kızlar,

Şöyle bir uğrayıp ne var ne yok bir yoklayayım dedim ve ŞOK oldum.. Milkshake doğurmuş :)

kızlar hemen girip çıkıyorum geçmişi göz atamadım.....

size bir müjdem var kızımmm doğduuu.... pazartesi günü size yazmıştım pembemsi akıntım var demiştim o akşam dr. a gittik akıntım yoğunlaşmıştı 3 saat gözetim altında kaldım 3 cm açılmam oldu fakat kızım ters durduğu için pazartesi gece 23.00 de sezeryanla doğum yaptım.... kızım 35+6 haftalık 2840 gr 47 cm boyunda doğdu.... 2 gün hastanede kaldık dün çıktık ancak bugün nete girebilme fırsatı bulabildim.... ağustos annelerinin ilk bebeğini doğurmak bana nasip oldu:))))) hatta temmuz annelerinden bile önce doğurdum:))))) kızımın erken geleceğini tahmin ediyordum ama bu kadar erkenini düşünmüyordum.... şuan ikimizinde sağlığı yerinde sadece ememiyor onunla boğuşuyoruz 3 gündür mama verdik ancak bugün süt sağma makinesiyle birkaç kez verebildik onun haricinde herşey yolunda şükürler olsun..... ben çıkıyorum görüşmek üzere.....
Milkshake, senin ve bebeğinin iyi olmanıza ÇOK ama ÇOK sevindim. Allah analı babalı büyütsün, minik yavrunuzu size bağışlasın.. Nasıl duygulandım, nasıl mutlu oldum bilemezsin. Senin heyecanın ve telaşın da aynen yansımış yazdıklarına.. Fırsat buldukça bize resim gönder, bebişle günlerinin nasıl geçtiğini anlat, olur mu? Allah sizi nazardan saklasın.. :nazar:

ebrucum valla ben hayra çok inanırım donmeyecekse hayırlısı sezaryansa oyle olsun varsın kısmette ne varsa yasayıp gorcegiz hepimiz

ya annnen e soyleyemezmisin cidden oyle bir yazmıssın ki resmi iliskin varmısg ibi annenle hani annen degil kayınvalden gibi oldu bira n.)
ya valla sahsen ben seni tanımayır çok isterimm umarım gelebilirsin

Evet canım, herşeyin hayırlısını dilemek lazım.. Son zamanlar yaklaştıkça zaten yok normal doğummuş yok sezaryenmiş hiç umursamamaya başladım. Ne olursa olsun, en hayırlısı ve en sağlıklısı olsun..
Ece'nin odasının fotoğraflarını da gördüm ESRAKO. Çok güzel bir oda olmuş, herşeyiyle harika.. opuyorumnanaktan
Buluşmaya gelmeyi ben de çok istiyorum. Özelden bana telefon numaranı gönderir misin, ben ararım sizi. Ben de kendimkini yollarım size. Salıya alındı diye okudum geçmişten ama olur da bir aksilik çıkarsa tel.den haberleşmek daha sağlıklı :)

MERHABA ARKADAŞLAR,

Sanırım bu topiğe girişim, doğumdan önceki son girişim olacak. Çünkü doğum Allah izin verirse Cuma günü, ama yarın saat 13:30 da hastaheye yatmamı istedi doktor. Kalple ilgili tüm kontrollerin de tamamen sezercik öncesi yapılabilmesi için. İnanın ben de korkuyorum artık, bir de kalp problemi eklenince korkum iki katına çıkıyor.

Ben bu kadar erken yatıracağını beklemiyordum, birden saati 13:30 diye duyunca moralim altüst oldu.
Tüm gün hastanedeydik zaten. Üstüne de beklemediğim birşeyi duyunca, ordan kayınvalideye gittik.
Nasıl gitti diye bi sordu ben başladım ağlamaya.
Veee iki gündür ful ağlıyorum. Sinirlerim boşaldı herhalde. Ama şimdi daha iyiyim artık.

Geçmişe pek bakamadım. İnşallah hepiniz iyisinizdir. Benden haberler şimdilik bu kadar.
Yani yarın saat 13:30 da hastaneye yatış ve tetkikler ertesi gün Allah izin verirse sezercik.
Sağlıkla gelsin inşallah bebeğim...

Sizlerin de dualarını almadan ve haber vermeden sezerciğe gitmek istemedim. Sanırım yarın artık giremem.
Hepinize bana hamileliğimin başından beri çoğunlukla evde yatarak geçirdiğim bu süreçte beni yalnız bırakmadığınız, yeri gelip sevincimi, yeri gelip üzüntümü paylaşıp bana moral ve destek olduğunuz ve daha birçooooookkkk paylaşımlarınız, yardımlarınız, fikirleriniz için çççççççççççççççççççooooooookkkkkkkkkkkkkk teşekkür ederim.
H A K K I N I Z I H E L A L E D İ N ...

Belki bir müddet giremeyebilirim. Bu süre içinde ve benden sonra sırayla doğuma gidecek tüm arkadaşlara da hayırlı doğumlar diliyorum.
İnşallah gün gelir bebişlerimizi nasıl besleyip, büyüteceğimiz konularında da paylaşımlarımız olur.

Başka bi yere ayrılırsanız lütfen bana özelden mesaj yazın. Çünkü tüm geçmişi okumam mümkün olmaz sanırım.

Neyse çok uzattım. Artık yatmam gerek, ama karnım aç, EVRİŞ'İM KULAKLARIN ÇINLASIN. Koci sıcak pide aldı geldi, şu an sıcak pide-peynir ve karpuz üçlüsü bizi bekliyor. :))

HEPİNİZİ ÇOOOKKK SEVİYORUM ARKADAŞLAR...
TOPİĞİN İLK ANNESİ SANIRIM BEN OLACAĞIM. TEKRAR HAKKINIZI HELAL EDİN.
TANRIM HEPİMİZE HAYIRLI DOĞUMLAR VE SAĞLIKLI BEBİŞLER NASİP ETSİN....

İYİGECELER...
Hayırlı doğumlar diliyorum Kaçakkedi.. Ben bunları yazdıktan birkaç saat sonra kuzuna kavuşmuş olacaksın Allah'ın izniyle.. Herşeyin çok güzel olacağından eminim..

evet öyle..ben de cinsiyetten ziyade nasıl bir tipi olacağını çok merak ediyordum..ilk defa bugün tam surat poz verdi..dr.da şaşırdı..normalde saklıyodu..büyük oranda bana benziyo...çok tatlı ama..kargaya yavrusu kuzgun görünürmüş..hayatımda gördüğüm en tatlı bebek..yavrum benim canım yavrum..:))
Maşallah bebeğine Mercimekim.. İnsana yavrusundan daha güzel gelecek bir başka canlı var mıdır dünyada :) Allah nazarlardan saklasın sizi..

Sabah Onur'la kahvaltı yapıyoruz. TV'de Aslı Güngör var, Ferhat Göçer'le "kalp kalbe karşı derler" i söylüyorlar. Onur'la aramızda geçen konuşmayı aktarıyorum:

Onur : Bu kadının sesi de, şarkı da çok güzel.
Ben : Evet, ama kadının söylediği diğer şarkılar beni öyle çok etkilemiyor, bu şarkıda çok etkileniyorum.
Onur : O zaman kadının sesi bu şarkıya iyi gitmiş, diyelim.
Ben : evet, doğru yorum.

Onur bir kaç sn yüzüme şaşkın şaşkın bakıyor. Anlamıyorum. "Burcu, -doğurmak- kelimesiyle söylenişi benzer olan sözleri söylerken biraz daha dikkat et lütfen, aklım çıktı" dedi. delikafadulden doğru yorum, dedim ya, doğuruyorum, anlamış delikafadulden delikafadulden Yarım saat güldüm valla :roflol:

Bunu okurken resmen KOPTUM yahu .. :roflol: Hatta eşim de şaşırdı n'oldu bizim hatuna diye.. Hay siz çok yaşayın e mi.... kaydirigubbakcemile3

Geçmişten aklımda kalanlar;

FASULYEKO, DİDE.. çok şükür bu hafta da bitti sayılır.. İzne ayrılacaktınız, şimdiden hayırlı olsun kızlar.. Çok çok öpüyorum ikinizi de..

NORRA, evdeki tadilat ne alemde kuzum? İşler kolaylanmıştır umarım.. Seni de öpüyorum çok..

TAZEFASULYE, EVRİŞ, EVROŞ; geçmişi hızlı hızlı okuyorum ama resimler gözümden kaçmaaaazz.. Taze'm kapı süsü, çamaşır askısı hepsi çok güzel.. Ellerinize sağlık..
Evriş'im, ben hala totomu büyüteyim sen gene son sürat hazırlıklara devam. Sepetin de çok güzel olmuş tıpkı diğer cicilerin gibi.. Cep teli sormuşsun canım.. Benimkini de göndereceğim sana, benim başım kel kalmasın değil mi sırnaşık şey Evroş, sepet de kapı süsü de çok güzel olmuş.. Sepetine ayrı bayıldım ama, ellerine sağlık..

Geçmişi hızlı okuyorum dedim ya, umarım hepinizin sağlığı yerindedir, atladığım önemli bir mevzu olmamıştır. Doktordan güzel haberlerle gelen arkadaşların da gözü aydın olsun..

Düşünüyorum, düşünüyorum.. kaçırdğım önemli bir haber var mıydı diye.. Bu saatte bendeki performans bu kada kızlar.. atladıklarım varsa çok çok özür dilerim... :eek:

EVRİŞ, DİDEE... az kalsın unutuyordum. Müjdem var müjde.. Attığım maile cevap geldi Nestle'deki arkadaştan.. Nesfit'in içinde GDO'lu ürün yokmuş. Bu gibi sağlık beyanları yapılan ürünler için merkez İsviçre'de de bu konulara epey özen gösteriyorlarmış. Şrrket olarak da GDO'suz ürün politikası ile üretim yaptıklarını açıklamış. Umarım açıklamalar içinize siner. Ben şahsen, bir meslekdaşımın beni bu konuda kandırmaya çalışacağını düşünmek istemiyorum :) Bebek beklediğimi ve beslenme konularına ayrı hassasiyet gösterdiğimi mesajımda ayrıntı olarak belirtmiştim zaten..

Herkesi öpüyorum.. Kendinize iyi bakın güzeller..
 
QUOTE=norraa;8002525]simdi 2 gundur bi korku basladi, ya doktorum tatildeyken acil sezeryana girmem gerekrse, kim yapicak, arkadasi beni ayin tee 30unda gorucek[...tanimadigim adammi beni sezryan yapicak...[/QUOTE]

valla aynı durumdayız nurdancım benim dr da 20 temmuz 3 agustos arasında sadece bir hafta izinyapcakmıs daha tam tarihini netlestirmemissmidi cumartes gunu yani 18 inde ben gideceğim ondan sonra dr bir hafta olmayacakinsallah o arada dogum yapmam diyorum ama artık yapcak birsey yok yaz hamilesi üolunca büoyle üoluyoür herkes izinde ordaburda dr larda buna dahil artık hastanenin diger drlarına emanetiz benimoglumda boyle dogmustu9 ay aynı dr a gitmistim hastane disindan muaynanesi olan birdr ve tanıdıktıkadın bir hafta usa ya gittiydi beno hafta dogurdum hiç adını sanını bilmedgim bir dr tarafından hiçdeb ir sorunum olmadı merak etme


Aaaaaaaaaaa diye bağırdım evde...Milkshake doğurmuş..şaka gibi yaaaaaaaaaa...çok sevindim, ağlamak istiyorum..

heheee aynen bende aaaa dedim milkshake dogurmus ibouda içerden dedi kime nolmusss :KK66:)))))

hehehe dsunsene benim bu halde dogurdugumu:)) ev toz toprak, usta ayaginda sallar artik bebegi:)))

ay ilahı yaa nurdan niye bukadar sona bıraktınız siz bu isleri gercekten allah korusun bir an evel toparlansın insallah evin

:roflol::roflol::roflol:

Ooo harika bir haberalkisalkisalkisGözün aydın canım

/Cık cık cık:eek:lmaz:Size hiç yakıştıramadım hocamlaelaelaelaelae

Esrako odanıza ba-yıl-dımdelikafaduldenNasıl içim gitti keşke benim kuzucuğumun da bir odası olsaydı diye. Neyse sağlık olsun. İyi olsun, sağlıklı olsun da biraz büyüyünce olur odası.

Senin oğlan da pek tatlı maşallah ya:nazar:Allah nazarlardan saklasın, çok duygusal, anlayışlı bir hali var yakışıklının

evet teyzesi duyguszal sefkatli bir yapıs var oglumun yengec burcu da kendileri hani yengec istemeyenlere duyrulur :KK66:) simdilikoylebebek dgunca umarım hain planlar kurmazuzerinde:)))))

[
QUOTE=burko;8003287]Esrako Allah seni bildiği gibi etsin e mi:eek:klava:Sırf sen dedin diye sabah enim konum listeyi tarih sırasına göre düzenledim, bir saate yakın uğraştım. Şimdi milkshake doğurunca liste yeniden tepetaklak oldukafamçokkarıştı[/QUOTE]

ama ama ama ortmenim boyle daha guzel olmadımııı bence super olmus eline saglık :KK66:

e sen bunu excel'de yapmıyon mu? kes yabıştır ! yap gitsin?? :uhm:

dimi ama fasulyemm

kızlar bugün bende doktordaydım 10 günlük diyetin ardından tekrar şeker kontrolüm vardı açlık 123 olan şeker 102 ye tokluk 236 olan şeker ise 175 e düşmüş doktor fena değil dedi ama yinede yüksek diyor
eğer böyle devam ederse haftaya tekrar kontrolüm var hastaneye yatış yapılacak insülin tedavisine başlanacak dedi ben anlamadım eğer durum çok ciddi ise daha 1 hafta neden bekletiyor yoksa benim gözümü korkutup dahada sıkı bir diyet uygulamam içinmi yoksa durum gerçekten vahimmi şu şeker sınırlarını bi türlü anlamadım bilen biri bana anlatırsa sewvinirim açlık ve tokluk sınırı kaç olması gerekiyor

ya niye hastaneye yatıyormussuno rayı anlamadım adam bir hafta daha yap diyet diye diye seni doguma yollayacak buzaman kaybedilcek birsey degilki
artı insuliun tedavisi için hastaneyeyatmak niye hani komalık durumda olan aniden sekeri yokken seker teshisi konanlary atıyorda senin bu durumundainsulun viuracaksın kendin yani niyeyatıyorsun anlmadım

tokluk birinci saatler 150 civavrı olursa benim dr takmıyor gunde birden fazal 150+ olursa sayetinsulun dusunulur demisti bensormustum benim sabahlarıyuksekçikiyro 160 bazen onun harici 140 altında kalıyor çok sukur

cocuk ters die almıslar canım

tamam hayatımonu anladımda çocuk tersv e 3 cm acılma var suyu falan gelmemisse niyesezaryan yapmıslar kalp atıslarında dususmu olmus acaba
of sibel gelse sorularımızıyanıtlasa meraklarımıgiderse:))

milkshake ee cok ama cok sevindim vede hic sasırmadım cok emindim nişan oldugundan. hatta bugun ilk bebsimiz cuma gelecek dendiginde aslında geldide haberimiz yok diyecektim :))) cokkk ama cokkkk sevindim saglıkla gelmis kuzucuk cok sukur. cumleten gozumuz aydın kızlar ilk bebisimizi kucagımıza aldık resmen. cok mutlu oldum

ya ben çok emin olmaadım biliyormusun pervin cunku nurdana aynısı oldu ve sorun olmadı ya o yzutden demek dedim son haftalar oyle kanamalar pembe lekelerfalanolabiliyor her pembme leke dogum baslangıcı degil demekki dedim
nurdandada ben çok emindim nisan olduguna ama soylemedimtelas etirmiyim diyetabi
bua rada nurdanda olmustu dimi bu pembe leke olayı =;==????

allah rahatlık versin..

sanada canımm
 
kızlarr yarın sbaahda kacakkedi doguruyorr
numarası varmı evrim sende acaba ondan haber alabilcekmiyiz
malum durumu hepimizden daha riskli çokmerak ediyorum insallah alırızguzel haberini içimiz rahatlar

ikinci bebis yarın geliyorrrr resmen yaa inanılır gibi degil

simdi bizi eylul ekim anneleri okuyormudur acaa aylar evel haziran anneleri dogurmaya basladı falandiye yazıyorduk ya biz nası sırayla hepimiz birbir o asamaya geliyoruz dtimi ama
 
ay ay ayyyy simdi gordummm son kutucuga çokkk sukurrr geçmisimmmm çok guzel yaaa inanamıyorum artık resmen 9, ayın içindeyim ben yani yaaa superrrrrr
 
ay ay ayyyy simdi gordummm son kutucuga çokkk sukurrr geçmisimmmm çok guzel yaaa inanamıyorum artık resmen 9, ayın içindeyim ben yani yaaa superrrrrr

Bir sen bir de ben varız bu saatte :) Mesajını gördüm canım. Sanırım aynı anda gönderdik. Sen de benimkini aldın değil mi?

Bu arada, 9. ayınıs da hayırlı olsun efenim :)
 
Ebru, güzel yorumların için teşekkürler canım =)

Esra, ben de aynı şeyi (eylül - ekim anneleri gelip bakıyordur) diye düşünmüştüm. =))

Şu süt olayı baymaya başladı beni yaa... Her gün yarım litre ... :sinifsinif: Başlarda lıkır lıkır götürüyordum, 2 gecedir zor gidiyo :bbo: Saati de 4 yaptık gene...

Annem geldi akşam yemeğe, Sibel'in doğurduğunu anlattım. O da panik oldu, kadını haftaya çağıralım, çantanı hazırla artık, ütülerini bitir... demeye başladı =))
 
X