Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
iyi yıllar herkese
yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz :)
benim midem bulanmıyor kafaya takmaya başladım herşey normalmi acaba
sadece gögsümde ağrı var hamile gibi değilde grip gibi hissediyorum
pazartesi gelsede bebeğimin kalp atışlarını duysam rahatlicam ozman
endiselenme canım herbunye bir deil,benim kusmam kalp atısını duyamaya gidecegim gun basladı mesela. o sebepten erken de olabılır bunyene gore.
bide hamis oladan once bayıldıgım el sabunun kokusuna tahammulum yok oyle pis gelioki kokusu. kokusuz el sabunu biliomusunuz ya normal sabunda olur. hacısakirmi alsam napsam ne sampuana ne sabuna tahammulum yok. parfumden geceli 2 hafta oluyo.
benımde mıgdem bulanmıyor cok hahıf gosum agrıyor şişlik bılı yok.son adatım27sıydışu an 4 haftalik kasıklarımda cokn agrı var sankı kan gelcek gıbı wcye gıdınce bışey yok dr aradım agrı kesıcı ic gecmezse benı ara dedı ama ben icmedım gecmedıde cok tedırgınım
benımde mıgdem bulanmıyor cok hahıf gosum agrıyor şişlik bılı yok.son adatım27sıydışu an 4 haftalik kasıklarımda cokn agrı var sankı kan gelcek gıbı wcye gıdınce bışey yok dr aradım agrı kesıcı ic gecmezse benı ara dedı ama ben icmedım gecmedıde cok tedırgınım
merhaba kızlarr.... öncelikle benimde 4-5 . haftalarda sanki her an regli olacakmışım gibi ağrım vardı.hatta kasık ağrım hiç geçmiordu ama arada bir sanki regli sancısı saplanıordu.ve hemen koşup bakıodum wcde kontrol amaçlı. hemen yatıodum bacaklar havaya.o zaman ağrım azalıordu.sonra regli olmam gereken zaman geçince (olmadık die oldu galiba) ağrılarım baya azaldı.regli sancıları geçti kasık ağrıları azaldı.
benim sorum şimdi 7-8 . haftadakilere. kızlar ben korkunç şişim.karnım sanki 4 aylık hamile gibi.korkunç gaz gibi ağrılar var. yemek yiemediğim halde 2 kilo artmış kilom ve kabızlık çekiorum kaç gündür. siz neler yaptınız bu durumlarda
ben zaten çok su ien bi insanım hep.çay sevmem kola sprite türü şeyler de sevemedim.tek sıvı kaynağım su die herkesten daha çok tüketşorum.acaba sütten mi oluo bu gaz.şimdi aklıma geldi.1 lt ye yakın süt içiorum yağsız.süt gaz yapardı dimi kızlar.meyve hiç tüketmiorum artık.canım hiç mi hiç istemio.gene zorlaım kendimi.1 haftadır nefret ediorum yemekten. süt çorba yumurta yoğurt sadece. ve sütlü gıdalar da agz yapar :) yani ben şimdi ona yordum.ve daha şimdiden 2 kilo nassı şiştimmmmmmm :
aynen öle :) sabahları normalim gün ilerledikçe karnım büyüo. hehehe süte aşığım ama keser
m 2 bardağa düşüreim.normaldede içerdim zaten 30 yaşına kadar ki süt içimi çok önemli die.kadınlarda calsium stoklaması 30 a kadar yapılır bu yüzden her gün dadanırım süte.yarın doktora gideceğim. inşallah herşey düzgündür.neler görcem kızlar yarın.bebişin boyu gramı kalbini dinleyebilcek miyim. bir de bende erken döllenme oldu yani erken yumurtlama.ben regli sonrası ilişkiye girdim sonra olmadı çünkü yurtdışındaydım ve orda öğrendim zaten hamile olduğumu.yani takvim yöntemine göre korumalı günlerdeydim.bu bi deişiklik yapar mı. yumurtlama olması gereken zamandan 1 hafta önce yani gebe kaldım.
maaşallah lalece. o kadar tersiz ki anlatamam. ben de hiç su içemiyorum. sütü de sevmiyorum. meyveyle aram çok iyi. su niyetine günde 2 lt ayran içebilirim. 2 bardak su içmek bile zor geliyor. o kadar üzülüyorum ki bu duruma. herkes ne güzel lıkır lıkır içiyor. ben bir kere çölde kalmıştım 24 saat (tunusta) o zaman bile bir bardak su içmemiştim. ramazan ayında bazen bi farkediyorum ki 2 gün hiç su içmemişim. ve yine de susamıyorum. şimdi zorlana zorlana günde 1 lt içiyorum ama inanın bana nasıl oluyorsa 3 lt wc de gidiyor gün boyunca. vücudum su üretiyor olmalı. photosentez yapmak gibi bişey.