2009 Ağustos Anne Adayları Doğum Takip Çizelgesi

gizze toblo harika olmuş canım ellerine sağlık benim bebişime de erkek dedi doktor (değişmezse tabi) sat 17 ağustos muhtemel doğum tarihi 16 agustos ikili yaptırdım üçlü yaptırmayacagım kilo 74 oldum

canim beni de eklermisin listeye.muhtemel dogum tarihi 6 agustos. sata gore 30 temmuz

Ben de geldim..

Ben SAT' ını takip etmemiş, düzensiz bir anne adayıyım.. Bunun dışında..

Hamiş: NevaAnne
Muhtemel Doğum: 11 Ağustos
2' li 3' lü test yaptırmadım..
Doğum: Sezeryan
İsim: Nejat
Başlangıç kilo: 63 kg
Son kilo: 67 kg

merhabalar bende ağustos annesiyim;
sat a göre doğum 24 ağustos
cinsiyet kız
başlangıç kilo 74 şuan ki 80
eline emeğine sağlık

Slm Gizzecim,
beni de listene eklermisin reca etsem...
sat'a göre d.tarihi 08.08.2009 cinsiyet henüz belli değil kilom 57 idi şimdi 60
üçlü test yaptırdım haftaya ayrıntılı ultrason var.
ellerine sağlık çok iyi olmuş bu çizelge

selam gizzecim

beni de eklermisin
muhtemel doğum tarihi 27 ağustos
50 kg ile başladım şuan 52 kg. ikili test yaptırmadım üçlü test sonucunu pazartesi alacağım.
bütün hamişleri tebrik ederim.

Canım benimde sata göre doğum 2 eylül muhtemel doğum 25 ağustos. başlangıç kilo 61 şimdiki kilo 60

Merhabalar, tabloya benide ekler misin canım? muhtemel doğum tarihim 31 ağustos henüz cinsiyeti belli değil inşallah cumartesi belli olacak. Başlangıç kilom 59 şu an 63 kiloyum.
Şimdiden teşekkürler..

sat 18 kasım muhtemel doğum 25 ağustos doğum şekli sezeryan düşünüyorum. kilo 50den 52 ye yükseldi cinsiyeti kız

gizzecim benim oğlum olucak doğum şekli sezeryan olucak son kilo durumum da 64 oldu muhtemel doğum tarihimde 6 ağustos düzeltirsen sevinirim

slm bende 15 kasım. 21 ağustos doğum. 48 kiloyum şimdi ise 51 kıloyum.oğlum olcakmış

sat.4 kasım muhtemelen doğum tarihi 5 ağustos 53 hamile kaldım şimdi 67 kiloyum oğlum olacak doğum şekli simdilik normal

Son düzenleme:
merhaba kızlar bende 25 agustos da kısmetse dogum yapıcam.ama sezeryanla dogum yapıcagım için o tarihi bulucagını sanmıyorum.ilk bebeğimde sezeryan olmustu ve doktorum 38.haftamda almıstı ,yani buda öyle olursa ayın 10 -12 si gibi dogum gerceklersır. tabi Allah kısmet ederse :)))))

Selam bende yazayım eklersiniz
sat 17 kasım 2008
sata göre doğum 24 ağustos 2009
hamile kaldığımda 75 kiloydum
şuan 78-79:CüvCüv:

selam canım
sat 14 Kasım. Doğum tarihi 21 Ağustos ((normal olursa :))) Ve kızım olacak Allah kısmet ederse... Herkese güzel günler....

sat 31 ekim muhtemel doğum 7 ağustos kızım olacak başlangıç kilom 54 şimdi 63 kiloyum teşekkür edrim liste çok güzel

sat 25 ekim
olası doğum 1 ağustos
cinsiyet erkek
adı ege olacak inşallah
başlangıç kilom 54
şu an 33+5 ve 14 kilo aldım

beni de ekler misiniz...

satım yok adet görmeden hamiş kaldım....
olası doğum 17 ağustos
cinsiyet kız
başlangıç kilom 57
şu an 63
31+2 deyiz

merhabalar bende agustos annelerınden olacagım ınsallah :)
bilgilerimi verirsem ekleyebilirmisiniz :)
sata göre dogum-23 agustos
muhtemel dogum -23 agustos
2li test yaptırdım
3 lu test yaptırdım
tetenoz 1 ve 2 yı oldum
dogum seklı netlesmedı
cınsıyet kız

Son düzenleme:
X