Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
gizze toblo harika olmuş canım ellerine sağlık benim bebişime de erkek dedi doktor (değişmezse tabi) sat 17 ağustos muhtemel doğum tarihi 16 agustos ikili yaptırdım üçlü yaptırmayacagım kilo 74 oldum
Ben SAT' ını takip etmemiş, düzensiz bir anne adayıyım.. Bunun dışında..
Hamiş: NevaAnne Muhtemel Doğum: 11 Ağustos 2' li 3' lü test yaptırmadım.. Doğum: Sezeryan Cinsiyet: Erkek İsim: Nejat Başlangıç kilo: 63 kg Son kilo: 67 kg
Slm Gizzecim, beni de listene eklermisin reca etsem... sat'a göre d.tarihi 08.08.2009 cinsiyet henüz belli değil kilom 57 idi şimdi 60 üçlü test yaptırdım haftaya ayrıntılı ultrason var. ellerine sağlık çok iyi olmuş bu çizelge
beni de eklermisin muhtemel doğum tarihi 27 ağustos 50 kg ile başladım şuan 52 kg. ikili test yaptırmadım üçlü test sonucunu pazartesi alacağım. bütün hamişleri tebrik ederim.
Merhabalar, tabloya benide ekler misin canım? muhtemel doğum tarihim 31 ağustos henüz cinsiyeti belli değil inşallah cumartesi belli olacak. Başlangıç kilom 59 şu an 63 kiloyum. Şimdiden teşekkürler..
merhaba kızlar bende 25 agustos da kısmetse dogum yapıcam.ama sezeryanla dogum yapıcagım için o tarihi bulucagını sanmıyorum.ilk bebeğimde sezeryan olmustu ve doktorum 38.haftamda almıstı ,yani buda öyle olursa ayın 10 -12 si gibi dogum gerceklersır. tabi Allah kısmet ederse :)))))