2009 Ağustos Anne Adayları Doğum Takip Çizelgesi

Hamiş: 3Karanlik1Mucize nam-ı diğer 3K1M naniknanik
SAT'a göre doğum tarihi: 11 Ağustos
Muhtemel doğum tarihi: Doktorda böyle bir mevzu hiç geçmedi ama 1 Ağustos'dan itibaren doğum yapma ihtimalin var dedi.
Başlangıç kilosu: 74
Son kilo: 77 kafamçokkarıştı

Kızlar özür dilerim.. Bir gün giremedim çok birikmiş... Kayracım kusura bakma tekrar buyrun listemizin güncel hali...
takip.jpg

Umarım bir hata yapmamışımdır. Yapmış isem söyleyin hemen düzelteyim canlarım...Yeni arkadaşları da fırsat buldukça ekliyeceğim .. Şimdi çıkmak zorundayım..
Öpüldünüz..

gizze hani ben hani ben ben unutulucak kadınmıyım yahu pek ufak tefekde degilimki gözden kaçırdın diyeyim

gizze canım dogum şeklimizide eklesen olurmu acaba mesela normal veya sezeryan gibi sadece bir öneri benimki

Canım o sütunu da ekledim.. Yeni şekline bakın bakalım... Ben acaba takip çizelgesini eklesem mi acaba diyorum... 11-14. hafta 2li test, 16-18. hafta 3lü test, 20-22 hafta tetanoz aşısı falan yapıldı mı bunları da eklesem mi acaba? ne dersiniz??

ellerine sağlık bitanem...

Sağol canım benim... Katılan herkese de ben teşekkür ederim... Nedendir bilmiyorum kendimi evsahibi gibi hissediyorummmsırnaşık şeysırnaşık şey

gizze hani ben hani ben ben unutulucak kadınmıyım yahu pek ufak tefekde degilimki gözden kaçırdın diyeyim

Başağım seni ben unuturmuyum hiç? Bu kadar güssel bir kadını unutulur mu ? Hem yakışır mı bana? Ama ben post ettikten sonra gördüm yazını ve işim olduğu için hemen çıkmam gerekiyordu canım kusura bakma affet benia.s.

Bak hemen ekledim seni ve 3K1M'yi:

takip.jpg

Kız anneleri nerdesinizzzz? Ben tek başıma temsil ediyorum sizi burada ama o kadar çok erkek annesi oldu kiiiii artık dayanamıyacağım... hadi gelin siz kaydirigubbakcemile5

canım benim yazık sana.bu arada allahım o günleri nasip ederse normal doğum yapacağım inşallah...

ellerıne saglık gizzecim.. emek isteyen ama harıka bır fıkır..bu arada ben 13 numara çedene.. ilk dogumum sezeryan oldugu için buda sezeryan olacak kanımca..kolay gelsin..

listemiz çok güzel ellerine sağlık ev sahibi .doğum şekli sezeryan canım .

ellerıne saglık gizzecim.. emek isteyen ama harıka bır fıkır..bu arada ben 13 numara çedene.. ilk dogumum sezeryan oldugu için buda sezeryan olacak kanımca..kolay gelsin..

Saol çedenecim.. Bu arada oğluşunun resmini gördüm maaşallah Allah nazarlardan saklasın çok tatlı...:nazar::nazar: Kaç aylık oldu?

Bu arada 2009 Ağustos anneleri topiğine yazıyor musun? Orada göremedim seni?

Bu arada çizelgeyi de yeniledim.. Nasıl buldunuz?

takipk.jpg

Son düzenleme:
Ne kadar çok bu arada demişim :roflol: Neyse çizelgeyi yeniledim ama bu sefer küçüldü..fisfisfisfisfisfis

Bu haliyle mi kalsın yokda eski haliyle mi kısslar? Ne dersiniz?şutarafagittişutarafagitti

kızlar listemiz bayağı gelişmiş bebişimin cinsiyetine başka bir doktor baktı dün büyük ihtimal erkek dedi iki hafta sonra kendi doktor randevum yani bebeğim büyük ihtimal erkek hep erkek hissttim zaten Allahım sağlıkla hayırla kavuştursun hepimizi inşallah...amin ... ismi alp dora hamile kalmadan belliydi zaten tabiii büyüklerin haberi yok son anda bir muhalefet olup fikir değiştimezsek ikili testimi yaptırdım sonuçları iyi çıkınca beim doktorum üçlüyü yapmadı yaşında iyi dedi bende dinledim hayırlısı sağlık ocağına başvurmadım ne zaman bu aşılar..bide ogtt nedir onu bilemedim cahilliğime verin doğum konusunda kendimi bildim bileli kısmetse normal derdim ama hamile kalınca atmak o kadar kolar değil bakalım yinede aksi giden bir şey yoksa normalden yanayım

hayırlı olsun entelliye bir sparta annesi daha ve prens daha .
gizze öbürü daha iyiydi.büyüt bence canım ya

QUOTE=GiZZe;5421575]Saol çedenecim.. Bu arada oğluşunun resmini gördüm maaşallah Allah nazarlardan saklasın çok tatlı...:nazar::nazar: Kaç aylık oldu?

Bu arada 2009 Ağustos anneleri topiğine yazıyor musun? Orada göremedim seni?

Bu arada çizelgeyi de yeniledim.. Nasıl buldunuz?

][/QUOTE]

tskkur ederım teyzesı.. oğlum 16 aylık oldu artık abi olyerimsenibencak allah kısmet ederse..

topıge bı ıkı yazdım ama duzenlı takıp edemedım..

yenısı cok kuculmus hem senı zorlar hemde takıp etmek zorlasır gıbı. bu arada ben 2lı ve 3lu testlrı yaptırmadım...yaptırmayıda dusunmuyorum.. hayırlısı olur ınsallah.. tekrar kolay gelsin..

Son düzenleme:
kızlar listemiz bayağı gelişmiş bebişimin cinsiyetine başka bir doktor baktı dün büyük ihtimal erkek dedi iki hafta sonra kendi doktor randevum yani bebeğim büyük ihtimal erkek hep erkek hissttim zaten Allahım sağlıkla hayırla kavuştursun hepimizi inşallah...amin ... ismi alp dora hamile kalmadan belliydi zaten tabiii büyüklerin haberi yok son anda bir muhalefet olup fikir değiştimezsek ikili testimi yaptırdım sonuçları iyi çıkınca beim doktorum üçlüyü yapmadı yaşında iyi dedi bende dinledim hayırlısı sağlık ocağına başvurmadım ne zaman bu aşılar..bide ogtt nedir onu bilemedim cahilliğime verin doğum konusunda kendimi bildim bileli kısmetse normal derdim ama hamile kalınca atmak o kadar kolar değil bakalım yinede aksi giden bir şey yoksa normalden yanayım

Entelliye, ogtt --> oral glukoz tolerans testiymiş canım ben de bugün öğrendim. Vücuda şeker yüklemesi yaparak vücudun şekeri tolere edip edemediğine bakılıyor canım.. Hamilelikte tansiyon ve şeker problemleri olabiliyor ya onun kontrolleri.

Listeyi büyütmeye çalıştım ama bu kadar oluyor.. Yeni eklediğim sütunlar çıkartayımmı ne dersiniz?

takip.jpg

çok güzel olmuş bitanem.zor olmazsa senin için harika.ikilide üçlüde yaptırdım ben...

X