Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
canlarım ne güzel olmuş bu liste sakıncası yoksa bende olmak isterim sata göre doğum 2 ağustos cinsiyetimiz maalesef hehüz belli değil kilom en kötü konu 72 idim şuanda 75 (( zayıflayıp hamiş kalmaya çalıştım ama tutturamadım
gizze celine sağlık çok güzel olmuşşimdi gördüm. sata göre 4 ağustos muhtemel doğum tarihim şimdilik (her gittiğimde değişiyor) 30 temmuz cinsiyeti erkek başlangıç kilom 58 şimdiki kilom 61
sata göre doğum tarihim 11 Ağustos Muhtemel doğum tarihini bilmiyorum.... belki ileriki günlerde:))) cinsiyet belli değil ama yarın dr.a gidiyorum inşallah yarın söyleyebilirim:)))) başlangıç kilom 65 ve hala 65 kiloyum birkaç gündür tartınmıyorum belki 1 almış olabilirim....
Gizze eline sağlık benide ekler misin. Benimde sata göre 8 ağustos 61 kiloydum 64 olmama 10 gr kaldı :) Cinsiyeti pipi gördü gibi dr amcası ama 4 marta kesinleşicek gibi şlimdilik boş bırakalım istersen. Şimdiden teşekkürler.
gizze benide eklermisin benim sat göre 18 ağustos muhtemel doğum 24 ağustos cinsiyet belli değil 58 kiloydum en son 57 çıktım (2 haftadır tartınmadım sonra tekrar söylerim)
hımmm çok güzelde anacım en kilolunuz benim kilomu yazarım ama yuh yani demeyin ha ona göre aman ne yapalım benimde başıma gelmeyen kalmadı zaten bebegim olacak diye 2 senedir hormon tedavisi gördüm şiştim resmen ama herşeye deger annelik dogumdan sonra koşu bandım var evde hergün yürüyüşle atarım onların hepsini yeterki bebegim saglıkla dogsun ayyy çenemmi açıldı ne sat göre 14 agustos muhtemel dogum tarihim 95 kiloyla hamile kaldım 5 kilo verdim şimdi 93 oldum benide eklersen sevinirim canım