- 22 Temmuz 2008
- 6.258
- 171
Ne kadar çok bu arada demişim :roflol: Neyse çizelgeyi yeniledim ama bu sefer küçüldü..fisfisfisfisfisfis
Bu haliyle mi kalsın yokda eski haliyle mi kısslar? Ne dersiniz?şutarafagittişutarafagitti
canım saol güzel bilgilerin için lisste süper arkadaşların dediği gibi ayrıntılar seni yormazsa bence sat a göre ile muhtemel doğumu birleştirebilirsin ikiside kesin değil zaten muhtemel doğum die tek sütun olabilir bir nebze küçlür liste tabii seni zorlamazsa bu halide çok güzel saolEntelliye, ogtt --> oral glukoz tolerans testiymiş canım ben de bugün öğrendim. Vücuda şeker yüklemesi yaparak vücudun şekeri tolere edip edemediğine bakılıyor canım.. Hamilelikte tansiyon ve şeker problemleri olabiliyor ya onun kontrolleri.
Listeyi büyütmeye çalıştım ama bu kadar oluyor.. Yeni eklediğim sütunlar çıkartayımmı ne dersiniz?
Tamam canım ekliyorum hemen.. Bir de şu 2li 3lü takipleri de ekleyelim mi ne dersin? Senin de fikrini almak istedim...
Saol çedenecim.. Bu arada oğluşunun resmini gördüm maaşallah Allah nazarlardan saklasın çok tatlı...Kaç aylık oldu?
Bu arada 2009 Ağustos anneleri topiğine yazıyor musun? Orada göremedim seni?
Bu arada çizelgeyi de yeniledim.. Nasıl buldunuz?
Yeni Hali..