2009 Ağustos Anne Adayları Doğum Takip Çizelgesi

ayy canım sen bu başlıgı nezaman actın kuzuuuuu,benıde ekle benıdeeeeve buarada elerine kolllarına saglık canım liste süper olmus.artık doguma kadar kolay gelsin sana :)))
sata göre 8 agustos
başlangıc kilom 75
suan 76.5 :)) sen 77 yaz barı
cisiyetimizz kızzzzzzz(ama sadece doktor teyzemızın tahmını)
olursa normal istiyorum ama tabı zaman ne gösterır bılemem :sm_confused:ve 2liyi yaptırdım

Son düzenleme:
gizze liste çok güzel olmuş teşekkürler eklediğin için ama baya zor gözüküyo kolay sgelsin sana

Ne kadar çok bu arada demişim :roflol: Neyse çizelgeyi yeniledim ama bu sefer küçüldü..fisfisfisfisfisfis

Bu haliyle mi kalsın yokda eski haliyle mi kısslar? Ne dersiniz?şutarafagittişutarafagitti

canımcım bence aradan bıtek sata göreyı kaldır doktorun tamını olanlar onu sölesin bılmeyenler satı sölesin.enazından bıraz küçülür sayfada zorlamaz senı hem.yınede sen bılırsın tabı şeker yerimseniben

Tatlım bence gayet güzel olmuş böyle liste, eline sağlık. Ben ikili yaptırdım. Büyük ihtimal direkt dörtlü test yaptıracağım, doktorumuz onu tavsiye ediyor. Doğumu da kısmet olur da o günleri sağ salim görürsek normal istiyorum, epiduralli

ikili ve üçlümü yaptırıdım canım bu kadar ayrıntı seni yormasın.kolay gelsin

gizzeciğim çok güzel olmuş eline sağlık..son eklediğin sütunarı çıkar bence..zor olur sana..ilk hali yeterli bana göre..çok zorlarsa bu iş seni bırak canım..yazık sana

canım saol güzel bilgilerin için lisste süper arkadaşların dediği gibi ayrıntılar seni yormazsa bence sat a göre ile muhtemel doğumu birleştirebilirsin ikiside kesin değil zaten muhtemel doğum die tek sütun olabilir bir nebze küçlür liste tabii seni zorlamazsa bu halide çok güzel saol

mrb gizze harika bi çizelge bu emeğine sağlık benimde sata göre 1 ağustos muhtemel doğum temmuz son hafta dedi doktorum.oğluşum olucak benimde tabii değişmezse :) genelde değişiyormuş. ikili testimi yaptırdım salı günüde 3 lü teste gidicem 72 kilo ile hamile kaldım 76 kilo oldum cokacimcoook bu kadar sürede 4 kilo doğuma kadar ne olucam kimbilir senağlama doğumuda bir aksilik olmazsa normal yapmak istiyorum umarım hepimizin gönlüne göre olur..

Tamam canım ekliyorum hemen.. Bir de şu 2li 3lü takipleri de ekleyelim mi ne dersin? Senin de fikrini almak istedim...

ekledigin için sagol güzelim liste bu haliyle bence süper bu şekliyle beni normal dogum olarak yazarsan sevinirim ama daha gelişmiş listene devam edersen 2 lim yapıldı tüm aşılarımda 5 yıl üst üste yapıldıgı için bagışıklık kazandım yaptırmayagım ellerine meegine saglık a.s.

Gizze Emeğine sağlık güzel bir çizelge olmuş
Benim doğum tarihim SAT'a göre 8 ağustos muhtemel doğum tarihini hiç konuşmadık doktorumuzla zaten hala bir doktor beğenip karar vermiş değiliz.
Cinsiyetimizde belli değil ve ilki sezaryan olduğundan sanırım buda sezaryan olucak. Kilomuda ne sen sor ne ben söyliyeyim.
Yazarken farkettim ne kadar olumsuzşey var offfffff.

Gizze elin sağlık çok güzel olmuş, 2'li yaptırdım
kolay gelsin sana yerimseniben

20 Kasım sat 27 Ağustos gözüküyor 2'li testimi yaptırdım 62,5 şuan 65 cinsiyeti bu hafta belli olucak

gizzecim kolay gelsin valla ellerine sağlık
benimde 5 Ağustos-10 Ağustos- ikili test-normal-erkek-deniz-67-68

gizze liste super olmus, ellrine, emegine saglik...
ben 2li yaptirdim, burda tetanoz yapilmiyor, NORMAL dogum olucak epiduralle, ismimiz TEOMAN ama yanina 2.yi dusnuyoruz, onu sonra karar verince soylerim..

Gizze senden bi ses yok iki gündür çok mu yorduk seni , umarım herşey yolundadır.

Gizzecigim burda ikili yada üclü test yok..ayrica doktor tetanoz asisinada gerek yok dedi..ilkindede yaptirmamistim...yalniz cinsiyetini eklersen sevinirim...prensesimi kizimida yaz lütfen...

ya lütfen benide ekleyin ben yapamadım 16hafta 5günlüğüz sat 1kasım muhtemel doğum tarihi 8ağustos cinsiyeti kız 2li yapmadı 3lüyü 5martta alıcam sonucunu kilo 60-64 isim henüz yok

arkadaslar hepinize hayırlı olsun ya bu cınsiyetler tahmın değil dimi kesin olanlar
maşallah erkek bebişlere bakbende eylül annesiyim bu cinsiyet konusunda çok merak ediyorum :1rolleyes:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…