• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 / 2010 da görücüye cikacak olan hanimlar buyrun

hacerim o neydi öyle resimler harikasınız valla
cok güzeldiii enişte bey bayagı bir romantikmiş hani
ALLAH ayırmasın cnm sizi mutlu olun hepp inş

tamam kizlar koyarim resimleri merak etmeyin hihoyyyt
hacercim muhtesem olmus, en güzel dogum gününü gecirmissindir, ayrica dogum günün kutlu olsun hayatim. allah ayirmasin sizi, cok tatlisiniz Şeniz

vala yagmur yagıyor :S ne güzel sevgilimle buluscaktım ama evde tıkınıp kaldım

biz sadece hafta sonları bulusabiliyoz o calısıyo ben calsııyom seni cok ii anlıyorum bende gecen sene buzmanlarda onun yolunu bekliyordum ALLAH tez zmanda kavustrsun canm ya nerde yapıyo askerliğini kısa dönemmi uzun dönemmi

Amin cnm saolasın. Kısa dönem yapıor neyseki ama bitlis tatvan da yaa çok uzak. Yemin törenine bile gidemedik. Sanki hiç bitirip gelmicekmiş gibi gelior insana ama :(

hiç tatlı canını sıkma sen tahminimce mayıs gibi gelir eger suan askerse emin ol cok cabuk geçiyo benm sevgilimde kısa dönemdi...ve ölede düşünme onun için bol bol dua et bende gidemedim ama benm ailem izin vermezdi bilmiyolar cunku onu hayırlısı herseyin üzme tatlı canını sen

Evet mayısın 17si gibi burada inşallah. Benimde babam bilmiyor tabi ama bi yolunu bulup gitmeyi koymuştum kafama ama kısmet değilmiş demekki. Şimdi haftasonu olsun da çarşıya çıkabilsin diye dua ediyorum :) Gülpembecim peki döndüğünde değişmişmiydi sana karşı tavırları ya da askerdeyken?

babalar bilmiyince cok zor oluyo :D benmki mayıs 15de gelmişti oda öle gelebilir yol durumları falan varya ama merak etme 19una kadar geliyorlar askerdeyken iidi mektuplar telde görüşmeler günde 1 defa görüşüyorduk telide yoktu bide o kıbrısda yaptı birazcuıkın tuzluydu bizim için geldiği gün biraz sudan cıkmıs balıga dönmüştü biraz sabırla bekledim tabi cunku 5 ay boyunca ayrısın ama sonradan düzeliyo bi 15 gün falan gerekiyo askerdeyken fazla üstüne gitme geldiğindede gitme bazıları bana değişebilir dedi herkes kendi ilişkilerini öne sürerek ama benm sevgilim cok şükür değişmedi :nazar: heralde yasının verdiği olgunluk diyelim 81li kendisi herseyin hayırlısı canım

Bizimkinin de telefonu yok ankesörlüden fln idare ediyoruz. Sizinki yurtdışı gibi olmuş, tuzludur tabi :) bakalım çok deiştim fln dior iyi anlamda ama bilemiyorum yani gerçi askerlik psikolojisi ama çok kıskanç olmaya başladı. Normalde de öyleydi ama şimdi saçma sapan şeyleri kafasına kurup benim söylemek istediimden bambaşka manalar çıkarmaya başladı. Bende napim sıkıorum dişimi, 3 ay sora gelince göstercem ben ona ehuehe

onun sartları daha zordur malum dogu ama diyolarki orası daha basit orda fazla askerleri sıkmıyorlar sen ona he he de geç kenara onada hak vermek gerek orda senden uzak hiç bişey yapamıyo sen engüzeli üstüne gitme değiştim demesi belki kilo almıstır yada zayıflamıstır gelince acısını cıkartırsın mektup varmı bilmiyorum ama yoksa gndermeni tavisye ederim

kilo verdim dior ama aynı dediğin gibi yapıorum cnm herşeye he he diorum, walla kendimden beklenmedik olgunluk gösteriorum kavga çıkartmamak için :) mektup gönderdim 2 kere çok mutlu oldu o da gönderdi bi kere, bakalım işte geçcek böle günler. o hazır yokken ben de kendimi yeniliyorum, resmen. rejime girdim, spor yapıorum, epilasyona başladım işte geldiin de büyük süprisz onu bekliyor. hihoyyyt

bambamgamgam canim insallah cabu gecer zaman sevdigine kavusursun.. benim de bir arkadasim bitliste.. o da istanbuldan.. acemi birligini nerde yapti senin sevgilin?

kilo verdim dior ama aynı dediğin gibi yapıorum cnm herşeye he he diorum, walla kendimden beklenmedik olgunluk gösteriorum kavga çıkartmamak için :) mektup gönderdim 2 kere çok mutlu oldu o da gönderdi bi kere, bakalım işte geçcek böle günler. o hazır yokken ben de kendimi yeniliyorum, resmen. rejime girdim, spor yapıorum, epilasyona başladım işte geldiin de büyük süprisz onu bekliyor. hihoyyyt

süper hayatım hersey onlar için şakkıdı canım ben bi yarım saatliğine pcden kalkıyorum gelince umarım görüşürüz şimcilik kendine cok iii bak öpüldünnnn

Back
X