• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 / 2010 da görücüye cikacak olan hanimlar buyrun

anam bende hep netteyim bigün beni azarlıcaklar ama bakalım nezman bagımlı oldum ya hele ceyiz bölümüne -tatlicadiarzu-

ben de yaza tanışıcam ailesiyle en geçte 2010 da istemeye gelcekler nasipse:) deli gibi zayıflamam lazım yoksa yandık.herkese şimdiden mutluluklar...

dılencı h geldın cnm neden kac kılosunkı
benımde cok yoğun gunume geldın gulpembe yoksa bende cok cene var

aksam oldu bugunde yhu ne cabuk oluyo yaşlandım haa:delphin:
yarın yarım gun calıscam sonra ınş param yatmıstr b.köye gıtcem ceyıs alcam arcelık beyaz esya takıstımı yatrcam 220tl sonra haftaya maç var bılet ayırlıycam pankart var off off amanen haftaya aynı gun dayımın oğluda evlnıyo ama ben tabıkı maça gtcem

bugunde aksam oldu ama yine parasız bi haftayı bitirdik üüüüüüüüüüüüüü sana bol alısverişler canım

saol cnm ayy yarın yarım gun ya hıc gelesım yok keske ogun tatıl olsa bol bol gezsem
sen nerde oturuyon bacım

Kizlaaaaaaar ben geldim nabersiniz kaydirigubbakcemile4
özledinizmi beni delikafadulden
yav kac gündür bizim hastalarla ilgileniom, acayip stresli gecti isyeri,
bizim orda kendini kesen kesene, kollarini boynunu hep kesiyolar jiletle falan yaaa. onlarla ugrastik kac gün kafamçokkarıştı

bide hasta oldum üstüne üstelik, fenayim baya,
allahtan haftasonu calismiom ohh evdeyim, dinlencem cok gec uyancam öglen yada aksama dogru uyancam insallah :roflol::roflol: insallah diyom cünkü artik uyuyamiyom öglene kadar off offf :çok üzgünüm:

kiz böcük param yok diye sayikliyon ama hala ceyiz düsünüyon, senide birgün anlarsam arap olacagim kesin -tatlicadiarzu-

velved gülpembe çok teşekkür ederim. canım kilomu boşver şimdi sen baya çok ama:utangac: unuttukça hatırlatın kaynanamın beni beğenmiyceğini de rejimi aksatmıyımnaniknanik

velved gülpembe çok teşekkür ederim. canım kilomu boşver şimdi sen baya çok ama:utangac: unuttukça hatırlatın kaynanamın beni beğenmiyceğini de rejimi aksatmıyımnaniknanik

o sorun bendede var yaw vermeye calısıyom valla:dance: :teytey:

Son düzenleme:

cokacimcoook yemicez anacım napıcaz yoksam şööle bi süzüp snr mırmır etçek kaynanalar:dilcikar: bide bnmki zayıf ay iycee uyumsuz oluyoz:asigim:

aaaayyyyyy kaynana milleti değil mi, zayıf olsan da amma sıskaymış güçsüzmüş derler :dilcikar:

aaaayyyyyy kaynana milleti değil mi, zayıf olsan da amma sıskaymış güçsüzmüş derler :dilcikar:

gelinler içinde aynısı geçerli bebişim:delphin:
hatta bi özlü söz geldi aklıma paylışiyim.
kaynana pamuk olmuş raftan düşmüş gelinin kafası yarılmış o derece yaneeedelikafadulden

ayy yeni kaynanaları bilemem amadelikafadulden annemiki yani babanem annemi ilk gördüğünde (48 kilo boy 1.56) "oğlumm alma bunu bu çocuk doğuramazzz" demiş-tatlicadiarzu- 3 çocuğu camiden topladı anacımsırnaşık şey

Back
X