• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 / 2010 da görücüye cikacak olan hanimlar buyrun

gunaydn mirmirmirmir kızlar
dılencı h geldın tekrar cnm fazla kıloları baa verın 5 kg ver yağsız tarafındancokacimcoook bende 47 kıloyum 152 boy kısayım yane ama sağlıklı ve mutluyum

kahve sendende böle bı söz beklerdım tam senden bahsetcektım haa ne demısler ..an çomağı hazrla ama ben senın ıcın ıyı ınsan lafının ustune gelır dıyorumkaydirigubbakcemile3

sultan bende kendımı anlamıyom delı mıyım neyım sende bıgun uykyudan vazgec bende ceyısden vazgeçcem bılesın
beyazgul nerdesın sen nan ceyıs deme bak derken bıle tuhaf oluyorum:bbo:
kaynana lafıda pek gözelmış
benım bı kaynanam bılem yok siz düşünun

Günaydın kıslar.........
Hepinize mutlu ve güzel bir hafta sonu diliyorum Şeniz
ben biraz hastayım bogazım agrıyomirmirmirmir

cokacimcoook yemicez anacım napıcaz yoksam şööle bi süzüp snr mırmır etçek kaynanalar:dilcikar: bide bnmki zayıf ay iycee uyumsuz oluyoz:asigim:
yemiyorum zaten kıss sporda yapıyom :dilcikar:
egzersizler ki nasıl görsen :1closedeyes:

aaaayyyyyy kaynana milleti değil mi, zayıf olsan da amma sıskaymış güçsüzmüş derler :dilcikar:

dogru diyon valla kahvem zayıf olsan suc kilolu olsan suc şutarafagitti
bizde anlamadık ne olcaz:sm_confused:

hoşbuldk uğur böcüğü ne güzel işte minyonsun:nazar:

velved neler yapıyon egzersiz olarak ya bana da yaptrkaydirigubbakcemile

herkese güzel bi gün olsuna.s.

hoşbuldk uğur böcüğü ne güzel işte minyonsun:nazar:

velved neler yapıyon egzersiz olarak ya bana da yaptrkaydirigubbakcemile

herkese güzel bi gün olsuna.s.

dur link verem cnm sende çalış cok faydalı bunlarr :1closedeyes:
valla heryanım sızlıyo kaydirigubbakcemile3
benim kilo daha cok kalca ve basende oldugu için oraya yönelik calısıyom:1rolleyes:

http://www.kadinlarkulubu.com/egzersizler/6202-kalca-egzersizleri.html#post35254

http://www.kadinlarkulubu.com/egzersizler/6202-kalca-egzersizleri-2.html#post2548754

işte bunları yapıyom ekstrada yaptıgım bişilerde var cnm bunlardan basla sen a.s.
sona bana dön artıralım a.s
kolay gelsin........ Şeniz

resımde cok normal gorunuyon laa söle şu kılonu yahu cok merak ettım haa

ı tatıller kızlar ptsı görusuruz ben cıkcam bırazdan kaydirigubbakcemile4

sağlıklı beslen cnm normale donceksın allah yardımcın olsun kılo bıcok hastalğın habercısı ınş sağlıklı zayflarsın bu arada kılonu demek zorunda deılsın cnm şaka yaptım

ayy resme bakınca aklıma teyzem geldi benziyon be sen :1hug:
inan andırdın resimden sositososito

ay teyzende güzel demmekkikaydirigubbakcemile4 sırnaşık şey
dur link verem cnm sende çalış cok faydalı bunlarr :1closedeyes:
valla heryanım sızlıyo kaydirigubbakcemile3
benim kilo daha cok kalca ve basende oldugu için oraya yönelik calısıyom:1rolleyes:

http://www.kadinlarkulubu.com/egzersizler/6202-kalca-egzersizleri.html#post35254

http://www.kadinlarkulubu.com/egzersizler/6202-kalca-egzersizleri-2.html#post2548754

işte bunları yapıyom ekstrada yaptıgım bişilerde var cnm bunlardan basla sen a.s.
sona bana dön artıralım a.s
kolay gelsin........ Şeniz

sağolasın canım ilgin için hemen inceliycema.s.
resımde cok normal gorunuyon laa söle şu kılonu yahu cok merak ettım haa

ı tatıller kızlar ptsı görusuruz ben cıkcam bırazdan kaydirigubbakcemile4

sağlıklı beslen cnm normale donceksın allah yardımcın olsun kılo bıcok hastalğın habercısı ınş sağlıklı zayflarsın bu arada kılonu demek zorunda deılsın cnm şaka yaptım

yaa boyum 170 ondan şişmandan çok iriyarı duruyorum.birde yüzüm ufak durur görünüşe aldanma-tatlicadiarzu- az daha zayıflıyımde o zaman söliyim yaaa:utangac:
inşallah bakalım haziranda tanışçaz o zaman kadar biraz versem süper olacak cnm:Saruboceq:
görüşürüz pazartesiyerimseniben

ay teyzende güzel demmekkikaydirigubbakcemile4 sırnaşık şey
sağolasın canım ilgin için hemen inceliycema.s.
yaa boyum 170 ondan şişmandan çok iriyarı duruyorum.birde yüzüm ufak durur görünüşe aldanma-tatlicadiarzu- az daha zayıflıyımde o zaman söliyim yaaa:utangac:
inşallah bakalım haziranda tanışçaz o zaman kadar biraz versem süper olacak cnm:Saruboceq:
görüşürüz pazartesiyerimseniben

evet cnm teyzemde senin gibi cok güzellllllŞeniz
rica ederim ne demek hiç önemli degil sen basla calısmayasositososito
böcügüm grsrz cnm kib balım :1hug:

selam kizlar naberrrrrrrrrrrr kaydirigubbakcemile4
bugun ailecek, bide kizkardesimin sözlüsünün ailesiyle, yüzük bakmaya gittik, nisan yüzügü
ve aldikkkkkk
cok süperler, icine isimler falan daha yazdirilcak, ve kardesiminki tüm sari altin olucak filan diye ancak haftaya cuma alabilcez:1rolleyes:, sonra resimlerini koyarim buraya :jeyyar: delikafadulden
pahaliydi ama yinede degerŞeniz

selam kizlar naberrrrrrrrrrrr kaydirigubbakcemile4
bugun ailecek, bide kizkardesimin sözlüsünün ailesiyle, yüzük bakmaya gittik, nisan yüzügü
ve aldikkkkkk
cok süperler, icine isimler falan daha yazdirilcak, ve kardesiminki tüm sari altin olucak filan diye ancak haftaya cuma alabilcez:1rolleyes:, sonra resimlerini koyarim buraya :jeyyar: delikafadulden
pahaliydi ama yinede degerŞeniz

Hayırlı olsun canım. Merak ettim şimcik eklemeyi unutma emi yüzüklerin resimlerini..

ne resmı hcr nan ne ettın:jeyyar:

sultan resım beklıyomm cabuh koy gelınce yuzukler

eylul h geldın cnm ben hıc yapmam temızlık ohh

Back
X