• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 / 2010 da görücüye cikacak olan hanimlar buyrun

İnşallahhh canım belki bu topik uğurlu gelir seninde nişanlarız yakın zamanda yerimseniben

bu topıc uğurlu gelseydı bana gelırdı :dilcikar: bunca zmn herkesın ceysını düğn resımlerını gordum artık sıra bana gelcek ıns :utangac:

İnşallahhh canım belki bu topik uğurlu gelir seninde nişanlarız yakın zamanda yerimseniben

ayy canım ama bu topic 2010 da kapatılır gibime geliyo senağlama
belki konu sorumlularından baslıgı değiştiririz direk görücüye cıkacakların paylaşım alanı falan olur..
bunca emek boşa gitmesin bunca güzel paylaşımlar..Çok üzgünüm çoook
inşallahhh canım inşallahhh ama pek yakın zaman olamaz ben öss hazırlanıyorum kendiside üniv şuan Marmara üniiv 4 yıllık elektonik bölümü bende bilgisayar bölümüyüm..
ondan sonra düşünüyoruz bakalım hayırlısı ozamana kadar sağ kalalımda başka bişey istemiyorum..:Saruboceq::Saruboceq:

günaydıınnnnnnnnnn......

günaydın canımm nasılsın sendemi görücüye cıkıcaksınn :1shok:
bu topıc uğurlu gelseydı bana gelırdı :dilcikar: bunca zmn herkesın ceysını düğn resımlerını gordum artık sıra bana gelcek ıns :utangac:

gelir gelir sıkma canını böcükcüm inşallah hayırlısıyla hepiniz mutlu mesut yuvalarınızı kurarsınız..E tabi bende:1rolleyes:
Çeyizinden çok begendigim bişe olursa bende isterimm ona göre...:dilcikar:

cıkcam inş bende kaydirigubbakcemile5
tşkler cnm sen nasılsın?

hadi bakalım senin içinde hayırlısı ozaman..
iyiyim tatlm bende Allah'a şükür dersler iyi moral iyi süper yanii..
Şimdi sizlerde varsınız şükretmemek nankörlük olur..:Saruboceq:

İnşallah kapanmazda o zaman düğün fotolarımı da size gösteririm :Saruboceq:
En güzelini yapıyosunuz okumaktan fayda var yaşında küçük galiba daha :uhm:

inşallah nasip olur bakalım..konu kapanırsa ..kötükedihüso
19 yasıyorum şuan ben size göre küçüğüm ama dün mutlulukreçetemle kahvekolikcime baktımda maşallah 18liklere taş cıkartırlar sizlerde öylesinizdir eminim tanışınca anlicam bakalım :dance::dance:

günaydın canımm nasılsın sendemi görücüye cıkıcaksınn :1shok:

gelir gelir sıkma canını böcükcüm inşallah hayırlısıyla hepiniz mutlu mesut yuvalarınızı kurarsınız..E tabi bende:1rolleyes:
Çeyizinden çok begendigim bişe olursa bende isterimm ona göre...:dilcikar:

aboww ıyıkı son ekledıklerımı gormedın beğenmeyen olmadı ama nere koydumu demem ıstersın falanda mazallahh :roflol: alamam eko krısdeyım bende :1closedeyes:

velved h geldın nan nbr benı ozledın bılıym

Doğru diyon kız valla içimden kuduruyom zaten :roflol: ama mantıklı düşününce böylesi daha iyi yerimseniben bizimkiler beni gözden çıkaramıyo babam nişana bile surat astı ne aceliniz var diye :roflol:

bak gör sen aradan bı 5 6 ay gecsın ozmn dermışın mantık dıe koca koca dersın :jeyyar: ben buna ınanır bunu derım
ı tmm önce senı evercem apla :kızgın: ama kısmet bakan ben yaza evlenırım kudrdum mu ne :roflol:

Sağol canım kahvekoliğe nerden baktın ya resim varmıydı onda :uhm:

resimide aştık dün biz canım puhaaa:roflol:
ayrıca konuşmaları ikisininde hiç bişey kaybetmedikleini gösteriyo hayattan ellerini eteklerini cekmemişler yani cekmeyede hiç niyetleri yok..:roflol:

aboww ıyıkı son ekledıklerımı gormedın beğenmeyen olmadı ama nere koydumu demem ıstersın falanda mazallahh :roflol: alamam eko krısdeyım bende :1closedeyes:

hahakaydirigubbakcemile3 isterim canım begenirsem :kahve:
hem parasını gönderirim merak etme hıhh:dilcikar:

resimide aştık dün biz canım puhaaa:roflol:
ayrıca konuşmaları ikisininde hiç bişey kaybetmedikleini gösteriyo hayattan ellerini eteklerini cekmemişler yani cekmeyede hiç niyetleri yok..:roflol:

hahakaydirigubbakcemile3 isterim canım begenirsem :kahve:
hem parasını gönderirim merak etme hıhh:dilcikar:

ha ı ozmn sen parayı cok gonderde bende kendıme alam baska seyler kaydirigubbakcemile5

Back
X