- 5 Ocak 2008
- 68.593
- 17
- 308
İnşallahhh canım belki bu topik uğurlu gelir seninde nişanlarız yakın zamanda yerimseniben
bu topıc uğurlu gelseydı bana gelırdı :dilcikar: bunca zmn herkesın ceysını düğn resımlerını gordum artık sıra bana gelcek ıns

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallahhh canım belki bu topik uğurlu gelir seninde nişanlarız yakın zamanda yerimseniben
günaydıınnnnnnnnnn......
bu topıc uğurlu gelseydı bana gelırdı :dilcikar: bunca zmn herkesın ceysını düğn resımlerını gordum artık sıra bana gelcek ıns![]()
günaydın canımm nasılsın sendemi görücüye cıkıcaksınn :1shok:
cıkcam inş bende kaydirigubbakcemile5
tşkler cnm sen nasılsın?
cıkcam inş bende kaydirigubbakcemile5
tşkler cnm sen nasılsın?
İnşallah kapanmazda o zaman düğün fotolarımı da size gösteririm :Saruboceq:
En güzelini yapıyosunuz okumaktan fayda var yaşında küçük galiba daha :uhm:
günaydın canımm nasılsın sendemi görücüye cıkıcaksınn :1shok:
gelir gelir sıkma canını böcükcüm inşallah hayırlısıyla hepiniz mutlu mesut yuvalarınızı kurarsınız..E tabi bende:1rolleyes:
Çeyizinden çok begendigim bişe olursa bende isterimm ona göre...:dilcikar:
Doğru diyon kız valla içimden kuduruyom zaten :roflol: ama mantıklı düşününce böylesi daha iyi yerimseniben bizimkiler beni gözden çıkaramıyo babam nişana bile surat astı ne aceliniz var diye :roflol:
bak gör sen aradan bı 5 6 ay gecsın ozmn dermışın mantık dıe koca koca dersın :jeyyar: ben buna ınanır bunu derım
ı tmm önce senı evercem aplaama kısmet bakan ben yaza evlenırım kudrdum mu ne :roflol:
hb böcügüm yok nan özlemedimmmm sengözlerimebaksanab
velved h geldın nan nbr benı ozledın bılıym
Sağol canım kahvekoliğe nerden baktın ya resim varmıydı onda :uhm:
aboww ıyıkı son ekledıklerımı gormedın beğenmeyen olmadı ama nere koydumu demem ıstersın falanda mazallahh :roflol: alamam eko krısdeyım bende :1closedeyes:
İyiyim arkadaşım sen nasılsın geldik yine çalışıyoruz :çok üzgünüm:
:uhm:
tşkler cnm bende iyiyim cok şükürrr :Saruboceq:
gafım biz senle yasıtmısız beee yeni gördüm valla kaydirigubbakcemile3
resimide aştık dün biz canım puhaaa:roflol:
ayrıca konuşmaları ikisininde hiç bişey kaybetmedikleini gösteriyo hayattan ellerini eteklerini cekmemişler yani cekmeyede hiç niyetleri yok..:roflol:
hahakaydirigubbakcemile3 isterim canım begenirsem
hem parasını gönderirim merak etme hıhh:dilcikar:
Evet kısmet işi bu işler bellide olmaz yani delisin kızım sen çeyizleri kullanmak için acele ediyon sen ben biliyom :roflol:
tek amacım o desem :roflol:
velved adamı hasta etme özle nan :mymeka: