• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 / 2010 da görücüye cikacak olan hanimlar buyrun

selamm kızlarrr cumanız hayırlı olsun inşallah a.s.
ben geldim kahvekolikcimm sizleri öve öve bitiremediŞeniz
ona herşey için burdan teşekkür etmek istiyorum..:1hug:
Teşekkürlerrr canımmm...a.s.
:dance:

selamm kızlarrr cumanız hayırlı olsun inşallah a.s.
ben geldim kahvekolikcimm sizleri öve öve bitiremediŞeniz
ona herşey için burdan teşekkür etmek istiyorum..:1hug:
Teşekkürlerrr canımmm...a.s.

hoşgeldin aramıza canımm. a.s.
kızlaar size turplu su topiğinden arkadaş getirdimkaydirigubbakcemile5

uzuyo gerçektennn ama kahvekolikcime pek fayda etmedii:1closedeyes:

senağlama

Bacım gerçekten çok güzel bi konu ve gerçekten daha önce duymadığım etkili olabileceğine inandığım bi formül ama yumurta filan sonra sürcenn sarcan ooooo zor geldi bana yanii saçları hergün göz önünde olan bi bayan için hiçde diil ama zaten kapalıyımm evdeykende sürekli bağlı benim için deişmezz boyutuu ama arkalara tavsiye ediyorum GAF ımız denesin onun inşaallah seneye düünü var çok uzun diil saçları tam topuzluk ollurr...-tatlicadiarzu-

Bacım gerçekten çok güzel bi konu ve gerçekten daha önce duymadığım etkili olabileceğine inandığım bi formül ama yumurta filan sonra sürcenn sarcan ooooo zor geldi bana yanii saçları hergün göz önünde olan bi bayan için hiçde diil ama zaten kapalıyımm evdeykende sürekli bağlı benim için deişmezz boyutuu ama arkalara tavsiye ediyorum GAF ımız denesin onun inşaallah seneye düünü var çok uzun diil saçları tam topuzluk ollurr...-tatlicadiarzu-

GAF gelince söyleriz ozaman onada mutlaka faydalansın canım iki haftada kimisinin 2.3 cm uzattı belki ondada işe yarar..Şeniz

ben geldiiiiiiiiimmmmmmm:lepi:

işyerinde ne oluyo bakim, böcüğü gönderelim halletsin eli maşalıdır arkadaşınnaniknanik nöörecez mi, kız sen nerelisin? herkes kullanmaz bu kelimeyi?

reçeteyle ben burdayız da sultan gene firarda. çarşamba günleri yaprak dökümünü izlediğim için avrupa yakasını cuma günleri atv avrupada izliyorum da ondan yoktum. ayy biz aile gibi ıolduk baksanıza birbirimize hesap veriyoruz. wayy bee:1hug:

SuLTan gene firardami?

koptummmmmmmmm :roflol::roflol::roflol::roflol:

selamm kızlarrr cumanız hayırlı olsun inşallah
ben geldim kahvekolikcimm sizleri öve öve bitiremedi
ona herşey için burdan teşekkür etmek istiyorum..:
Teşekkürlerrr canımmm...

vaay yeni bi arkads daha katilmis aramiza,
demek bizim gayfegoligin arkadasisin:jeyyar:
hosgelmissin canikim aramizaaaaa:1hug:

ayy hepsını okudum nan ayy delı mıyım neyım :1shok: neyse
mutlulukreçetem ıns senıde everek en son ben kalcam gıbı :çok üzgünüm: ceyıs mı allah tam benımm ılgı alanım al al al btmes hıc bıtmes
yenı gelen arkdas valla nıckını unuttum neyse h geldın aramıza Şeniz
sultan zaten tv yapısıp kalıyoo anlamış deılıım bızlede ıngılense hıc fena olmas
gaf zaten bacım benım evlılık derdınde dusunmus herseyı bırlıkte yapak dıo off desene 2010 a kadr ben evlenırım neyse hayrlısı olsun gec olsun güç olmasın
kahve sen napan bacım benı ozledın demı kaydirigubbakcemile3

vaay yeni bi arkads daha katilmis aramiza,
demek bizim gayfegoligin arkadasisin:jeyyar:
hosgelmissin canikim aramizaaaaa:1hug:

hoşbulduk caniklerim...sırnaşık şeysırnaşık şey
kahvekolikcimle mutlulukrecetem düngece mafiş oldular yahuu 2 gibi yattık üçümüzde..
biraz zor kalkarlar ben alışıgım oyüzden kalkabildim ama hala gülmekten ölücem nerdeyse inşallah onlar gelince sizlerlede tanısıcam kızlar ...
hepinizin Allah gönlüne göre versin..:dance:
Amin..:Saruboceq:

Son düzenleyen: Moderatör:
Selam canım hoşgeldin aramıza sende durumlar neler nişan söz yada sevgili durumları biz merak ederiz dimi kızlar yerimseniben

merak edin canım nolcakkaydirigubbakcemile3
benim sevgilim var ama sevgiliden daha öte yani onu buldugum için cok şanslıyım :utangac:
2 yıl oldu nerdeyse bakalım hayılısıyla bir ömür olur inşallah...ŞenizŞeniz

ayy hepsını okudum nan ayy delı mıyım neyım :1shok: neyse
mutlulukreçetem ıns senıde everek en son ben kalcam gıbı :çok üzgünüm: ceyıs mı allah tam benımm ılgı alanım al al al btmes hıc bıtmes
yenı gelen arkdas valla nıckını unuttum neyse h geldın aramıza Şeniz
sultan zaten tv yapısıp kalıyoo anlamış deılıım bızlede ıngılense hıc fena olmas
gaf zaten bacım benım evlılık derdınde dusunmus herseyı bırlıkte yapak dıo off desene 2010 a kadr ben evlenırım neyse hayrlısı olsun gec olsun güç olmasın
kahve sen napan bacım benı ozledın demı kaydirigubbakcemile3

haha cok güldüm mesajına yahu :roflol:
kalmazsın kalmazsın senide eveririz Allah'ın izniyle...:teytey::teytey:
hoşbulduk bu aradaa...yerimseniben

haha cok güldüm mesajına yahu :roflol:
kalmazsın kalmazsın senide eveririz Allah'ın izniyle...:teytey::teytey:
hoşbulduk bu aradaa...yerimseniben

ayy benım suan düğünum var ayol :dilcikar: geyık bölumunde tum kk seferber oldu benı ılla everecekler ama olmas dıom zengın goca ısıtyom bakalım bulabılcekler mı :1rolleyes:

GAF bı kac ay sonra ayy askım amma cok var düğüne demeye baslarsın gıbıme gelıyoo :roflol: dayanamıyom evlenek bebelerımız olsun dıycen gor bakk :ecrin_bebek: tecrube konusuyo nan ben okadr uzun ıstemem koca buldum hoppp 2 ayda düğün anca dayanamıyom gayrı napım :jeyyar: :roflol:

Back
X