Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
selamm kızlarrr cumanız hayırlı olsun inşallah a.s.
ben geldim kahvekolikcimm sizleri öve öve bitiremediŞeniz
ona herşey için burdan teşekkür etmek istiyorum..:1hug:
Teşekkürlerrr canımmm...a.s.
:dance:
turplu su neredee o topik bende bakammmm...!!!
haa tmm şimdi çaktım olayı saç uzasın diyee turpluu su uzatırızz tabeee beyaaa :)
uzuyo gerçektennn ama kahvekolikcime pek fayda etmedii:1closedeyes:
senağlama
Bacım gerçekten çok güzel bi konu ve gerçekten daha önce duymadığım etkili olabileceğine inandığım bi formül ama yumurta filan sonra sürcenn sarcan ooooo zor geldi bana yanii saçları hergün göz önünde olan bi bayan için hiçde diil ama zaten kapalıyımm evdeykende sürekli bağlı benim için deişmezz boyutuu ama arkalara tavsiye ediyorum GAF ımız denesin onun inşaallah seneye düünü var çok uzun diil saçları tam topuzluk ollurr...-tatlicadiarzu-
FairyLike yari adasim hosgeldin topigimize :))
sen buraya gelirsinde ben karsilamam mi seni canim yari adasim ŞenizŞenizay ayy nasıl güzel karsılama bu canımm Şeniz
hoşbulduk ...a.s.
ben geldiiiiiiiiimmmmmmm:lepi:
işyerinde ne oluyo bakim, böcüğü gönderelim halletsin eli maşalıdır arkadaşınnaniknanik nöörecez mi, kız sen nerelisin? herkes kullanmaz bu kelimeyi?
reçeteyle ben burdayız da sultan gene firarda. çarşamba günleri yaprak dökümünü izlediğim için avrupa yakasını cuma günleri atv avrupada izliyorum da ondan yoktum. ayy biz aile gibi ıolduk baksanıza birbirimize hesap veriyoruz. wayy bee:1hug:
selamm kızlarrr cumanız hayırlı olsun inşallah
ben geldim kahvekolikcimm sizleri öve öve bitiremedi
ona herşey için burdan teşekkür etmek istiyorum..:
Teşekkürlerrr canımmm...
:dance:
Selam canım hoşgeldin aramıza sende durumlar neler nişan söz yada sevgili durumları biz merak ederiz dimi kızlar yerimseniben
ayy hepsını okudum nan ayy delı mıyım neyım :1shok: neyse
mutlulukreçetem ıns senıde everek en son ben kalcam gıbı :çok üzgünüm: ceyıs mı allah tam benımm ılgı alanım al al al btmes hıc bıtmes
yenı gelen arkdas valla nıckını unuttum neyse h geldın aramıza Şeniz
sultan zaten tv yapısıp kalıyoo anlamış deılıım bızlede ıngılense hıc fena olmas
gaf zaten bacım benım evlılık derdınde dusunmus herseyı bırlıkte yapak dıo off desene 2010 a kadr ben evlenırım neyse hayrlısı olsun gec olsun güç olmasın
kahve sen napan bacım benı ozledın demı kaydirigubbakcemile3
haha cok güldüm mesajına yahu :roflol:
kalmazsın kalmazsın senide eveririz Allah'ın izniyle...:teytey::teytey:
hoşbulduk bu aradaa...yerimseniben