• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 / 2010 da görücüye cikacak olan hanimlar buyrun

kızlarrrr ben geldimmmmmmkaydirigubbakcemile4
günlerdir buraya pek uğrayamıorum ama gerçekten geçerli sebeplerim vardıyerimseniben
sevglimle çok zor günler atlattık ve perşembe günü itibariyle rabbiminde izniyle yepyeni bi hayata başladık:nazar::nazar:
bugüne kadar sıkıntılarımı pek paylaşmadım sizinle bu topiğin eğlenceli havasını bozmamak için.çünkü bende buraya moral bulmak için geliodumkaydirigubbakcemile5
inşallah Yüce Rabbim bundan sonrası için bizim için güzel bir kader yazmıştırda çektiğimiz sıkıntıların karşılığını görürüz aşkımla beraberrr.onu çok seviyorum ben:asigim::asigim:
hepinizi çok seviyoruma.s.inşallah hayatınızdaki herşey kalbinizden geçenler kadar güzel olurrrr:Saruboceq:

Hoş geldin canım anlat bakalım neler oldu :uhm:

Tırnaklarıyla kazıyarak canım ben bu nişan olayını çok direttim ailesinin durumu şimdilik pek yok borçları var ikimiz yaptık herşeyi o yüzden bu bizi birbirimize daha çok bağladı ve ikimiz yaptığımız için çokta mutluluk verdi nişandaki mutluluğumuzu herkes söyler gözleriniz parlıyodu diye :asigim:

şöyle bi hayal ettimde yazdıklarını GAFcım gerçketen cok haklısın..:1rolleyes:
meltemgalli arkadaşım cok iyi bakmış olaya tebrik ederim.
whiterose cum hoşgeldin canım..
cok sevindim aranızın düzelmesine hep böyle gider inşallah..
bende yeni katıldım aranıza Şeniz.
Şeniz

Tırnaklarıyla kazıyarak canım ben bu nişan olayını çok direttim ailesinin durumu şimdilik pek yok borçları var ikimiz yaptık herşeyi o yüzden bu bizi birbirimize daha çok bağladı ve ikimiz yaptığımız için çokta mutluluk verdi nişandaki mutluluğumuzu herkes söyler gözleriniz parlıyodu diye :asigim:

Canım yahhh çok haklısın bak şunu söyleyeyim ben eşimin ailesinin durumu yerinde olduğu halde sadece görümcemin babasını bana karşı doldurması sebebi ile nerede ise düünümüzü kendimiz yaptık eşyamızı kendimiz aldık vee gurbette gırtlağımıza kadar borçta idik ama kızlar şuna inanınki şimdi benim yüzüme gelip bişiy söyleyemezler gerçi böyle statüsüz insanlardan herşey beklenir ama en azından ben kendimi biliyorum eşimle aştığım sorunları bende ruhen bi etki bıraktı bu süreç fakat inş zanla onuda aşıyorum .Ama ne oldu bitmedimi hamd olsun rabim ödemeyide nasip etti kim ne yaparsa KENDİNE YAPIYOR...:dilcikar:

GAF eftalye velved ıçımı karartınız bee:çok üzgünüm: evlenmekten vazgectım meltemde ustune tuz bıber oldu kahrolsun erkekler dıyesım geldı haa:roflol:

gaf nan annem babam gelıyo nevresımlerı saklamaya calıstım ama basaramadım kesın gorcek vee :1shok: cok kızcak cok ama dayanamaz annemde kızıyo napcan dıo okadr ceyısı ben ıkı kız everdım senınkı kadr yoktu dıe başlar solenmeye haa bıde camasr mak bulasık mak fırınıda kendım alcam babam emeklı maasıylan alamaz kıyamam ben ona:utangac: ee anca 2010 da evlılık olur ozmn bı kısmet cıkarsa tabe

beyz gun hersey olcağına varıı bırbırınızn kıymetını bılın nan :teselli:

Dövcek bizi bu böcük demedi demeyin şikerim evşen evlendee amannnn ne kadar geç olursa o kadar iyi bu ebnce tabeee yaşa hayatınııı kiii aşık olduğun birlikte olmak mistediğin biride yoksa bi sevglinki anladığım kadarı ile yokk bırak kendini hayatın akışınaa ...:):):)

yok nan ben daha cok gücüğüm 21 yyasında çıtırım olmas evlılık
manıtam var 7 hafta 3gundr ondan harıc ıkı gorucumde sırada beklıyo ama evlenmeyı dusnmuyom kaleden dondrdum bıkere topu bıraktımhayatı cok sevdmde noldu salla gtsı sağlık huzr olsun yetr erkek nekı be yaa

yok nan ben daha cok gücüğüm 21 yyasında çıtırım olmas evlılık
manıtam var 7 hafta 3gundr ondan harıc ıkı gorucumde sırada beklıyo ama evlenmeyı dusnmuyom kaleden dondrdum bıkere topu bıraktımhayatı cok sevdmde noldu salla gtsı sağlık huzr olsun yetr erkek nekı be yaa

Aynen canım salla gitsin değmez hiç bişey için zaten bu devirde seven kıymetli değilki :teselli:

ayy hepsını okudum nan ayy delı mıyım neyım :1shok: neyse
mutlulukreçetem ıns senıde everek en son ben kalcam gıbı :çok üzgünüm: ceyıs mı allah tam benımm ılgı alanım al al al btmes hıc bıtmes
sagol canim benim takip ediyorum zaten sizin topigi kaydirigubbakcemile4

vaay yeni bi arkads daha katilmis aramiza,
demek bizim gayfegoligin arkadasisin:jeyyar:
hosgelmissin canikim aramizaaaaa

hoşbulduk caniklerim...sırnaşık şey
kahvekolikcimle mutlulukrecetem düngece mafiş oldular yahuu 2 gibi yattık üçümüzde..
biraz zor kalkarlar ben alışıgım oyüzden kalkabildim ama hala gülmekten ölücem nerdeyse inşallah onlar gelince sizlerlede tanısıcam kızlar ...
hepinizin Allah gönlüne göre versin..:dance:
Amin..:Saruboceq:

aha gelmis benim yari adasim yerim seni kiz kaydirigubbakcemile3

inşallah nasip olur bakalım..konu kapanırsa ..
19 yasıyorum şuan ben size göre küçüğüm ama dün mutlulukreçetemle kahvekolikcime baktımda maşallah 18liklere taş cıkartırlar sizlerde öylesinizdir eminim tanışınca anlicam bakalım

cadisin sen cadii hihoyyyt
hepınız yaslısınız bende 87 10 nisan koc burcuyum ohh
benden yaslisin 87 10 ekim terazi burcuyum sekerimmm hihoyyyt

günlerdir buraya pek uğrayamıorum ama gerçekten geçerli sebeplerim vardıyerimseniben
sevglimle çok zor günler atlattık ve perşembe günü itibariyle rabbiminde izniyle yepyeni bi hayata başladık:nazar:
bugüne kadar sıkıntılarımı pek paylaşmadım sizinle bu topiğin eğlenceli havasını bozmamak için.çünkü bende buraya moral bulmak için geliodumkaydirigubbakcemile5
inşallah Yüce Rabbim bundan sonrası için bizim için güzel bir kader yazmıştırda çektiğimiz sıkıntıların karşılığını görürüz aşkımla beraberrr.onu çok seviyorum ben:asigim:
hepinizi çok seviyoruma.s.inşallah hayatınızdaki herşey kalbinizden geçenler kadar güzel olurrrr:Saruboceq:a.s.

canim benim hosgeldin nerelerdeydin yaa :çok üzgünüm: derdin varsa bizimle paylas bitanem, hayat sade gülmek ve eglenmek degildir yeri gelecek üzülecegiz ve derdimizi paylasacagiz dimi?
Hem sen iyi degilsen biz burda halay mi cekelim??
Seni cok seviyorum bunu bil Şeniz

canımmm yahhh :):):) biliyomusun aksiliklerlee yarımkalmışlıklarla yapılan evlilik daha güzel oluyomuşş ki benimkide öyle olduu bişeyi kolayca elde etmektemi daha değer katar o şeye yoksaaa zorlaa tırnaklarınla kazıyarakmıı :):):) ...

evet canım sende cok haklısın.bızım beraber yapmak ıstedıgımız ve yapamadıgımız cok sey var hepte evlenınce yaparız artık felan dıyoz Allah omur verır ınsallah ta bugunlerın acısını cıkarırz:1rolleyes:

sevglimle çok zor günler atlattık ve perşembe günü itibariyle rabbiminde izniyle yepyeni bi hayata başladık:nazar::nazar:
bben:asigim::asigim:
hepinizi çok seviyoruma.s.inşallah hayatınızdaki herşey kalbinizden geçenler kadar güzel olurrrr:Saruboceq:a.s.

canım hosgeldın sorunları asmanıza zor gunlerı atlatmanıza sevındım ama nıye anlatmadınkı tatlım derdıne care bulamasakta en azından ıcın rahatlardı.ama kotu gunlerı ataltmısınız neysekı Allah sızı ayırmasın canım bır omur boyuŞeniz

Ah canım benim olupta yapmamaları daha sinir eder insanı siz yeni yuva kurmuşken birbirinize alışırken bide borç tuz biber olur.Bizde o yüzden düğünü erteledikki evliyken birbirimizi borçlar yüzünden yıpratmayalım en güze senelerimiz heba olmasın diye. Ama ailesinin olsa eminim en iyisi yaparlar.Benim düşüncem bide kendimiz alırsak ne istersem alırım pahalıda olsa sesim çıkmaz ama onlar alırsa boyun eğmem gerekir yine beğendiğim olur ama kısıtlı bi bütçeyle olur.. Dediğin gibi canım herkes kandine yapar görümcende görür yaptığını kendinde görmese mutlaka cocuklarından Rabbim çok büyük a.s.

Canım bana kalırsa en doğrusunu düşünmüşsün inan gerçekten birbirinizi yıpratıyosunuz ben diyorum ne biçim ailen var yahh öle durumlar oldu zaten etrafımda kimsem yoktu ayda 700 lira borç ödüyorum zaten evim kirası 350 lira eşim desen işçi ayda bir buşuk milyar maaş alıyor gerçekten çok kasıldım ve hala etkisini atamadım ben dediğin gibi Allaha havala ediyorum o herşeyi gören ve bilen ona oyun olamaz bize dilediği kadar yapsınn...:a015:

canım cok haklısınız mutlulugu kazanmak zor gercekten Allah sızıde bır omur boyu ayırmasın canım.a.s.

uyuyordum canim malum dün gece iki deli pesimi birakmadi kaydirigubbakcemile2

onlar kendilerini biliyor isim vermiyorum :jeyyar::jeyyar:

Nasilsin eftalyam?

hoşgeldin canımm puhaa:roflol:
itiraf et bu gecede aynısı olsun istiyosun:roflol:
sen bizi cok bıraktın sanki:dilcikar:
kahvekolikcim nerde yahuusenağlama

uyuyordum canim malum dün gece iki deli pesimi birakmadi kaydirigubbakcemile2

onlar kendilerini biliyor isim vermiyorum :jeyyar::jeyyar:

Nasilsin eftalyam?

saol canım ya sızlerle konustukca daha ıyı oluyorumhihoyyyt
hıı delımı dedın hımm anladım ben onu.yerimseniben