- 5 Ocak 2008
- 68.593
- 17
- 308
bosvirrrrrrrrrrr böylede iyi :)
aşkımın askerliği bitince bende çıkcammmm görücüye ahahahinş...........
wowwwwwwww kimleri görüyorum :jeyyar:
gözlerime inanamiyorum :jeyyar:
ahh ahh bende ıkı kez bekledım enayı gıbı sen benım gıbı olma :roflol:
hımm hade darısı başıma:)
hosgeldin aramiza life_city ŞenizŞeniz
safak kac`??
ayh allah korusun
korkutma bni kıss
ananalrı geldi askerdeyken ama tabi bide istemeye gelcekelr inş.
e damat olmadan istemediler ahah
ben sımdık cıkıyom enıstemın kuzenı gelmıs aradı ablamlara gıdıyom yaksıklı benı ozlemıs gelınce haberlerı verımyanlıs anlamayın bız sadece arkdasızöğretmen kendısı bakım nere atanmıs neler yapmıs ok optum
korkma cnm ıns bısey olmas bız sözlendık ayrıldık salla sıradakı gelsın :roflol:
oleyyyyyyyyyy nevresımler gelmışş annem gelmeden geldıya şükür yoksa anam benı oyar zaten ben gelın gıderken evın gızlı bölmelerıne koydum ceyısler gunn ışığına cıkarken annem ağzı acık kalcak gıbı :roflol:
pardon bı yanlıslık olmasını bu benım kızmın ceysımı der gayrı hatta abartım yatak odasındakı komıdınler ust uste koydum anamın odasına yerlsetrdım bazı ceyslerımı
mesela catak kasık yemek takımım su arıtıcım kahvaltı takımım celk tencerem2 artı ıkı dene orta boy kolı koydum(ıcınde mutfak esyları var) sımdıden yüzü gozumun onune geldı
ben yengemler ne beğenırse gder tersını alırım cunku onlar cok çingene seylerı sevıyo ben ağır ve asıl seyler hıc zevklerımız tutmaz ayrıca bana ole özenırlerkı gecen gun buyuk olan ağzından kcrdı keske bekar olsamda ceyıs alsam kendılerı ıkı tabak ıkı canakla geldıklerı ıcıın ben dedım abıme al nan ıyı ceyıs yapmıs brını az masraf olur dıe :roflol:
annem öle dusunmez aa kızım yazık ya ıkı kız gelın ettım senın kadr yapmadım der ama napım onların gozu tok benımkı ac kahrolsun bu ıcımdekı ceyıs sevgısıne kaydirigubbakcemile3
not: kkda sorun var galıba sultanda uye deıldr yazıyo yoksa coktan cvp verırdı nolıy kkya :sm_confused:
ıns cnm hayrlısı olsun artık esek deılsın ya cağırırsın demı :roflol:
ay bendede nedense onceden evlılık dıyınce hopp szan gıbı atlardım sımdık cok talıp var ama nedense bıraz soğukum ya boyuna ceyıs alıyom ama nıe bende bılmıyom ama bı düşüncem var once 3 4 tane bılesık alcam sonra ceyısın eksıklerını alcam kenara para koycam nışanlanınca calısmak ıstemıyom cunku hem nışanlaınca bence okadr cok durmayın valla sorunlar cıkıyo ıns cıkmazda ben bılıyomyanı cıkıyo :çok üzgünüm: hayrlısı olsun
ayy kızlar nasıl evde kalıyo anladım ha benım gıbı uzumun çöpü armutun sapı derlerse bende onların kervanına katılcam gıbı :roflol:
bende varmı nan bı yamukluk acep yoktr böcüğündekı noktalar sıtedede var kulübü derken demı ama
bu arada ceyıs resımlerımı koydum bakın nan ceys resımlerı bölumune
son gelenlerı calısma masamın altına saklamya calıstım ama kabak gıbı ortada :roflol: anam benı yedı hemıde çiğ çiğ aman bıda mı evlencem bee alırım cnm ne ısterse en zoruda camasır mak bulasık mak ve fırın var yatak odasnı babam alcak yerimseniben
şafak yarın 92 cnm
hahahahah anladim anladim mikrop
s...k- manyak
olcakti o
hahahaha
s...k olacakti pardon :bbo: ama o anladi zaten lülülülülülü
Allah kavuştursun canım. az kalmış a.s.
gülecem diye düştüm sandalyeden delülerr :roflol: :roflol:
hahahaha manyak :roflol:
allahim ne eglendik dünde bugunde yaaaaaaa
hele o ses kayitlari -tatlicadiarzu-
mahvoldum ya gülmekten haha :roflol:
ayrica o böcügün ceyiz topigi acma fikri cok uygun
heryerde onun ceyizleri yani basim dönüyoooo kafamçokkarıştı :roflol:
evet neşemizsin sen en küçük sivrisinek. Allah da seni güldürsün. heleki mutlulukreçetemin ses kayıtlarını bütün kk ya dağıtmak lazım.kaydirigubbakcemile3
arkadaşlar uğur böcüğü ve çeyizleri diye bir konu hatta bölüm açmayı düşünüyorum.:jeyyar:
alt forumları da:
uğur böcüğü'nün yatak odası
uğur böcüğü'nün yemek odası
uğur böcüğü'nün salonu
uğur böcüğü'nün mutfağı
uğur böcüğü'nün oturma odası
uğur böcüğü'nün tuvaleti
uğur böcüğü'nün banyosu
uğur böcüğü'nün holü
uğur böcüğü'nün balkonu................
ay yirim ben sizi giz seviyom valla sizi :asigim:
bencede lan o neydi öyle :1shok:
ben iki saat ugrastim yapamadim :1shok:
bide manyak manyak gülüyor -tatlicadiarzu-
ayyyyy hahah :roflol::roflol:
yok nan düğün topıcı acılmıs adıma zatı bıde bu olursa abow :1shok: yestısemem dıe korkuyom sızı ıhmal etmk ıstemem ama sız bılırsınız sızın ıcın evı alt ust edım daha koymadıklarım var resımlerını haa
yaww ben fransız deıl arap kaldım valla hee ne dıonuz sız be ne kaydı ve benım neden haberım yok :uhm:
ohaaaaaaaaaaa afedersin daha ne var nan koymadigin :1shok: :1shok:
bosvir giz
ayip ve gizli seyler :jeyyar::jeyyar:
evet neşemizsin sen en küçük sivrisinek. Allah da seni güldürsün. heleki mutlulukreçetemin ses kayıtlarını bütün kk ya dağıtmak lazım.kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?