2009 / 2010 da görücüye cikacak olan hanimlar buyrun

ama tatlım ben senn iyiliğin için bekle demiştim -tatlicadiarzu- ben yemege gidip gelicem hemen cok acıktım

gulpmbe afıyet olsun bende pişmemış dolma bıber yedım aslında döktum valla cok kötu yapıyo bu adam yemeklerı allahım gunah yazmaz ınş:

gasolıne en doğrusu ayy bı an önce bıtsın borclar yahu

geldim arkadaslar elektriklerimiz gitti yine ya oh sonunda geldide kavustum size:1hug:

sultan h geldın anacım bu saate senı burda görmek pek gözel yahu

gulpembe ne şans ama sendekıde

he vala böcügüm ya tam okuyom bişey yazıyom zart patron geldi odaya uzandı koltuga uyudu klava: anca şimdi geldim arada bide kalkıyom ben pcden

evet ya bende ekimi bekliyorum :asigim: umarım benm için suanki gibi hersey normal gider :Saruboceq: eger gitmezse :çok üzgünüm: :a015: senağlama

ooo böcükçüm, keşke ekim gelseler, kıpkırmızı aşk dolu yüzler, kalpler falan, maşallah
yalnız dikkatimi çekti herkes ekimi bekliyo (böcük,gülpembe, şahsen bizzat kendim ben) , tesadüfe bak yaa, ben de ekim de acaba imzayı atar mıyım diye hesap kitap yapıyorum, valla pes, kısteme bak :teytey:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…