2008 Yılının Gelinleri Buyrun Sohbete :)

madamcocomo

tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
13 Şubat 2008
12.354
1.422

her yılın bi topiği var bızım nıye yok dedım açtım 2008 yılını :92:

2008 de evlenen arkadaşlar varsa buyrun sohbet edelim :KK48:

Son düzenleme:
ıyı yaptın canım 2008 agustosta evlendım şuanda 4 aylık bebeğim var ve huysuz bır kocam var tabıkıı:)):KK1:

2007 yılında nikahım oldu:127:
2008 ocakta düğünüm:123:
ben şimdi hem 2007 hem 2008 gelini oluyorum:KK1::124:

ıyı yaptın canım 2008 agustosta evlendım şuanda 4 aylık bebeğim var ve huysuz bır kocam var tabıkıı:)):KK1:

hosgeldın cnım ,bebegin
ismi ne
biz daha yenı basladık claısmalara :)

2007 yılında nikahım oldu:127:
2008 ocakta düğünüm:123:
ben şimdi hem 2007 hem 2008 gelini oluyorum:KK1::124:

sen 2008 gelınısın ,hehe eve ne zaman gırdın o zaman evlendın :90:

Son düzenleme:
ay hala uykumu acamadım:KK53: bi yandan uzanıorum bi yandan kk ya bakıorum:KK9: sen napıosun nasılsın?

bende açılamadım valla uykuluyum ama işte olduğumdan dolayı uzanma şansım yok maalesef:KK1:
iyiyim çalışıyorum pazartesi sendorumu oldu bugün bende
yurtdışı yazıyor nerdesin

ay aslında ben bi suredir uzak kalmıstım forumdan degistirmedim o bilgileri, yeni geldim de turkiye ye amerikadaydım:KK55:

saol canım. evt dondum artık, yazın geldik burda ev kurduk falan baya yogun bi surec gecirdik aslında

yasım 24, aslında henuz baslamadım calısmaya ama yakın zamanda baslamayı umuyorum:KK1: kpss sonuclarını bekliorum da:KK9: senin yas kac?

yasım 24, aslında henuz baslamadım calısmaya ama yakın zamanda baslamayı umuyorum:KK1: kpss sonuclarını bekliorum da:KK9: senin yas kac?

bende 24 yaşındayım:KK1: yaşıtız demek
inş çalışmaya başlarsın evde sıkılıyor insan
aslında bende çalışmaktan sıkıldım birazda evde otursam diyorum bazen ama sonra vazgeçiyorum:KK1:

bende 24 yaşındayım:KK1: yaşıtız demek
inş çalışmaya başlarsın evde sıkılıyor insan
aslında bende çalışmaktan sıkıldım birazda evde otursam diyorum bazen ama sonra vazgeçiyorum:KK1:

:KK9: ay evt calısınca da ole bi derdimiz var di mi? biz kadınlar da muhakkak buluoruz sikayet edicek nokta:KK1: erkeklerin nie bole dertleri yok ki ya:KK22:

:KK9: ay evt calısınca da ole bi derdimiz var di mi? biz kadınlar da muhakkak buluoruz sikayet edicek nokta:KK1: erkeklerin nie bole dertleri yok ki ya:KK22:

onlar çalışmak zorunda da ondan:KK1: herhalde
ya eşim vardiyalı olmasa sorun olmıcak ben işteyken o evde ben evdeyken o işte 3 haftada 1 akşamları ikimizde aynı anda evdeyiz zor oluyor aman ne bilim insan oğlu dediğin gibi memnuniyetsiz

X