2008 Yazında Eşine Hamiş Olduğunu Müjdelemek İsteyen Umut Yıldızları!!!!

Selam arkadaslar..

Herkesin Ramazani Serifi mubarek olsun...

Nesemesecim ben Kuran okumayi tam cozemedim insallah bu ramazanda cozmeyi planliyorum. Fakat latin harfleriyle okuyabilirim eger uygun gorurseniz. O zaman 5-6 cuz benim olur.
 
Buarada içimizden biri hamiş demiştim hala diyorum.
Mavi deniz aynen bendede ayni regl olucak gibi kasik ağrim oluyodu ama hala oluyor inşallah hamişsindir cnm.:Saruboceq:
nesem ya iş yerinde kablolu modem kullanıyoruz fakat bu klavye ve mause'unda kablosuz olanı zararlı mıymış?:uhm:
burcu avatarındaki sen misin kaldır kız o resmi sensen nazar değcek ama ben bakıyım kızım olursa benzesin.. Maşallah Allah nazarlardan saklasın..
Fatma sende avaz avaz bağırcan inşallah hamişim diye.:Saruboceq: Kolay gelsn sana...
Buarada biz Kur'an-ı Kerim'i eşimle beraber okumaya başladık. Ben arapça bilmiyorum Türkçe mealini okuyorum eşim biliyor o bana öğretmeye çalışıyor ama çok zor ben öğrenemiyorum anlamıyorumkafamçokkarıştı Ama inşallah öğrenicem kararlıyım..
 
canlarım geldim ben pazar günü lekelerim kırmızıya dönüştü ve adetim söküldü inanın düzenli adet olabilmek ne güzelmiş artık kötü kötü düşünmeye başlamıştım neyse benim umutlar gelecek aya devroldu hadi mavideniz içimizden hamiş çıkacak sen ol bende senin kokunu almış olayım:)))

nese hatime gelince ben çok isterdim almak ama önceden babam için adak ettiğim vede ramazana girmeden eşten hayrına aldığım bir çok hatimim var benim hatta kayınvalidem az önce aradı 1 cüz vermek istedi düşünki onu bile alamadım çünkü şuan zaten adetliyim ve ben ramazan çıkana kadar adadığım ve aldığım bu hatimleri bitirmek zorundayım 1 cüzü 45 dakkada okuyabiliyorum benim için 3 cüz bile sorun olmaz ama yapamayacağım kadarınıda alamam çünkü ramazan yemeğidir misafiridir bereketli oluyor anca yapabilirim arkadaşım Rabbim cümlemizinkinide kabuşl eder inşallah

librarian canım yüreğiinin güzelliğinin o sesi duyurduğuna eminim çok teşekkür ederim demekki bu ay Allah bana hamişliği hayırlı kılmadı banada hayırlı kıldığı vakti dua ederek beklemekten başka çare yok kalmıyor biliyorumki o ne eylerse güzel eyler

mavi deniz umarım müjdeli haberi senden alırız

burcu,yasemin,rahel canım sizleride öpüyorum

Rabbim Ramazan-ı Şerif-i hakkımzda hayırlı kılsın inşallah öpüyorum canlarım
 

Canim avatarimdaki kadin askin pesinde dizisi asil adi el clon olan dizide bas rol oynayan ve dizideki adi jade olan bayan. Cok severek izledigim bir diziydi.a.s.
 
Bensenb canım,ne kadar da içten dilemiştim ama olsun Rabbim en kısa zamanda hepimizin müjdeli haberlerini birbirimize iletmeyi nasip eder inşallah...Umudumuz olduğu ve sağlığımız bozulmadığı sürece, gün gelip burdan bebişlerimizle ilgili konuşacağımız günlerin yakın olabileceğini düşünmek de güzel...
Kızlar dualarım sizlerle...Hepiniz kendinize çok iyi bakın ki, bebişlerimiz gelmek için annem rahatsız bahanesini bulmasın:)...Öptüm hepinizi...
 

Canim hakkimizda hayirlisi olsun her zaman diledigimiz gibi...
 
kızlar yaa yine sitede sorun var ve ben yine sinir olmaya başlıyorum o yüzden kızıp açılmayınca uğraşmıyorum arada deniyorum girdimmide zaten burda olduğumu farketmemeniz imkansız:)))))))))))))

evet burcucuğum her zaman dilediğimiz gibibu arada o diziyi bende çok severek izliyordum 4 sene olmuştur ama hala aklımda

librarian canım dediklerine katılıyorum bu mübarek ayda Rabbim yüreimizden geçen dualarımızı kabul eder inşallah

neyse kızlar ben siteye girdim ama arada gelip bakabileceğim çünkümalum Ramazan başladı ben şuan oruç değilim ama eşim ve annemlerle beraber iftar yapacağız o yüzden ben gider doğru mutfak:))))Allah hepimizin eline lezzet versin kızlar onu bile o vermeden yapamıyoruz menüdekileri söylemeyi çok isterdim ama oruçsunuz kıyamam sizlere öpüldünüz şekerler
 
Son düzenleme:

Canım bir test alıp baksana çok merak ettim ben de, galibamüjdeli haber senden gelecek Ramazanda:)).Canım hasta olmazsan 3 ve 4 senindir. Olursan da sonra okursun, sorun değil, tüm Ramazan boyunca demiştik zaten, daha çok yani. Bugün kayıt yaptım ama artık bende heyecan kalmadı canım ya, uzun zamandır aynı işleri yaptığım için ama çocuklar ve velileri çok heyecanlıydı. Sağlık olsun da. Hadi bu sabah eğer elinde idrar testi varsa yap, meraktan ölücem ama. Yoksa da yarın al nolur, ucuzlarından bile olsa al. Biz de seni kocamaaaaaaaaaaannnnn öpüyoruz Canım.


Tamam Canım 29-30 senindir. Yeter ki okuyalım. Bakarsınız hepimiz patır patır hamiş haberlerimizi yazarız buraya. Hayali bile süper.


Kısss biz de heyecanla yiğenimizin güzel haberlerini bekliyoruz. İnşallah bebişin de sağlıklı ve hayırlı bir evlat olur.

Selam arkadaslar..

Herkesin Ramazani Serifi mubarek olsun...

Nesemesecim ben Kuran okumayi tam cozemedim insallah bu ramazanda cozmeyi planliyorum. Fakat latin harfleriyle okuyabilirim eger uygun gorurseniz. O zaman 5-6 cuz benim olur.

Tabiki Canım, sen yeter ki okumak iste. Yava yavaş çözersin hem. 5-6 senindir canım. Önemli olan içten gelerek yapmaktır herşeyi. Kur'an bilemeyen arkadaşlarım siz de üzülmeyin. Her akşam bize Fatiha okusanız, Besmele çekip dua etseniz o bile belki bizimkilerden daha ileri olabilir. Hepimiz elimizden gelenin en iyisini yapalım. Kimin duasının kabul olacağı hiç belli olmaz.


Canım klavye ve mause hakında hiç bilgim yok benim de. Yine de bilgisayardan biraz uzak dur mümkün olduğunca, benim fikrim bu. Tabi bizi de boşlama haa..Öğrenmeye isteğin onu yapacağın anamına geliyor canım, hiç korkma, abarttıkları kadar yok. Alışırsın Rabbim onun kolaylığını verir. Hiç yılma, zaten senin yılacağını düşnemiyorum bile inşallah.


Hakkımızda hayırlısı olsun Bensseb'cim. O adete hasret bir çok kadın va, biz hiç değilse geç de olsa olabiliyoruz, şükürler olsun. Hatme gelince; olsun arkadaşım vaktin olursa okursun, olmaza da sen de bize 1 Fatih gönderirsin olur biter, hiç canını sıkma. Dualarımız hep birlikte inşallah. Sen de bizim canımızsın :))

Ben de 7-8-9. cuzları alayım kızlar. Üçte biri gitti:)).
Kızlar son hatırlatma: 1-2-3-4-5-6-7-8-9.........29-30 cuzlar kapıldı. Yok mu katılmak isteyen???
 
kızlar hepinizin günü aydın olsun..Benssenb cim üzülme neşeninde dediği gibi adet olmakta güzel..Umutlarımız Eylül ayına inşallah..
Neşecim canım bende kuran okumayı bilmediğim için size Fatiha ile eşlik etsem olurmu.?Şimdiden okuyan tüm arkadaşlarımızın ağzına sağlık...
mavidenizcim bir test yapsana gerçekten bende çok merak ettim..Belki bu ayın ilk hamilesi sensindir.
kızlar hepinizi öpüyorum..Zehra,neşe,burcu,zehra,yasemin.Librain,benssenb herkese tekrar hayırlı ramazanlar.
 
sanada hayırlı ramazanlar rahelcım.bız okuma bılmıyenlerın yerınede okuruz merak etmeyın.yalnız tamamlamak lazım cuzlerı.hadı arkadaslar ya.ne guzel kadır gecesındede duamızı yaparız nesenın dedıgı gıbı hep bırlıkte hamıle haberlerını alırız ınsallah.dusunsenıze ne guzel bır mucıze olur.allahın rahmetınden uzak degıl hıc bısey olurmu olur.kaydirigubbakcemile2herkese sevgıler.ben buralardayım.bır yere gıtmek yok hamıs kalana kadaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrr.:CüvCüv:
 
a kızlar bak ben bır soru sorcaktım sormadan atmısım mesajı.ya bı pereeseed mıdır nedır bı yerde gormusutum ama bulamıyorum.gebelıkte forum actık demıstınız onuda bulamıyorum.bı yardımcı olun kızlar ya.belkı kullanırım ıse yarar.
 
slm kızlar nasılsınız bugün benim karnım kasılıyor ara ara ya.orucum ve gece kalkamadık maalesef.aksi gibide son bir haftadır sık acıkmaya başlamıştım ben..hayırlısı olsun rabbim güç kuvvet versin bana oruç tutan herkese aynı zmanda.kızlar benim regl çok gecikti dün kan test verecektik ama eşim bügüne bırakmamı istedi dünde çünkü bugün evlilik yıldönümümüz olursa sürpriz olur diye.bende dün vermedim test.idrar testine fazla güvenemedim geçenlerdede yaptım negatifti belki öyle olmasını istemedigimden güvenemedim ama biliyorsunuzki idrarda her zman sonuç vermiyor bundana kesin bize denk gelir bende şans çünkü herkese iyi gelen bana gelmez..rabbim hayırlısın nasip etsin..kan verecem kızlar bugün.dua edin bana inş muttlu haberi burada sizlere veririm...:1hug:
 
neşecim bende merak ediyorum bakalım alırız bugün sonucu.rahelcim inş veririm haberi sizlere.ne regl olacak gibi hissediyorum ne de hamiş gibi.karmakarışık oldum valla...
 

Canım ya demek bugün evlilik yıldönümünüz kutlu olsun. Benim ki de bu ay. Sonuç ne çıkarsa çıksın en hayırlısı olsun. Oruç konusunda da; sen güçlü bir bayansın herşeyin üstesinden gelirsin evvelAllah hiç korkma. Ayyy merakla bekleyeceğim sonucu, ne olrsa olsun hemen bize haber ve canım, çok merak ettik. Bakarsın :CüvCüv:. :Saruboceq:


Elbette bize istediğin şekilde eşlik edebilirsin canım. Sana da hayırlı Ramazanlar bitanecik kaydirigubbakcemile5


Ben bunun olacağına inanıyorm fatmacım. Birkaç arkadaş daha olsaydı okumaya yardım edecek iyi olurdu ama bakalım neler yapabilicez?
 
Canlar benim adetim bugun kesin geliyor, hissediyorum bu sefer kesin. Ayrica bugun dr. randevum var iyi oldu bugun baslamasi cunku adetin 3. gunu yapilan testler var ve onlarin yapilacagi gunden emin olurum.

Mavi deniz bir gelisme varmi? Herkes bir koku almis bu ay icin bakalim cikacak mi? Hayirlisi olsun hepimiz icin...
 
Mavi deniz valla heyecanla bekliyorum sonucunu bence hamişsinnnnnnnnnnnnnnn (inşallaaahhh) başka belirti falan varmi???
Idrarda çok geç çikiyo şu kasik ağriyipta 5gün gelmezse şüphelenicem ben. Kasik ağrirsa olur normalde hemen yani benim öyleydi ağrimaya başlar ertesi gün olur. Ama benim defalarca diyorum hala olcakmişim gibi ara ara ağriyo....
Hadi sonucunu bekliyoruz heyecanla.....
 
neden ınanmıyorsun nesecım bek bu sıte herkese ugurlu gelmıs.hamıs olamayan cok az.ınsallah onlarda bızde yakında bebıslerımıze kavusucaz.dedım ya allahın rahmetınden hıcı bırsey uzak degıl.ben sızden ogrendım sabretmeyı.allah bıze bu zorlu yolda yar ve yardımcı olsun.bu arada o hamıle kokusu bencede mavıdenızden gelıyooo.:1hug:
 
kızlar sagolun iyi dilekleriniz için verdim kanı saat 3 gibi alacam kısmet artık hayırlısıyla inş iyi haberi alırım ve sizlerede müjdeli haberlerimi veririm.neşecim sagol destegin için dayanmaya çalışıyorum artık..kutladıgın için sagol.menzil gülü henüz bir gelişme yok bekliyorum valla.yasemincim inş tahmin ettigin gibi çıkar.sende aklına kötü şeyler getirme ara ara kasık agrısı olması normal diye biliyorum ben gebelikte ama yineden doktoruna sor ögren iyice....
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…