- 6 Aralık 2007
- 594
- 16
- 40
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlaaaaar ben adet oldum bu ayda yok bakalım daha nekadar belicem :1no2:hayırlısııı
nesenese canım benide 25 mayıs olarak yazarmısın :teytey:
pardonn yaaa ismim yazıyordu benım doğruCanım sen zaten bizim listemizdesin, hem biz tarih yazmıyoruz unuttun mu? Benim gibi tarihsizler olabilir diye :))
pardonn yaaa ismim yazıyordu benım doğru
delürdümm bennnnsırnaşık şey
Canım bize doktor yolu görünüyor sanırım(( ama üzülmeyelim, herşeyin en hayırlısı olsun. Bizim gibi uzun zamandır bekleyip de sonuç alamayan kimler var listemizde???
dilerimki en kısa zaman da hayırlısıyla hamile kalırsınız...........
arkadaşlar farkettim de bazı arkadaşlar isim yazdırmalarına rağmen hiç uğramamışlar ve başka yerlere hamileyim başlığı açmışlar oysa bizim listemizde ise hamişliği bekliyor görünüyorlar nesemese arkadaşımızda sanırım daha önce buna benzer bir durumdan söz etmişti buna bir çözüm bulmak gerekmez mi ne dersiniz
haklısın.. bir de bişi öğrenmek istiyorum bu forumda gebeliği beklerken birbirimizi bu süreçte bilgilendirmemiz gerekir .. benim gibi acemiler bilinçlensin mesela.. lütfen yardımcı olun hanımlar .. dün gündüz ateşimi ölçtüm 37 derece akşamda öyleydi.. tabi bizim adam nazlandı gene .. bugün baktım 36.5 ben şimdi kaçırdımmı treni...